Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/5 – 8/5/2022


Με καλή διάθεση και ευχάριστες ανατροπές θα ξεκινήσει ο Μάιος, ένας μήνας που υπόσχεται σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στην ζωή όλων μας, καθώς, έχει την σφραγίδα των Εκλείψεων. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, έχει μόνο ευχάριστα γεγονότα για τη ζωή όλων μας, έστω και αν κάποια πράγματα αλλάξουν ξαφνικά.

Η μοναδική πλανητική μετακίνηση της εβδομάδας είναι της Αφροδίτης, η οποία θα κάνει την είσοδο της στον Κριό, υπόσχεται να  κάνει την ερωτική μας ζωή πιο περιπετειώδης. Από την άλλη πλευρά, οι γρήγοροι πλανήτες, θα μας απασχολήσουν θετικά με τις συναντήσεις τους.

Όμως, η πιο σημαντική όψη της εβδομάδας, ίσως και μια από τις τυχερές στην Αστρολογία, είναι το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις αρχές της.  Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα μας υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές, ενώ στα τέλη της, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα μας ενισχύσει τις επικοινωνιακές μας ικανότητες και την δημοτικότητα μας.

Επίσης, η συνάντηση του Άρη στα μέσα στης εβδομάδας με τον Ουρανό θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί και να μην φοβηθούμε τις αλλαγές, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες. Τα πρώτα δείγματα του κύκλο των αλλαγών όμως που άνοιξε η Ηλιακή Έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας, θα τα δούμε στα μέσα αυτής, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα την έχουν τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι. Μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), σημαντικές πρωτοβουλίες θα πάρουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς.  Ευχάριστες συζητήσεις θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ για ξαφνικές ανατροπές θα πρέπει να προετοιμαστούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 01/05

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές αλλά και σημαντικές γνωριμίες τόσο για τους  Ιχθύς και τους Παρθένους  όσο και για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Δευτέρα 02/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου να επικεντρωθούν στους στόχους τους. Ενώ το ίδιο απόγευμα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα, και θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 03/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Άρη από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του  2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η πολύ τυχερή όψη που θα σχηματίσει ο Δίας από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται σημαντικά κέρδη αλλά και την δυνατότητα να τακτοποιήσουν, με τους πιο ευνοϊκούς όρους, τις εκκρεμότητες τους τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι των 2 τελευταίων ημερών.

Την Τετάρτη 04/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις δουλειές τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που  έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 05/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των πρώτων ημερών . Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στην ζωή και στις σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 06/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την μαχητικότητα των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από τους Διδύμους θα ενισχύσει την δημοτικότητα και θα ωθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους, τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 07/05

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές και θα δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από τους Ιχθύς, θα ωθήσει να μπουν σε δράση και να πάρουν πρωτοβουλίες τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι, που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 08/05

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την γοητεία και θα βοηθήσει να περάσουν όμορφες στιγμές στις προσωπικές τους σχέσεις τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Τολμάω να αλλάξω πορεία και να ακολουθήσω μια νέα διαδρομή στην ζωή μου, αυτή που θα με οδηγήσει στην επιτυχία. Άλλωστε, η πίστη στον εαυτό μας, είναι η δύναμη μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα ακόμα πιο όμορφο και δημιουργικό μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!