Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 11/10 – 18/10/2020


Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά για όλους μας, αφού θα είναι γεμάτη με ενδιαφέρουσες όψεις, στα μέσα της θα έχουμε την  ανάδρομη πορεία του Ερμή και στο τέλος την Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού.

Πρωταγωνιστής των όψεων αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Ήλιος που θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία κάτω από την επιρροή της οποίας θα μας παρασύρει σε υπερβολές, στην συνέχεια η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο εγωιστική πλευρά του εαυτού μας, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα  θα μας ωθήσει να προχωρήσουμε σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα μας ωθήσει να ακολουθήσουμε τους κανόνες και τους όρους που θα μας βάλουν πιο ισχυρά πρόσωπα.

Ο Ερμής λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη, μια όψη που μας υπόσχεται ευχάριστες συναντήσεις.  

Ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να μας δημιουργήσει ερωτικές αυταπάτες.

Βέβαια αυτές τις ημέρες θα έχουμε για 3η και τελευταία φορά μέσα στην χρονιά την συνάντηση σε όψη εξάγωνου που Δία με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μια όψη η οποία  επηρεάζει κυρίως σε κοσμικό επίπεδο και σύντομα θα μας δώσει πολύ σημαντικά πράγματα τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στην παραγωγή ανθρωπιστικού έργου.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στα μέσα της εβδομάδας θα εγκαινιάσει μια περίοδο επανεξέτασης των σχεδίων μας αλλά και ενδοσκόπησης, ενώ η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα μας βάλει στην διαδικασία να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ευνοημένοι στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ιδιαίτερα απαιτητική και με σημαντικά γεγονότα θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου και του 3ου δεκαημέρου γιατί όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου αλλά και στα τέλη του 1ου δεκαημέρου επηρεάζονται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού.

Την Κυριακή 11/10 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους). Επίσης η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα ωθήσει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 12/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη θα κάνει πιο πειστικό και εκφραστικό τον λόγο των Σκορπιών και των Ταύρων αλλά και των Παρθένων και των Ιχθύων, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα θα λειτουργήσει θετικά απέναντι στην ανθρωπότητα αφού θα μας ωθήσει να δείξουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μας.

Την Τρίτη 13/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Άρη θα παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές τους εκπρόσωπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση.

Την Τετάρτη 14/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 15/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να βάλουν ένα τέλος σε σχέσεις που δεν προχωρούν και να ξεκινήσουν από την αρχή.

Επίσης την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζοντας μια περίοδο με προβλήματα στην επικοινωνία για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Παρασκευή 16/10 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό θα ωθήσει σε ουσιαστικά νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου αφού πρώτα έχουν κλείσει οριστικά την πόρτα στο παρελθόν.

Το Σάββατο 17/10 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι θετική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), από την άλλη πλευρά όμως θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 18/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα ωθήσει σε αναγκαστικούς περιορισμούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, παράλληλα όμως θα είναι μια δύσκολη μέρα και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου αφού είναι πιθανό να πέσουν πολύ εύκολα θύματα ερωτικής και οικονομικής εξαπάτησης.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προχωράω σε νέα ξεκινήματα αφού πρώτα έχω κλείσει τους λογαριασμούς μου με το παρελθόν, ενώ δεν θα διστάσω να συγκρουστώ εάν χρειαστεί για όλα αυτά που πιστεύω και έχουν ουσιαστική αξία στη ζωή μου.

Να έχουμε μια όμορφη και εποικοδομητική εβδομάδα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!