Ερμής στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!


Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας και επιφυλακτικότητας ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού. Και μπορεί η κοινωνική ζωή για άλλους να είναι αρκετά έντονη, ενώ για άλλους οι επαγγελματικές συζητήσεις να βρίσκονται σε κομβικό σημείο, αυτό όμως που θα παρατηρήσουμε γύρω μας είναι ότι όλοι θα κρατάνε  τα χαρτιά τους κλειστά.

Η είσοδος του Ερμή στο συναισθηματικό αλλά ιδιαίτερα περίπλοκο ζώδιο του Σκορπιού θα γίνει στις 27/09 στις 10:00 π.μ. και μέχρι τις 13/10 θα φτάσει στην 11ο 38’ όπου θα μπει σε στάση, στις 14/10 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από την 11ο 38’ και στις 28/10 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ζυγού όπου μέχρι τις 03/11 θα φτάσει στην 25ο 56’ όπου θα μπει σε στάση, στις 04/11 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Ζυγού και την 25ο 54΄και στις 11/11 θα επιστρέψει και πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι την 01/12 όπου και θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού και στις 21:50 μ.μ. θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί κατά τη διάρκεια των προσωπικών, φιλικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων, ενώ θα μάθουμε να κρατάμε τα χαρτιά μας κλειστά, επίσης, θα γίνουμε πιο παρατηρητικοί, θα δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες και θα ανακαλύπτουμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα των συνομιλητών μας, η παρατηρητικότητα μας και η οξυμένη μας αντίληψη μπορεί να μας μετατρέψει σε μικρούς ντεντέκτιβ, ενώ το μυστήριο που θα αφήνουμε γύρω μας θα μας κάνει σίγουρα πιο γοητευτικούς.

Τα αδύναμα σημεία αυτής της περιόδου είναι ότι θα είμαστε άκαμπτοι στις θέσεις μας, θα προσπαθούμε να κρύβουμε  από τους γύρω μας το πόσο συναισθηματικοί είμαστε, μπορεί να μας δημιουργούνται εμμονές, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις είναι πιθανό να γίνουμε σκληροί και εκδικητικοί με όσους μας έχουν πληγώσει.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες) οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια για το μέλλον, ενώ θα έχουν και την ευκαιρία να κερδίσουν τις εντυπώσεις με το μυστήριο που θα αφήνουν γύρω τους στο παιχνίδι του φλερτ. Ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους) θα είναι μια περίοδος όπου θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές και σημαντικές εξελίξεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 7/10 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (9ο 38’), θα ωθήσει σε εκκεντρικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/10 ο ανάδρομος Ερμής  θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (9ο 38’), θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα  τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/10 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (02ο48’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να είναι επικοινωνιακοί αλλά και πειστικοί απέναντι στους άλλους.
  • Την 01/11 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (26ο 11’) θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 06/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (26ο 32’) θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν αρκετές καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης των σχεδίων  για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 17/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (8ο 01’), θα προκαλέσει ξαφνικές εντάσεις και ανατροπές στα σχέδια  των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (18ο 10’), θα ενισχύει την διαίσθηση και θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. .
  • Στις 27/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (23ο 11’), θα βοηθήσει τους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά.
  • Στις 28/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (25ο 47’), θα βοηθήσει τους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να προχωρήσουν σε σημαντικές συμφωνίες έχοντας την εύνοια της τύχης.
  • Στις 30/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (28ο 23’), θα βοηθήσει τους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να δώσουν σχήμα και μορφή στα σχέδια τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Προτεραιότητα στα οικονομικά σας θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές  λύσεις στις  οικονομικές υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) που έχουν μείνει σε στασιμότητα. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και μυστήριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ανατροπές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αρκετές από αυτές που θεωρούσατε δεδομένες είναι πιθανό να διαλυθούν, ενώ άλλες θα ξεκινήσουν εντελώς ξαφνικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτικές λύσεις στα ζητήματα της καθημερινότητας θα προσπαθήσετε να δώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ γύρω από εσάς θα δημιουργήσετε ένα μυστήριο καθώς δεν θα αποκαλύπτετε τα σχέδια σας στους συναδέλφους σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το άγχος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο θα είστε από το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα είναι για εσάς μια ανάσα αισιοδοξίας αφού θα σας βοηθήσει να  προωθήσετε τα  σχέδια σας εντυπωσιάζοντας τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε.

ΛΕΩΝ

Με τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας αλλά  και με την ακίνητη σας περιουσία  θα ασχοληθείτε τους επόμενους δύο μήνες εσείς  οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να βρείτε τις συναισθηματικές σας ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετό θα είναι το επόμενο διάστημα για εσάς τους Παρθένους.
Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τα εύστοχα σχόλια σας κατά τη διάρκεια των προσωπικών και των επαγγελματικών σας συζητήσεων. Επίσης, αρκετοί από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, ενώ άλλοι είναι πιθανό να έχετε αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

ΖΥΓΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να διαφυλάξετε τους επόμενους μήνες εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε πολλές επιτυχίες στην δουλειά σας οι οποίες θα έχουν και άμεσα οικονομικά οφέλη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο /η σύντροφος σας να νιώθει ότι βρίσκεται συνέχεια κάτω από το άγρυπνο βλέμμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, και η πολύμηνη παρουσία του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει το επικοινωνιακό σας προφίλ και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με επιτυχία τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Τα δυνατά σας όπλα η γοητεία , ο μαγνητισμός και ο πειστικός σας λόγος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε μυστικά μονοπάτια θα περπατήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά, ενώ είναι μια περίοδος που ευνοούνται οι μυστικές συζητήσεις και οι κινήσεις στο παρασκήνιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν θα εισβάλει και πάλι στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έμφαση στην κοινωνική σας ζωή θα δώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ παράλληλα θα οξύνει την ικανότητα σας να αντιλαμβάνεστε τις πραγματικές προθέσεις των φιλικών σας προσώπων, αυτό άλλωστε θα είναι και το κρυφό σας χαρτί στις συνεργασίες ή στις πιο προσωπικές σχέσεις που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτεραιότητα στην καριέρα σας θα δώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να προχωρήσετε σε συνεργασίες που θα αλλάξουν το επαγγελματικό σας προφίλ. Επίσης, αυτό το δίμηνο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για όσους είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να περάσετε από συνέντευξη.

ΙΧΘΥΣ

Την εύνοια της τύχης θα έχετε το επόμενο δίμηνο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, να κλείσετε σημαντικές Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα για καιρό, ενώ για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας οι Σπουδές σας θα είναι η βασική σας προτεραιότητα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ερμή- Κρόνου, Τακτοποιώ τις εκκρεμότητες μου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η φετινή χρονιά, είναι σίγουρο , ότι θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη. Και καθώς πλησ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/11 – 6/12/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλωσόρισμα του χειμώνα, γίνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού μαζί του ξεκ ...

Εξάγωνο Ερμή – Δία, Αισιόδοξα μηνύματα …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η βασική μας επιθυμία, αυτή τη χρονική περίοδο, είναι να ακούσουμε καλές ειδήσεις, ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης τους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο θα μας αποχαιρετήσει ο τελευταίος μήνας του Φθινοπ ...

Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, Χωρισμοί και επανασυνδέσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην ζωή μας, και φυσι ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αχτίδες, έμπνευσης, αισιοδοξίας και χαράς ψάχνουμε αυτές τις ημέρες όλοι μας.Η ενα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u