Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/2 – 19/2/2023


Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αλλά και έντονες ερωτικές στιγμές θα κρύβει για όλους μας αυτή η εβδομάδα. Πρωταγωνιστής της εβδομάδας θα είναι ο έρωτας, ο οποίος θα φορέσει τα πιο γιορτινά του χρώματα, ενώ η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο συναισθηματική μας πλευρά.

Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα μας απασχολήσουν ευχάριστα οι συναντήσεις της Αφροδίτης, η οποία με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα είναι πιθανόν να μας παρασύρει σε ένα ρομαντικό παραμύθι, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει στα τέλη της εβδομάδας, μας υπόσχεται ότι θα ζήσουμε στιγμές γεμάτες ερωτικό πάθος. Από την άλλη πλευρά, στα μέσα της εβδομάδας η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα δικαιώσει την προνοητικότητα μας και θα μας βοηθήσει να πάρουμε ώριμες αποφάσεις.

Εάν κάτι πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την εβδομάδα, είναι, με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, τις ευκαιρίες να προωθήσουμε τα σχέδια μας, ή για να κάνουμε ένα ταξίδι. Πολλές υποσχέσεις για νέους έρωτες δίνει αυτή η εβδομάδα τόσο για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), αλλά και για τους Σκορπιούς και τους Ταύρους, ενώ στιγμές γεμάτες ερωτικό πάθος θα ζήσουν τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Από την άλλη πλευρά, σε ώριμες αποφάσεις θα οδηγηθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσουν τα σχέδια τους, αλλά και για ένα ταξίδι θα έχουν τόσο οι Υδροχόοι και οι Λέοντες όσο και οι Κριοί και οι Ζυγοί.

Την Κυριακή 12/02

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε ανούσιες συζητήσεις και άσκοπη σπατάλη χρόνου τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 13/02

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα κάνει ιδιαίτερα εριστικούς, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών τους συζητήσεων τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 14/02

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 15/02

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα ενισχύσει τον ρομαντισμό και την ερωτική διάθεση, ενώ θα βοηθήσει να εκφράσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) αλλά και οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 16/02

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει μετά από ώριμη σκέψη να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να αναλάβουν ευθύνες οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο δίκαιος δάσκαλος θα επιβραβεύσει και την προνοητικότητα τους.

Την Παρασκευή 17/02

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του  Κριού, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα ανοίξει τον δρόμο για να προωθήσουν τα σχέδια τους τόσο οι Υδροχόοι και οι Λέοντες όσο και οι Κριοί και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, αυτή η μέρα είναι ιδανική για όσους θέλουν να ταξιδέψουν.

Το Σάββατο 18/02

Η  είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις πιο ανατρεπτικές τους ιδέες οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 18/02

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Ιχθύων. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη τόσο για τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους των 2 τελευταίων ημερών.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι

Ο έρωτας μπορεί να ανθίσει αρκεί να είμαστε ώριμοι και συνειδητοποιημένοι ότι μπορούμε να του αφοσιωθούμε. Ενώ, την τύχη μας  μπορεί να την συναντήσουμε  σε ένα ταξίδι.

Να έχουμε μια όμορφη και γεμάτη έντονες ερωτικές στιγμές εβδομάδα, και Χρόνια Πολλά στους Ιχθύς!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!