Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/4 – 19/4/2020


Διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι η φετινή Μ. Εβδομάδα, αυτό όμως που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι ότι μέσα από αυτή την διαδικασία στο τέλος θα βγούμε πιο δυνατοί.

Με παρόμοιο τρόπο θα κινηθούν και οι όψεις αυτή την εβδομάδα, στο ξεκίνημα της, θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή των όψεων τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος διαδοχικά με τον Πλούτωνα και τον Δία οι οποίες θα μας ωθήσουν σε ολικά ξεκαθαρίσματα και πιθανό σε παρορμητικές αποφάσεις.

Ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει ο Ερμής ο οποίος με τις θετικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με την Αφροδίτη και τον Άρη θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε αυθόρμητα τα συναισθήματα μας.

Επίσης το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα ο Ήλιος θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Αρκετά πιεστική θα είναι στο ξεκίνημα της για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, ενώ στα τέλη της θα είναι ευχάριστη για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου και 2ου δεκαημέρου, περιορισμένοι θα νιώθουν και αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου οι οποίοι  βρίσκονται κάτω από την επιρροή της όψεως τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό.

Την Κυριακή των Βαΐων 12/04  η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξότων, Ιχθύων), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Την Μ. Δευτέρα 13/04 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους),  ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους).

Την Μ. Τετάρτη 14/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να ρίξουν τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες που τους κρατάνε πίσω και να ξεκινήσουν πιο δυναμικά από την αρχή.

Την Μ. Πέμπτη 15/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, θα παρασύρει σε επιπόλαιες και ανεύθυνες συμπεριφορές  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Μ. Παρασκευή 17/04  η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους),  ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς).

Το Μ. Σάββατο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα βοηθήσει τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους με μεγαλύτερη ευκολία.

Ενώ την Κυριακή του Πάσχα 19/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τον Κριό με τον κυβερνήτη του Κριού τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει σε ειλικρινείς εξομολογήσεις για άλλη μια φορά τους Κριούς και τους Ζυγούς αλλά και τους Υδροχόους και τους Λέοντες. Πολύ σημαντική θα είναι επίσης για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου το απόγευμα.

Το μήνυμα της φετινής Εβδομάδας των Παθών είναι ένα και μόνο:

Aυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να διώξουμε από τη ζωή μας οτιδήποτε πλαστό και τοξικό και να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας, και μέσα από αυτή την διαδικασία θα έρθει η Ανάσταση της Ψυχής μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και το Αναστάσιμο Φως να φωτίσει τις καρδιές μας !!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!