Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Βάζοντας τάξη στην ζωή μας !!!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην καθημερινότητα μας, όλοι μας έχουμε αποδιοργανωθεί. Αυτό που σίγουρα χρειαζόμαστε είναι να βάλουμε τάξη στο χάος που επικρατεί όχι μόνο μέσα μας αλλά και στην ζωή μας.

Η παρουσία του Ερμή στο δυναμικό ζώδιο του Κριού και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου στις 12/04 (1ο 16’), έρχεται να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε και να μας βοηθήσει να οργανώσουμε και πάλι τη ζωή μας, να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις και τις υποθέσεις που μας απασχολούν, και να δώσουμε άμεσες και πρακτικές λύσεις όπου χρειάζεται.

Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου και συγκεκριμένα των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικές και άμεσες λύσεις στα ζητήματα που τόσο καιρό σας απασχολούν θα δώσετε εσείς οι Κριοί. Σε αυτή σας την προσπάθεια θα έχετε δίπλα σας και σημαντικούς φίλους οι οποίοι εκτιμούν το μυαλό και τις ικανότητες σας και είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σας δουλεύει ακατάπαυστα και αυτό που σας απασχολεί είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να σχεδιάσετε και να οργανώσετε με προσοχή το μέλλον σας και να είστε σίγουροι ότι η επιτυχία μπορεί να αργεί αλλά είναι εξασφαλισμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο απελευθερωμένοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να κλείσετε υποθέσεις οι οποίες αποτελούσαν βαρίδια στη ζωή σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συζητήσεις που έχετε αυτές τις ημέρες αφορούν κυρίως τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στη δουλειά σας, αλλά και σε ποιες συνεργασίες θα πρέπει να προχωρήσετε. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να οργανώσετε σωστά τις επόμενες κινήσεις σας τις οποίες θα υλοποιήσετε μέσα στο καλοκαίρι.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Οι προοπτικές που σας ανοίγονται τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά θα σας ωθήσουν να δουλέψετε ακόμα πιο μεθοδικά ώστε σύντομα να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο αποτελεσματικοί προσπαθείτε να γίνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Και θα το καταφέρετε με οργάνωση, αφοσίωση στο στόχο και πάνω από όλα τόλμη. Αφήστε λοιπόν στην άκρη του ενδοιασμούς και με αυτοπεποίθηση διεκδικήστε τη θέση που σας αξίζει στον χώρο της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Βασικός πυλώνας της ζωής σας είναι οι σχέσεις, και σίγουρα για να υπάρχουν σταθερές σχέσεις απαραίτητο στοιχείο είναι η καλή επικοινωνία. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη και να επαναφέρετε την επικοινωνία τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να τις διευθετήσετε, ενώ θα έχετε και ευχάριστα νέα σε ότι αφορά τα θέματα υγείας που μπορεί να απασχολούν ένα  μέλος της οικογένειας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καλή σας διάθεση και το χαμόγελο έχει επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας. Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με σοβαρότητα ένα φιλόδοξο σχέδιο σας στους φίλους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε την ευκαιρία να φλερτάρετε με διακριτικότητα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Το σημαντικό όμως είναι ότι όχι μόνο θα τα καταφέρετε, αλλά θα αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας πιθανόν να σας έχει δυσκολέψει. Η όψη εξάγωνου όμως που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού έρχεται να σας βοηθήσει να βρείτε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών μέσω διαδικτύου.

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που τόσο καιρό έλειπε από τη ζωή σας ήταν η οργάνωση. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσουν χωρίς άγχος να οργανώσετε σωστά τη δουλειά σας, αποφεύγοντας την σπατάλη του  χρόνου και της ενέργειας  σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!