Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/9 – 19/9/2021


Έντονο παρασκήνιο και σημαντικές αποκαλύψεις επιφυλάσσει για όλους μας η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, οι οποίες  θα είναι η αφορμή για να αλλάξουμε τον τρόπο που δρούμε  στην καθημερινή μας ζωή.

Η είσοδος του Άρη στα μέσα της εβδομάδας, στο ζώδιο του Ζυγού, θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και τις ανάγκες των αγαπημένων μας προσώπων. Από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν αυτή την εβδομάδα οι συναντήσεις του Ήλιου, στο ξεκίνημα της η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και θα ενισχύσει το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, ενώ στα τέλη της η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις μετά από μια σειρά σημαντικών αποκαλύψεων.

Τα πράγματα θα είναι λιγάκι δύσκολα στα τέλη της εβδομάδας και για την συναισθηματική μας ζωή, μιας και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα μας πιέσει να πάρουμε αποφάσεις που αφορούν την συναισθηματική μας ζωή με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι από την είσοδο του Άρη στο Ζυγό τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), ενώ πιο δυνατά θα νιώσουν τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην πέσουν θύματα παραπλάνησης και παρασκηνιακών ενεργειών θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου, ενώ στιγμές συναισθηματικής απογοήτευσης θα περάσουν  οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 12/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανόν να ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις τους εκπρόσωπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 13/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 14/09

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να διαψεύσει τις προσδοκίες ή να παρασύρει σε παρασκηνιακές ενέργειες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 15/09

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα ωθήσει να μπουν σε δράση και θα βοηθήσει να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ θα εγκαινιάσει μια περίοδο εντάσεων στις διαπροσωπικές σχέσεις για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) οι οποίοι θα πρέπει να μάθουν να κάνουν ένα βήμα πίσω.

Την Πέμπτη 16/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα  θα ενισχύσει την επιθυμία να πάρουν τον έλεγχο των προσωπικών και επαγγελματικών τους σχέσεων οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Παρασκευή 17/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να νιώσουν πιο σίγουρα από κάθε άλλη φορά τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, την ίδια ημέρα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες και θα ωθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής, με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα, τους  εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους. Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 18/09

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Δία θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις, στα ζητήματα που απασχολούν, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού υπόσχεται ότι θα περάσουν όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

στο παιχνίδι των σχέσεων νικητής είναι αυτός που ξέρει πότε να υποχωρεί στην μάχη, και ξέρει πότε να αφήνει την λογική και πότε το συναίσθημα να επηρεάζει την ζωή του.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!