Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/2 – 21/2/2021


Πολύ έντονη και με καθοριστικά πλανητικά γεγονότα, θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας. Τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή είναι, η πάλη του παλιού με το καινούργιο, αλλά και οι ερωτικές διεκδικήσεις.

Μπορεί να μην έχουμε πολλές όψεις κατά τη διάρκεια της, ωστόσο, αυτές που θα μας απασχολήσουν είναι, η όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που ολοκληρώνεται με ακρίβεια στα μέσα της εβδομάδας, μερικά από τα  αποτελέσματα της τα βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά  και η ερωτική κόντρα της Αφροδίτης με τον Άρη σε όψη τετραγώνου.

Το κλίμα θα αρχίσει σταδιακά να αποφορτίζεται με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες προς τα τέλη της εβδομάδας και την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα δώσει τέλος σε μια περίοδο με πολλά επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα.

Τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) οι οποίοι δεν επηρεάζονται αρνητικά από τις όψεις, ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ γεμάτη εντάσεις και ανατροπές θα είναι για τους εκπροσώπους στου Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου και του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 14/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία, θα βοηθήσει να προωθήσουν τα σχέδια τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 15/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα βοηθήσει να μπουν σε δράση τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 16/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 17/02  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει σε συγκρούσεις και ανατροπές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 18/02 ο Ήλιος θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου είχε απαιτητικές συναντήσεις, και θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύες, εγκαινιάζοντας την φετινή γενέθλια χρονιά τους. Χρόνια σας πολλά!!!

Την Παρασκευή 19/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ζήλιες και ερωτικές διεκδικήσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 20/02 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα μπει σε στάση.

Ενώ την Κυριακή η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει τέλος σε μια περίοδο επικοινωνιακών μπλοκαρισμάτων, και παρεξηγήσεων.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Για να προχωρήσουμε μπροστά θα πρέπει να δώσουμε τέλος σε παλιές συνήθειες και πεποιθήσεις. Το άγνωστο όχι μόνο δεν πρέπει να μας φοβίζει, αλλά εάν χτιστεί πάνω σε γερά θεμέλια μπορεί πολύ γρήγορα να πάρει την θέση του στην ζωή μας. Άλλωστε, η ζωή μας θα ήταν βαρετή εάν δεν υπήρχε το καινούργια και οι συγκρούσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!