Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/12 – 27/12/2020


Την έναρξη μιας νέας εποχής θα σηματοδοτήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας.

Αυτό οφείλεται όχι μόνο στις  πλανητικές μετακινήσεις του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω, αλλά κυρίως στην όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη η οποία θα εγκαινιάσει ένα 20 ετή κύκλο σημαντικών γεγονότων και εξελίξεων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας θα έχουν ο Ήλιος με τον Ερμή, οι οποίοι, θα σχηματίσουν όψεις τριγώνου με τον Ουρανό. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, θα φέρει το οριστικό τέλος σε καταστάσεις που έπρεπε να είχαν λήξει εδώ και καιρό.

Οι τυχεροί της εβδομάδας είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά και οι Κριοί και οι Τοξότες των 2 πρώτων ημερών, οι οποίοι θα δουν την ζωή τους να αλλάζει με τον καλύτερο τρόπο τα επόμενα χρόνια.

Τα ζώδια της Γης του 1ου δεκαημέρου (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), τα  οποία όχι μόνο θα έχουν έξυπνες ιδέες, αλλά και θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ενώ, οριστικό τέλος σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σημαντικές καταστάσεις στη ζωή τους θα δώσουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 20/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Δευτέρα 21/12 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα κάνει ιδιαίτερα προσεχτικούς και αυστηρούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα εγκαινιάσει μαζί με το  Χειμερινό Ηλιοστάσιο, την φετινή περίοδο των γενεθλίων των Αιγόκερων. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Η πιο σημαντική όψη της ημέρας είναι, η σύνοδος Δία – Κρόνου, η οποία θα εγκαινιάσει ένα νέο 20 ετή κύκλο σημαντικών αλλαγών τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, τόσο για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) όσο και για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς).

Την Τρίτη 22/12 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 23/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, να δώσουν το οριστικό τέλος σε σχέσεις και καταστάσεις, τις οποίες έπρεπε να έχουν τελειώσει από το καλοκαίρι, και για συναισθηματικούς λόγους μπορεί να είχαν κάνει πίσω.

Την Πέμπτη 24/12 οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Δία, θα βγάλει στην επιφάνεια την συναισθηματική ανασφάλεια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Την ημέρα των Χριστουγέννων η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Το Σάββατο 26/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να ξεπεράσουν τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή τους.

Ενώ την Κυριακή 27/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, θα βοηθήσει να αλλάξει ξαφνικά και προς το καλύτερο, η ζωή των εκπροσώπων του ζωδίου της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Mια νέα εποχή ανατέλλει στην ζωή μας, στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν και να χτίσουμε το μέλλον μας σε νέες σταθερές βάσεις. Αρκεί να δουλέψουμε με υπομονή, αφοσίωση στους στόχους και πάνω από όλα ακολουθώντας το όνειρο μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και πολλά χαμόγελα.

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρa

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!