Εβδομαδιαίο Πλανητικό σκηνικό απο 21/4 – 28/4/2019


Ο Απρίλιος ετοιμάζεται σιγά- σιγά να μας αποχαιρετήσει. Η 4η εβδομάδα του μήνα από Αστρολογικής πλευράς έχει ελάχιστες όψεις και καμία πλανητική αλλαγή, σαν να θέλει δηλαδή με αυτό τον τρόπο, να συμμετάσχει στο κατανυκτικό κλίμα των ημερών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, το Σύμπαν δεν θα στείλει τα μηνύματα του. Ιδιαίτερα αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει απρόσμενες ανατροπές και εκπλήξεις για την ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και για την ομάδα του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την  Κυριακή 21/4 στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους , Λέοντες , Υδροχόους) , ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες). Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους , Ιχθύες) , από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Την Μ. Δευτέρα 22/4 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στη ζωή των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Μ. Τρίτη 23/4 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους , Ιχθύες) , από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Την Μ. Τετάρτη 24/4 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά  τα  υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς),  από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους).

Την Μ. Πέμπτη 25/4 οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα πιέσουν συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς),  από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους). Την ίδια ημέρα επίσης ο Πλούτωνας θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Την Μ. Παρασκευή 26/4 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους , Λέοντες , Υδροχόους) , ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς). Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, και η οποία θα αναγκάσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), να συνεχίσουν τις προσπάθειες για την μεταμόρφωση τους.

Το Μ. Σάββατο 27/4 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα  είναι πιθανό να μπερδέψει και να παρασύρει τα ζώδια του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους , Ιχθύες) σε λανθασμένες πράξεις.

Την Κυριακή του Πάσχα 28/4 η παρουσία της Σελήνης μέχρι το απόγευμα θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους , Λέοντες , Υδροχόους) , ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς). Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες) , ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Η Εβδομάδα των Παθών αποτελεί για όλους μας την αφορμή, να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας και να αποβάλλουμε από την ζωή μας τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις που είτε μας πληγώνουν, είτε μας κρατάνε πίσω. Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου, να φέρει σε όλους μας την αναγέννηση και την γαλήνη της ψυχή μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα . ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Κριέ άλλο σου φταίει Εντάξει έσφιξαν οι ζέστες αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνεις υπε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Αέρας ανανέωσης θα πνέει την προτελευταία εβδομάδα του Μαΐου, αφού κατά τη διάρκει ...

Astro-Μηνύματα από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Δευτέρα και Τρίτη ο Ήλιος θα διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, ενώ την Τετ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u