Η Αφροδίτη στον Κριό και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια…


Ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε την πιο δυναμική και ανεξάρτητη φύση της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη στον Κριό σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα το αδύναμο και παθητικό θηλυκό μιας και μέσα της κυριαρχεί η φλόγα του Άρη.

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι μια Αφροδίτη κυνηγός, δυναμική, ενθουσιώδης, της αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες, εκφραστική, αυτάρεσκη, ελκυστική, ενώ εκπέμπει έναν έντονο και μερικές φορές άγριο ερωτισμό, λατρεύει το φλερτ αλλά έχει την τάση να φεύγει όταν κουραστεί ή βαρεθεί. Είναι μια Αφροδίτη μπορεί να δώσει τα πάντα σε μια σχέση , ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να γίνει ανταγωνιστική, εγωίστρια, ζηλιάρα, άπιστη και ασταθής. Για την Αφροδίτη στον Κριό οι στενές σχέσεις δεν είναι το καλύτερο της, και αυτό γιατί νιώθει ότι τις στερούν τον αυθορμητισμό και την ανεξαρτησία της, εκτιμά όμως ιδιαίτερα την ευθύτητα και την τιμιότητα στις σχέσεις, ενώ πολλές φορές, κατηγορείται από τους άλλους ότι εκφράζει την αγάπη της με τρόπο που, από τους άλλους θεωρείται, εγωιστικός. Γι’ αυτό και τα άτομα με Αφροδίτη στον Κριό, αν θέλουν να γίνουν ελκυστικά στο περιβάλλον τους, θα πρέπει πρώτα να μάθουν να διαχειρίζονται τον εγωισμό τους. Σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο, η Αφροδίτη δείχνει ότι ο άντρας αναζητά μια γυναίκα δυναμική με έντονα χαρακτηριστικά Κριού. Και επειδή, όπως πολύ καλά ξέρουμε, η Αφροδίτη είναι και οικονομικός δείκτης, μας δείχνει ότι τα άτομα με Αφροδίτη στον Κριό είναι σε γενικές γραμμές σπάταλα.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού στις  20/04/2019 στις 19:11μμ και θα παραμείνει μέχρι τις 15/05 στις 12:45μμ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 23/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Χείρωνα (3ο 39’), θα κάνει πιο αγαπησιάρικη την διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Την 1/5 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την ανάδρομη Δήμητρα (12ο 41’), θα κάνει ακόμα πιο κοινωνικούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 7/5 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (20ο 28’), θα περιορίσει , τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα , στην δημόσια εξωτερίκευση των συναισθημάτων τους.
  • Στις 9/5 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (23ο 06’), είναι πιθανό να δημιουργήσει εμμονές και να μεγεθύνει τα πάθη στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα .
  • Στις 9/5 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (23ο 05’), είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο για τις οικονομικές υποθέσεις όσο και για θέματα καρδιάς, των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς)του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 14/5 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Άρη (29ο 00’), δίνει επιτυχία στις σχέσεις με το αντίθετο φύλλο, στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς)του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις πιο έντονες και ερωτικές  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία και τον ερωτισμό σας, ενώ θα φουντώσει και το πάθος σας για τη ζωή.  Κατά τη διάρκεια που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, ο ερωτισμός που θα εκπέμπεται θα είναι η αιτία που θα μαγνητίζεται επάνω σας όλα τα βλέμματα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία, κάνοντας χρήση της  γοητεία σας, να προχωρήσετε τα σχέδια σας και να κατακτήσετε ως λάφυρο, το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πιο μυστική  περίοδος ξεκινά για  εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί ιδιαίτερα τις  επαφές και τις συμφωνίες στο παρασκήνιο, παράλληλα όμως, είναι μια πολύ σημαντική  περίοδος για  να ολοκληρώσετε  τον  σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Από την άλλη πλευρά σε ότι έχει σχέση με την ερωτική σας ζωή , είναι πιθανό να ζήσετε μια  ερωτική σχέση γεμάτη ένταση και πάθος και η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη και κοινωνική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την προσωπική και  κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα  κάνετε νέες γνωριμίες και θα  γνωρίσετε άτομα με τα οποία  μοιράζεστε τις ίδιες σκέψεις και έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ενώ δεν αποκλείεται, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο δεν να ζήσετε στιγμές έντονου φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα θετική για τα θέματα που αφορούν την καριέρας. Έτσι όσοι από εσάς είστε στην διαδικασία αναζήτησης εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας, ενώ όσοι ήδη εργάζονται, θα έχουν τις κατάλληλες συνθήκες για να δείξουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους και να επιβραβευθούν από τους προϊσταμένους τους  . Επίσης , αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΛΕΩΝ

Η πλανητική μετακίνηση της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Λέοντες . Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία  να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια,  ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν θετικές ειδήσεις για θέματα που αφορούν τις  Ανώτερες Σπουδές τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ανανεώσετε τον έρωτα σας με τον /την σύντροφο σας σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από άλλη χώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Παρθένους . Και αυτό γιατί η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τρέξετε τις διαδικασίες και να  προχωρήσετε σε ρυθμίσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)  με ευνοϊκούς για εσάς όρους, ενώ θα σας βοηθήσει προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία.  Ωστόσο, επειδή είναι μια παρορμητική Αφροδίτη είναι πιθανό να σας παρασύρει και σε σπατάλες. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας βοηθήσει να την ανανεώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο  ενδιαφέρουσες  περιόδους της χρονιάς, θα ξεκινήσει με την  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού   στον 7ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Ζυγούς.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της οι  διαπροσωπικές σας σχέσεις θα γίνουν βασική σας προτεραιότητα, και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά τόσο με τους συνεργάτες. Ενώ με τον / την σύντροφο σας θα ζήσετε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ζωντανέψετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και να οργανώσετε την δουλειά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε αποτελεσματικοί. Επίσης, αυτή  η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση ή να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, όπως να αλλάξετε χρώμα και στυλ στα μαλλιά σας ή να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μαζί με τους Λέοντες  είστε αυτοί που θα ευνοηθείτε  περισσότερο από ς την  πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης. Και αυτό γιατί η είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας δίνοντας σας παράλληλα την ευκαιρία να αναπτύξετε τα  φιλόδοξα σχέδια σας , ενώ θα σας παροτρύνει να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, δεν θα λείψουν οι στιγμές έντασης και πάθους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινητοποιηθείτε και βρείτε λύσεις  στα  ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε στην εμπορική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, στην ανανέωση ή ανακατασκευή του χώρου του σπιτιού σας, ή για να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά μέσα από το σπίτι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σημαίνει για εσάς ότι ξεκινά  μια  περίοδο έντονης καθημερινότητας , κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε έντονοι, αυθόρμητοι και εκφραστικοί , ενώ δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα θέλω σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ για αυτή σας την προσπάθεια θα έχετε και την ανάλογη οικονομική επιβράβευση. Επίσης, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να διαφημίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο την υπεραξία σας. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη στον Κριό έχει την φήμη της σπάταλης, καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην διαχείριση του προϋπολογισμού σας και να αποφύγετε, όσο είναι δυνατόν, τις άσκοπες αγορές.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Κρόνου, Τα συστατικά της επιτυχίας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα συστατικά της επιτυχίας είναι η σωστή οργάνωση και ο τρόπος που διαφημίζουμε το ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u