Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/5 – 30/5/2021


Η τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα μας αφήσει μια περίεργη επίγευση, καθώς κατά τη διάρκεια της τα πλανητικά γεγονότα και οι όψεις που θα σχηματιστούν, θα καθορίσουν την πορεία μας τους επόμενους μήνες.

Ο χορός των φετινών Εκλείψεων που ξεκινά με την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα μας βάλουν στην διαδικασία να επανεξετάσουμε την ζωή μας και αλλάξουμε πορεία, με μία σημαντική προϋπόθεση, ότι δεν θα βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις.

Αυτό είναι κάτι που  δεν το λέμε τυχαία, καθώς εξαιτίας των όψεων που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας τόσο με τον Ερμή όσο και με την Αφροδίτη, είναι πιθανό είτε η κρίση μας να μην είναι σωστή, είτε να παρασυρθούμε από ερωτικές αυταπάτες.

Ενώ, προς τα τέλη της εβδομάδας, η συνάντηση του Ερμή με την Αφροδίτη, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες, και πιθανό να μας ωθήσει να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με υπερβολικό τρόπο.

Στο μάτι του κυκλώνα αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) εξαιτίας της  Έκλειψης Σελήνης, αλλά και των όψεων που θα σχηματιστούν, ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στις μοίρες που επηρεάζονται από τα γεγονότα της εβδομάδας.

Την Κυριακή 23/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα θολώσει την κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύςε) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 24/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από τους Ιχθύες θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 25/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, ενώ θα ενισχύσει με τόλμη και αποφασιστικότητα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 26/05

Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα πιέσει συναισθηματικά και θα ωθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 27/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 28/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 29/05

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή στους Διδύμους, θα κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό τον λόγο των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα τους ωθήσει να εκφράσουν χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα τους.

Ενώ την Κυριακή 30/05

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός είναι η στάση του Ερμή στους Διδύμους. Επίσης, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Για να εξελιχθώ είναι βασική και αναγκαία προϋπόθεση να αφήσω πίσω μου τις παλιές μου πεποιθήσεις, οι οποίες είναι πιθανό να με οδηγήσουν σε συναισθηματικές αυταπάτες και λανθασμένα συμπεράσματα. Γι’ αυτό παίρνω το χρόνο μου και δεν βιάζομαι να πάρω τις τελικές μου αποφάσεις.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!