Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021


Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ενός μήνα που ταλάνισε αρκετά την καθημερινότητα μας, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, αλλά και της ιδιαίτερα πιεστικής Πανσελήνου που προηγήθηκε.

Η πλανητική αλλαγή που θα μας απασχολήσει στα τέλη της εβδομάδας, είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού που θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα των ζωδίων του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και θα τους ωθήσει να δραστηριοποιηθούν, ενώ παράλληλα θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδο για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Πρωταγωνίστρια των όψεων  αυτή την εβδομάδα θα είναι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, η οποία θα συναντηθεί αρχικά σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, και στην συνέχεια σε όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου. Ενώ στα τέλη της εβδομάδας ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα έχει την 1η του συνάντηση και αυτή είναι  σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο.

Εύνοια στα οικονομικά και στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ κερδισμένοι στο παιχνίδι του έρωτα θα είναι από την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) των πρώτων ημερών.

Από την άλλη πλευρά τα μάτια τους δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς θα είναι εύκολο  να πέσουν θύματα ερωτικών και οικονομικών εξαπατήσεων.

Αρκετά  πιεσμένοι θα νιώσουν οι εκπρόσωποι  του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου, εξαιτίας της όψης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο. Ενώ, ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 24/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες και την εκφραστικότητα των ζωδίων του Αέρα (Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 25/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού θα ενισχύσει την μαχητικότητα των ζωδίων του Αέρα (Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 26/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Την Τετάρτη 27/10

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 28/10

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από τον Υδροχόο υπόσχεται ότι θα φέρει τύχη στις ερωτικές υποθέσεις αλλά και σημαντικές γνωριμίες τόσο για τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και για τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 29/10

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφείς και απόμακρους τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 30/10

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να αναγκάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, να μάθουν να λειτουργούν κάτω από κανόνες και όρια που θα τους επιβάλλουν οι άλλοι. Ενώ την ίδια ημέρα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης και με επιτυχίες στον έρωτα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύς), από την άλλη πλευρά όμως, θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα πιεστική και με αρκετές εντάσεις και συγκρούσεις περίοδο για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 31/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), αλλά πιεστική συναισθηματικά, για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Είναι πολύ όμορφο ο έρωτας να σου χτυπάει την πόρτα, αρκεί, να μην αφήσω τον ενθουσιασμό να θολώσει την κρίση μου και να με παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις, γιατί όταν φύγει η χρυσόσκονη, οι ευθύνες μου θα με περιμένουν.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη!!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u