Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Οκτώβριο του 2021


Με τον ανάδρομο Ερμή ήδη να επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και μεγάλες ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Μέχρι την πανσέληνο Οκτωβρίου, παλιές αγάπες θα έχουν ξανά-βρει τον δρόμο τους προς την επανασύνδεση! 

Ζωδιακές προβλέψεις: 

Κριός

Είστε έτοιμοι για σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας. Υπάρχουν άλλωστε και τώρα οι πιο σωστές συνθήκες για να ορθώσετε την προσωπική σας σχέση. Χωρισμένοι και εργένηδες, θα δεχτούν νέες προτάσεις που θα τους συγκινήσουν.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5 

Ταύρος

Πολλά αυτά που αλλάζουν γύρω σας και το μόνο που σας χρειάζεται είναι εσείς να βρείτε τον δικό σας βηματισμό. Εσείς που είστε απόμακροι από το άτομο που αγαπάτε, μετά την νέα σελήνη του Οκτωβρίου, θα μπορέσετε να μιλήσετε και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας, σε ανάδρομη φορά, σίγουρα θα μπορέσετε μέσα στις σκέψεις; σας να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Σχέσεις και συνεργασίες που είχαν μείνει στον πάγο… τώρα θα ενεργοποιηθούν και θα φέρουν τα αναμενόμενα καλά τους αποτελέσματα!

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Καρκίνος                 

Όλος αυτός ο μήνας, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις πολλές σας επιλογές. Σχέσεις και διάφοροι αισθηματικοί δεσμοί, θα ξεκαθαρίσουν και αυτό θα έχει πια μόνιμο χαρακτήρα. Μόνοι και ελεύθεροι που απολαμβάνουν την μοναχικότητα τους, θα έχουν εκπλήξεις.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Λέων

Δεν έχετε σκοπό να συνεχίσετε να προσφέρετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, σε άτομα και ιστορίες που δεν σας δίνουν πίσω κάτι αντίστοιχο. Θα πρέπει να προσπεράσετε καταστάσεις που ακόμη σας κρατούν πίσω μέσα από αναμνήσεις και ελπίδες!

Ζωδιακή Τύχη: 4/5 

Παρθένος

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι γύρω από μια ιδιαίτερη επανασύνδεση. Μετά την αλλαγή του ζωδίου 22/10, θα έχετε και τις ανάλογες επικοινωνίες – προτάσεις – συναντήσεις που θα σας οδηγήσουν και στο τελικό σας αποτέλεσμα!

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Ζυγός

Καθοριστικές οι ημέρες του ζωδίου σας, για την προσωπική σας ζωή. Μόνο εσείς ξέρετε πια τι θέλετε να δώσετε… και κάποιος περιμένει εν αγωνία την απάντηση σας.  Ότι και να απαντήσετε σίγουρα θα σας κάνει να πάτε και την ζωή σας, πιο κάτω!

Ζωδιακή Τύχη: 4/5 

Σκορπιός

Πολλά τα θέματα που θέλει το συντροφικό σας έτερο, να σας ανοίξει. Οι θετικές προτάσεις και οι λύσεις θα σας φέρουν και πιο κοντά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχουν προσεγγίσεις από το παρελθόν που θα έρθει με φόρα και κάτω από νέες προϋποθέσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Τοξότης

Δηλώνετε πια κουρασμένοι από καταστάσεις και πρόσωπα, που δεν έχουν την δική σας φιλοσοφία. Πάρτε τον χρόνο σας και θα δείτε πως θα κινηθείτε!  Μέχρι τότε… κοιτάξτε περισσότερο την οικογένεια σας και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας!

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Αιγόκερως

Εσείς θα πρέπει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς, μιας και τα άστρα είναι υπέρ σας. Συμμαχίες θα σας προταθούν σε κάθε πτυχή και μέτρο της ζωής σας, όπου και θα πρέπει να σκεφτείτε διπλά. Οι επιπολαιότητες δεν σας αφορούν!

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Υδροχόος

Σημαντικές οι αλλαγές που θα έρθουν στον δρόμο σας, καθώς οι πιο πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας, είναι ελεύθεροι! Πιθανόν και να βρεθείτε πάνω σε δύσκολες αισθηματικές αποφάσεις… που όμως θα έχουν και μοιραίο – μόνιμο χαρακτήρα.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5 

Ιχθύς

Τα συναισθήματα σας είναι σε αντίθετη πορεία από την λογική σας, και αυτό σας έχει αφήσει σταματημένους. Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα πρέπει να μιλήσετε με το άτομο που αγαπάτε, και να εκθέσετε τις τελικές σας προτάσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!