Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/4 – 2/5/2021


Με μια λαμπερή και άκρως αποκαλυπτική Πανσέληνο θα αποχαιρετήσουμε τον Απρίλιο, ένα μήνα, που στο μεγαλύτερο μέρος του μας χάρισε όμορφες στιγμές και έβαλε τις βάσεις για αλλαγές και νέα ξεκινήματα.

Η εβδομάδα αυτή , θα μας προσφέρει όμορφες στιγμές, αλλά, και αρκετές ανατροπές, τις οποίες στο χέρι μας είναι να τις εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας. Και μπορεί να είναι μια εβδομάδα απαλλαγμένη από πλανητικές μετακινήσεις, το σημαντικότερο όμως, πλανητικό γεγονός της,  είναι η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τρίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, και η οποία θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά κρυφά γεγονότα.

Από πλευράς όψεων, ιδιαίτερα ευχάριστες θα είναι οι συναντήσεις του Ερμή με την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα οι οποίες θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, θα ενισχύσουν την έμπνευση και την δημιουργικότητα μας και θα μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο παρατηρητικοί. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και τα ξαφνικά γεγονότα και οι ανατροπές.

Στο επίκεντρο των γεγονότων αυτήν την εβδομάδα θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) οι οποίοι θα έχουν ξαφνικές αλλαγές και αποκαλύψεις. Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Ενώ πιο ευνοημένοι από την όψη τριγώνου Ερμή – Πλούτωνα που θα σχηματιστεί την ημέρα του Πάσχα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή των Βαΐων 25/04

Οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσουν διαδοχικά η Αφροδίτη και ο Ερμής με τον Κρόνο, θα πιέσουν τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, να ακολουθήσουν την φωνή της λογικής και να πάρουν αποστάσεις από τους ανθρώπους που μέχρι τώρα βρισκόταν δίπλα τους.

Την Μ. Δευτέρα 26/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους.

Την Μ. Τρίτη 27/04

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει σημαντικές αποκαλύψεις και ανατροπές στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Μ. Τετάρτη 28/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας θα μπει σε στάση.

Την Μ. Πέμπτη 29/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η φετινή ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Την Μ. Παρασκευή 30/04

η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στη ζωή και στα σχέδια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα εμπνεύσει με όμορφες ιδέες και θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων του 3ου δεκαημέρου.

Το Μ. Σάββατο 01/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη είναι πιθανό να παρασύρουν σε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

Ενώ την Κυριακή του Πάσχα 02/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα κάνει πιο πειστικό τον λόγο των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου..

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι τις αποκαλύψεις γιατί αυτές θα είναι η αφορμή να προχωρήσω σε ριζικές αλλαγές στην ζωή μου, απαλλαγμένη από τα βαρίδια του παρελθόντος. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν φοβάμαι να ονειρευτώ.

Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την χαρά και την ηρεμία και το χαμόγελο και πάλι στην ζωή μας.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και ένα υπέροχο μήνα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!