Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Απρίλιο του2021


Με τον Ήλιο για ακόμη τρεις εβδομάδες, μέσα στην πύρινη ζώνη του Κριού, όλα είναι πιθανά στις αισθηματικές σχέσεις. Ευκαιρίες θα έρθουν και στα μονοπάτια των ελεύθερων/χωρισμένων/εργένηδων… που θα τους ξαναβάλουν σε σκέψεις και βαθιά συναισθήματα για νέες εμπειρίες!

Για όλους: 

Κριός

Εσείς κρατάτε τα ηνία στην σχέση σας και αυτό σίγουρα σας κάνει, και να έχετε και τις περισσότερες ευθύνες στις πλάτες σας. Οι αδέσμευτοι, ας μην βιαστούν να πουν το ΝΑΙ σε προτάσεις που ακόμη δεν έχουν εξερευνήσει επαρκώς!

Εύνοια στους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου 

Ταύρος

Ευχάριστες ανατροπές έχει ο Απρίλιος για το ζώδιο σας, κάτι που θα σας βγάλει και από την ρουτίνα σας. Το θετικό είναι ότι οι έχοντες σοβαρές σχέσεις – μακροχρόνιες αισθηματικές ιστορίες, τώρα θα τις κάνουν και επίσημες.

Εύνοια στους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου 

Δίδυμοι

Με τόση αστρολογική κινητικότητα, το πιο πιθανόν είναι να γνωρίσετε το καρμικό σας έτερον ήμισυ! Μέχρι τότε έχετε πολλά να ζήσετε σε υποθέσεις επαγγελματικών επιτυχιών και οικογενειακής θαλπωρής! Το σύμπαν σας χρωστάει πολλά ακόμη!

Εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου 

Καρκίνος

Υπάρχουν κάποιες εντάσεις και επικοινωνιακά κενά, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Απριλίου… όλο αυτό το περίεργα δύσκολο σκηνικό θα λήξει. Ετοιμαστείτε για αναπάντεχες προτάσεις δέσμευσης.

Εύνοια στους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου 

Λέων

Ξεχωρίστε την συνήθεια από την ανασφάλεια. Αυτά τα δύο είναι που σας κρατούν πίσω, από όλα αυτά τα μεγάλα πλάνα που έχετε για την ζωή και την γενικότερη σας καθημερινότητα. Οι έρωτες και τα βαθιά συναισθήματα, θα έρθουν στα μέσα του νέου μήνα.

Εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου 

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε τόσο έντονα το παρελθόν σας, καθώς μόνο έτσι μπλοκάρεστε από όλα αυτά που είναι τώρα γύρω σας. Μέχρι την πανσέληνο του Απριλίου, πολλοί από εσάς θα έχετε συναντήσει το καρμικό σας έτερον ήμισυ!

Εύνοια στους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου 

Ζυγός

Πολλές πρακτικές αλλαγές φέρνει το επόμενο 15ήμερο και κυρίως στα αισθηματικά σας, που έχουν επί μήνες μείνει παγωμένα. Νέος έρωτας – άνεμος σας δίνει τις δυναμικές έτσι ώστε να διαγράψετε όλα τα παλιά σας λάθη – εμμονές!

Εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου 

Σκορπιός

Το υδάτινο σας ζώδιο, θα έχει τα απόλυτα πρωτεία σε επανασυνδέσεις και μόνιμες πια δεσμεύσεις. Η Άνοιξη αυτή, θα σας δώσει ευκαιρίες μοναδικές που αυτήν την φορά θα πρέπει να αξιοποιήσετε…και να μην χάσετε χρόνο!

Εύνοια στους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου 

Τοξότης

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει απόλυτα, τι χρειάζεται αυτή η σχέση έτσι ώστε να λειτουργήσει πιο ομαλά και χωρίς κενά και διακοπές. Ο άνθρωπος σας, μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, θα σας μιλήσει για ένα μυστικό του.

Εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου 

Αιγόκερως

Ξεπεράστε τα παλιά και ελάτε στο παραγωγικό τώρα. Υπάρχουν πια οι πιο γόνιμες συνθήκες για να εξελίξετε την ζωή σας συνολικά. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν δύναμη αλλά και βοήθεια σε όλα αυτά που επιθυμείτε.

Εύνοια στους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου 

Υδροχόος

Οι αλλαγές και οι φρέσκες προτάσεις που θα έρθουν από το ταίρι σας, θα σας χαροποιήσουν. Μερικοί από εσάς, θα λάβετε προτάσεις για συγκατοίκηση ή και ακόμη γάμο – δημιουργία οικογένειας… ακόμη και μετοίκηση.

Εύνοια στους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου 

Ιχθείς

Η ερωτική τύχη, στρώνεται στον δρόμο σας! Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε πολλές προτάσεις που θα σας συγκινήσουν. Ίσως και κάποιες αναπάντεχες να έρθουν από το παρελθόν σας, μαζί με πράξεις γεμάτες νόημα!

Εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα είναι πιο δύσκολο και θα δυσκολέψει αρκετά το 2 ...

Το ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέοντες μου,  χρόνια –πολλά για τα γενέθλιά σας και ελπίζω να είστε έτοιμοι να κάν ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Όλο το προσεχές διάστημα, θα χαρακτηριστεί από κινητικότητα στον τομέα των αισθημ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Από τις αρχές του μήνα με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα ευνοηθούν τα ζώδια του Α ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να πραγ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας πλησιάζει με τις πιο θετικές αστρολογικές όψεις, για την πλειοψηφία των ζω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u