Σύνοδος Ερμή – Ουρανού, Ξαφνικές ιδέες …


Οι τελευταίες ημέρες έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της ανατροπής, ξαφνικά γεγονότα και ειδήσεις είναι αυτά που θα μας ωθήσουν να βάλουμε την ζωή μας σε νέα τροχιά, και να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας.

Στις 24/04 ο Ερμής θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (10ο 18’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό οι ανατροπές στην καθημερινότητα μας θα είναι καλοδεχούμενες, μιας και θα μας βγάλουν από το τέλμα που είμαστε, θα έχουμε απρόσμενες συναντήσεις με φιλικά ή συγγενικά μας πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό, θα βρούμε έξυπνες λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ είναι πιθανό την προσοχή μας να την τραβήξουν πρωτότυπα θέματα.

Το μόνο που θα χρειαστεί να διαχειριστούμε είναι το έλλειμμα υπομονής, καθώς θα είμαστε αρκετά ανυπόμονοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους ) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Ταύρους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες θα έχουν την επιρροή της όψης σε όλη τη γενέθλια χρονιά τους.  Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακός σας οίκο , θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε με πολύ εύκολο τρόπο τους σκοπέλους, και να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα το ερωτικό σας ταίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευρηματικότητα σας θα εκπλήξει ευχάριστα τους άλλους γύρω σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ενθουσιασμό τα πιο ανατρεπτικά σας σχέδια, και να δείξετε σε όλους πως όταν θέλετε μπορείτε να τολμάτε. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθεια για να περιορίσετε την βιασύνη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρωτότυπες ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει οι πρωτότυπες ιδέες σας, τις οποίες όμως πριν βάλετε σε πρακτική εφαρμογή θα πρέπει να τις αναπτύξετε σωστά πριν τις μοιραστείτε με τον οποιονδήποτε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση την οποία θα πρέπει να κρατήσετε για λίγο καιρό μυστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξαφνικές συναντήσεις  θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι σε μια συγκέντρωση μεταξύ φίλων είναι πιθανό να συναντήσετε ένα φιλικό σας πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μοιραστείτε μαζί τους και τα νέα επαγγελματικά σας όνειρα.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές αλλαγές σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να βρείτε ευρηματικούς τρόπους για να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ , μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση είναι πιθανό να αλλάξει ριζικά την εξέλιξη της καριέρας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ είναι πιθανό, ορισμένοι από εσάς να βρείτε ασυνήθιστα ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να προσεγγίσετε το ερωτικό σας ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετή ένταση έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, εκτός από ενδιαφέρουσες προτάσεις από μελλοντικούς συνεργάτες, είναι πιθανό να είτε να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματα υπάρχουν σε μια συνεργασία, είτε είναι πιθανό να σας ωθήσει να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και την σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και ιδιαίτερα έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας. Ενώ παράλληλα, θα αποφύγετε με ιδιαίτερη ευελιξία τα εμπόδια που μπορεί να βάζουν ορισμένοι συνάδελφοι σας στον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές της χρονιάς για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα πιο περίεργα και ανατρεπτικά σας σχέδια τα οποία και θέλετε να βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα η ευφυΐα, το έξυπνο χιούμορ σας, και η τόλμη σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια μας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε ασυνήθιστες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ είναι πιθανό κάποιες στιγμές να εκνευριστείτε από τους δικούς σας ανθρώπους όταν διαπιστώσετε ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον τρόπο σκέψης σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ξαφνικά νέα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ξαφνικές ειδήσεις από φιλικά σας πρόσωπα με τα οποία δεν έχετε επικοινωνήσει εδώ και καιρό. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να χρειαστεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!