Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, Απρόσμενες ερωτικές περιπέτειες …


Η λέξη αλλαγή, στο μυαλό των περισσότερων είναι συνδεδεμένη με κάτι μη επιθυμητό, καθώς οι περισσότεροι από εμάς δυσκολευόμαστε να αφήσουμε πίσω μας τις συνήθειες μας, έστω και αν ξέρουμε ότι αποτελούν τροχοπέδη στην εξέλιξη μας.

Ιδιαίτερα όταν αυτές συμβαίνουν στις προσωπικές μας σχέσεις, μας κάνουν να αισθανόμαστε  ότι χάνουμε την γη κάτω από τα πόδια μας. Είναι όμως πραγματικά έτσι ή μήπως οι αλλαγές αυτές μόνο θετικές μπορεί να είναι για εμάς;

Στις 23/04 η κυβερνήτης του Ταύρου Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπο των αλλαγών Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (10ο 14’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές τόσο στην ερωτική μας ζωή όσο και στις προσωπικέ μας σχέσεις. Αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ο οποίος θα έρθει και θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά ή ένας ξαφνικός χωρισμός για μια σχέση που είχε βαλτώσει.

Επίσης, μια έκπληξη από τον ερωτικό μας σύντροφο η οποία θα μας γεμίσει χαρά ή η γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο έχει διαφορετική στάση ζωής από τη δική μας, και το οποίο θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, ενώ δεν θα διστάσουμε να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να πειραματιστεί ερωτικά. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε μια τολμηρή αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση και να υιοθετήσουμε ένα πιο νεανικό στυλ.

Ενώ, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι και ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε ξαφνικές θετικές εξελίξεις στις οικονομικές υποθέσεις ή απρόσμενα έξοδα.

Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια οικονομική συνεργασία που δεν περιμένατε, η οποία θα δώσει σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια κίνηση του συντρόφου σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις αλλαγές έρχεται αρχίσει να τις συνηθίζεται εσείς  οι Ταύροι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον  Ουρανό στο ζώδιο σας, θα φέρει μαζί της έναν αέρα ανανέωσης στην προσωπική σας ζωή. Για άλλους μπορεί να σημαίνει μια  ξαφνική  γνωριμία η οποία θα σας γεμίσει χαρά, ενώ για άλλους ένας απρόσμενος χωρισμός μπορεί να είναι αφορμή για να δείτε τον εαυτό σας και τις προσωπικέ σας σχέσεις μέσα από άλλη οπτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από διάφορα σκαμπανεβάσματα θα περάσει η διάθεση σας αυτές τις ημέρες . Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα σας αγχώσει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός απαγορευμένου έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι σε μια φιλική συνάντηση θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια φιλική σχέση μπορεί να γίνει κεραυνοβόλος έρωτας. 

ΛΕΩΝ

Με την καριέρα σας ασχολείστε ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά σας, καθώς μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση ή ένας νέος έρωτας, θα είναι η αφορμή για να κάνετε μια νέα αρχή. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον δεν φοβάστε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για κάνετε τις αλλαγές στην ζωή σας. Ένα άτομο που θα κάνει την είσοδο του στην ζωή σας, θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία όταν υλοποιηθούν, θα βάλουν την ζωή σας σε άλλες διαδρομές.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε κυρίως  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε ξαφνικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις που σας απασχολούν καιρό, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, και θα ζήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας θα έχετε τις επόμενες ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας , θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αυτό σημαίνει ότι κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί να λήξουν ξαφνικά και κάποιες νέες να προκύψουν στην θέση τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ρίξετε ξαφνικά τους τίτλους τέλους στην σχέση σας με τον σύντροφο σας ή να προκύψει μια επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ τρέξιμο έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση  με ένα συνάδελφο σας , ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να κάνετε  σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας, και να υιοθετήσετε ένα πιο εκκεντρικό στυλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας βρίσκετε σε πρώτο πλάνο αυτή  τη χρονική περίοδο για εσάς τους  Αιγόκερους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να αφήσετε στην άκρη το συντηρητικό σας προσωπείο και να τολμήσετε να αναπτύξετε τα πιο ανατρεπτικά επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας έρωτας θα εισβάλει ξαφνικά στην ζωή σας και θα την αναστατώσει ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε κυρίως αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά μπορεί να φέρει ευχάριστες λύσεις σε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να δημιουργήσει και ξαφνικά έξοδα για το σπίτι. Το θετικό για εσάς είναι ότι η σχέση σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα αρχίζει να αλλάζει.

ΙΧΘΥΣ

Ξαφνικές συναντήσεις με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που έχετε να δείτε καιρό ή απρόσμενες συναντήσεις οι οποίες θα σας γεμίσουν χαρά. Επίσης, για κάποιους από εσάς είναι πιθανό να υπάρξει ένα ξαφνικός έρωτας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!