Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου


Ο Άρης είναι ο πλανήτης που εκτός από την δράση, είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ύπαρξη μας, γι’ αυτό και κάθε μετακίνηση του, έχει επίδραση στην καθημερινή μας ζωή.

Μετά από 2 χρόνια, ο Άρης θα βρεθεί στο Υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, σε ένα ζώδιο που στην Παραδοσιακή Αστρολογία δεν θεωρείται μια από τις πιο δυνατές τους θέσεις, βέβαια αυτό αποτελεί έναν ακόμα μύθο, μιας και αυτόν τον Άρη τον συναντάμε πολύ συχνά σε μεγάλους αθλητές.

Μπορεί ο Άρης στον Καρκίνο να μην είναι τόσο εκρηκτικός όσο ο Άρης στον Κριό ή στα ζώδια της Φωτιάς, και να προτιμά να κινείται πιο  ήρεμα ή παρασκηνιακά, ωστόσο, μπορεί να γίνει πολύ επιθετικός και αγενής, ιδιαίτερα εάν αισθανθεί ότι απειλούνται οι δικοί του άνθρωποι , το σπίτι του, η οικογένεια του, η πατρίδα του και οτιδήποτε αποτελεί για αυτόν το σημείο αναφοράς της ζωής του.

Η φετινή παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά με τα του οίκου μας, δηλαδή να με τα θέματα που αφορούν τα συγγενικά μας πρόσωπα όπου μπορεί να χρειαστεί να τους δώσουμε λύσεις.

Την ακίνητη μας περιουσία, το χώρο του σπιτιού μας, καθώς, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσουμε σε αλλαγές ή εργασίες μέσα σε αυτό. Επίσης, μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να είναι η αφορμή για την αλλαγή του τόπου κατοικίας. Ενώ δεν θα παραλείψουμε να ασχοληθούμε με τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/04 στις 15 : 00 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 11/06 στις 16:32 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Ιχθύες) οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα σχέδια τους και θα δουν την ερωτική τους ζωή να βελτιώνεται. Ενώ, πιο πιεστική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) καθώς θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις και να δώσουν  λύσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Βέβαια, το φετινό του πέρασμα από το ζώδιο του Καρκίνου θα είναι τόσο πιεστικό για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ή με την εξάμηνη παρουσία του πέρυσι από το ζώδιο του Κριού, καθώς θα είναι απαλλαγμένη από δύσκολες συναντήσεις .

Ωστόσο, είναι πιθανό, με την είσοδο του, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί τις 2 πρώτες ημέρες ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στις 2 πρώτες μοίρες, να έχουν γρήγορες εξελίξεις, καθώς θα ενεργοποιεί την τελευταία Ηλιακή Έκλειψη που έγινε στο ζώδιο του Καρκίνου πέρυσι το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 12/05 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ταύρο (11ο 20’), θα ωθήσει σε τολμηρές αποφάσεις τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές τους 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 31/05 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (23ο 01’), θα ενισχύσει την φαντασία αλλά και να βοηθήσει να ανακαλύψουν πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη εκπροσώπων των ζωδίων του Νερού (Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 05/06 ο Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα (26ο 28’), είναι πιθανό να παρασύρει σε μυστικές ενέργειες και εκδικητικές πράξεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στην μέση του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Καρκίνου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Στα θέματα του σπιτιού σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε λύσεις όχι όμως με τον γνωστό εκρηκτικό σας τρόπο, ενώ, κάποιοι από εσάς μπορεί να προχωρήσετε και σε τεχνικές εργασίες στο χώρο του σπιτιού σας.  Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι, αλλά και για να ξεριζώσετε και κάποιες συναισθηματικές πεποιθήσεις οι οποίες αποτελούν τροχοπέδη στην εξέλιξη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα βάλει την ζωή σας σε νέους ρυθμούς, με περισσότερες συζητήσεις αλλά και αρκετές μετακινήσεις. Ενώ είναι πιθανό κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά σε ερωτικό επίπεδο με φιλικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τους ρυθμούς θα αρχίσετε σταδιακά να ξανά βρίσκετε εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα υλικά και συναισθηματικά σας κεκτημένα. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε υλικές και συναισθηματικές σπατάλες, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για ξαφνικά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης δράσης ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο σας, θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους στην προσπάθεια σας να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα. Ωστόσο, θα χρειαστεί αρκετές φορές να δείξετε κατανόηση καθώς οι άνθρωποι που υπάρχουν γύρω σας είναι πιθανό να δυσκολευτούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Ένα ακόμα στοιχείο σας, είναι ότι θα είστε ιδιαίτερα τολμηροί στον έρωτα. 

ΛΕΩΝ

Μια περίοδος με αρκετό άγχος αλλά και έντονο  παρασκήνιο ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, αυτό όμως θα έχει και αρκετές στιγμές κούρασης και άγχους, ενώ στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας θα χρειαστεί να κινηθείτε στο παρασκήνιο. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κοινωνικό σας πρόσωπο θα προβάλλεται αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας εγκαινιάσει μια περίοδο χαράς και εξωστρέφειας, κατά  τη διάρκεια της οποίας μετά από καιρό,  θα έχετε την δυνατότητα να βρεθείτε με φίλους, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα από φίλους, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε σημαντικές συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε εσείς οι Ζυγοί . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δουλέψετε σε πιο πιεστικούς ρυθμούς για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, και παράλληλα να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα δεχτείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το χαμόγελο της αισιοδοξίας επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Η είσοδος του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να προωθήσετε  τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια , ενώ παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύση και σε μια Νομική σας υπόθεση. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν και νέοι έρωτες από το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το βλέμμα στις οικονομικές σας υποθέσεις θα ρίξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ παράλληλα,  θα έχετε την δυνατότητα να  προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, αρκεί να ξεπεράσετε τους φόβους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην σχέση σας με τους άλλους θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να πάρετε αποφάσεις που μέχρι τώρα διστάζετε. Επίσης, είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες, ενώ σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, το θερμόμετρο στην σχέση σας με τον σύντροφο σας θα ανέβει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες υποχρεώσεις και πίεση χρόνου θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εργάζεστε σε πιο πιεστικά ωράρια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και στιγμές έντασης με τους συναδέλφους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης ή γυμναστικής.

ΙΧΘΕΙΣ

Την χαρά της δημιουργίας και του έρωτα θα ζήσετε εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνεται πιο τολμηροί και δημιουργικοί χωρίς να νοιάζεστε τόσο πολύ για την γνώμη των άλλων, παράλληλα όμως θα περάσετε χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε και θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι, ενώ για τους αδέσμευτους, ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!