Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου


Ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση της στιγμής, είναι οι αφορμές για να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα. Το επόμενο στάδιο είναι η υλοποίηση τους, η οποία δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση καθώς χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Στις 19/04 στις 23 : 33 μ.μ. ο Ήλιος θα ολοκληρώσει το πέρασμα του από το Πύρινο ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο του στο Γήινο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20/05 στις 22: 36 μ.μ.

Στο φετινό πέρασμα του, η επιθυμία μας να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια μας και να προστατεύσουμε τα κεκτημένα, δεν θα ακολουθήσει τα συνηθισμένα ασφαλή μονοπάτια μιας και θα έχει αρκετές ανατροπές και συγκρούσεις, οι οποίες θα μας ωθήσουν να αλλάξουμε τον άξονα τον αξιών μας, ενώ μπορεί να μας φέρει και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες. Αρκεί να ακολουθήσουμε τα οράματα μας και να μην παρασυρθούμε από υπερβολές. Από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την δυνατότητα να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας, και να εκτιμήσουμε τις μικρές και απλές απολαύσεις της ζωής που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσαμε δεδομένες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της Ύλης, τον Ταύρο, θα είναι τα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ ιδιαίτερα απαιτητικό και με πολλές συγκρούσεις και αλλαγές θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής  του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου οι όψεις που θα σχηματίσει είναι :

  • Στις 27/04 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού (7ο 06’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα , να εστιάσουν την προσοχή τους στη σχέση τους με τους άλλους.
  • Στις 30/04 ο Ήλιος θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό (10ο 41’), θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και θα ωθήσει σε αναθεωρήσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 03/05 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (13ο 12’), θα ωθήσει σε περιορισμούς και αναγκαστικούς συμβιβασμούς τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/05 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου (21ο 17’), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στην προσωπική τους ζωή και στην καριέρα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/05 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα (22ο 42’), θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/05 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (26ο 43’), θα φέρει σημαντικά οφέλη και θα βοηθήσει να ισχυροποιήσουν την θέση τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Το πέρασμα  του Ήλου στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στα  οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλου στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συμφωνίες , και να βελτιώσετε όχι μόνο την θέση σας στη δουλειά σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα προστατεύσετε τα κεκτημένα σας και θα δείξετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Το μήνυμα της φετινής περιόδου των γενεθλίων σας δεν είναι άλλο, από, αλλαγές .  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα και να ακολουθήσετε νέες διαδρομές για τις οποίες θα δουλέψετε σκληρά. Εσείς αυτό που για άλλη μια φορά πρέπει να μάθετε είναι να προσαρμόζεστε γρήγορα στα νέα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πιο μυστική και εσωστρεφής περίοδος της χρονιάς ξεκινά για  εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό σας, πριν προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, και να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος εκτός από αρκετό παρασκήνιο , είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ μέσα από αυτό είναι πιθανό να βρείτε και τους μελλοντικούς σας συνεργάτες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη και για να προχωρήσετε και σε κοινωνικές δράσεις.

ΛΕΩΝ

Με την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας θα ασχοληθείτε κυρίως αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ενώ, θα έχετε και ξαφνικές προτάσεις τις οποίες εάν αποδεχτείτε, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για πολύ σκληρή δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μέλλον αρχίζει και πάλι να σας χαμογελά . Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δουλέψετε με ενθουσιασμό για τα  μελλοντικά σας σχέδια, τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και εκτός χώρας.

ΖΥΓΟΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις σας απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Τράπεζες, Εφορία) ή να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του συντρόφου σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο ερωτεύσιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις σχέσεις σας με τους άλλους θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος  του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας και να είστε έτοιμοι για αλλαγές. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα μάθετε να εστιάζετε την προσοχή σας στην ουσία και στις πράξεις των άλλων απέναντι σε εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια περίοδος με πολύ δουλειά και νέες ευθύνες ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο  του Ταύρου θα φέρει ευχάριστες αλλαγές και νέες ευθύνες στην δουλειά σας, ενώ θα απαιτήσει από εσάς να γίνεται πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και για να γυμναστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιο χαρούμενη και δημιουργική περίοδος της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζει για εσάς τους Αιγόκερους  θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας και να γίνεται πιο τολμηροί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, για τους αδέσμευτους θα υπάρξουν απρόσμενοι έρωτες, ενώ για τους δεσμευμένους, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα με το ταίρι τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι το σπίτι και η οικογένεια σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα και να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις. Ενώ, είναι πιθανό να γίνεται και ιδιαίτερα αυστηροί μαζί τους. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας η οποία θα μειώσει αρκετά  τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια διαφορετική καθημερινότητα ξεκινάει για εσάς τους Ιχθύες . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλές επαγγελματικές και προσωπικές συζητήσεις, ενώ θα κληθείτε να πάρετε και σημαντικές αποφάσεις. Φυσικά θα βρείτε χρόνο και τα πρόσωπα του φιλικού και κοντινού σας περιβάλλοντος που έχετε να δείτε καιρό.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!