Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, του χρήματος, του έρωτα, των αισθήσεων και των απολαύσεων. Στοιχεία που εκφράζονται ακόμα περισσότερο κάθε φορά που βρίσκετε σε ζώδιο του κυβερνά.

Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, ενός από τα δύο ζώδια που κυβερνά, έρχεται να μας θυμίσει, ότι πρέπει να δεχόμαστε με χαρά τα δώρα που μας δίνονται και να απολαμβάνουμε τον έρωτα, την ομορφιά και την ίδια την ζωή. Αυτό που παρατηρούμε άλλωστε, είναι, κάθε φορά που η Αφροδίτη περνά από ζώδιο κυβερνά η φύση βρίσκετε στην πιο όμορφη στιγμή της και έχει τα πιο όμορφα χρώματα.

Στις 14/04 στις 21:22 μ.μ.  η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει το πέρασμα της από το ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 09/05 στις 05:00 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρο, θα εστιάσουμε την προσοχή μας στην ερωτική μας ζωή, θα αφιερώσουμε ουσιαστικό χρόνο στο ερωτικό μας ταίρι και θα απολαύσουμε τις στιγμές μαζί του. Θα δώσουμε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα καρδιάς αλλά και στις οικονομικές μας υποθέσεις, και το κυριότερο θα λειτουργήσουμε με ψυχραιμία και όχι κάτω από την παρόρμηση της στιγμής.

Επίσης, θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με την ομορφιά και την εξωτερική μας εμφάνιση, χωρίς να προχωρήσουμε σε ακρότητες (με εξαίρεση τις ημέρες που θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό, οπότε καλό θα ήταν εκείνες τις ημέρες να αποφύγουμε οποιαδήποτε αλλαγή ή παρέμβαση). Και, θα τολμήσουμε να χρησιμοποιήσουμε την γοητεία σας για να σαγηνεύσουμε το αντικείμενο του πόθου μας.

Καθόλου τυχαίο λοιπόν, που η Αφροδίτη στον Ταύρο χαρακτηρίζεται ως η Αφροδίτη των αισθήσεων και των απολαύσεων.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι τα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά τους, ενώ σε ερωτικές περιπέτειες αλλά και ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Ταύρου  οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 22/04 η συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη συνόδου με τον Ουρανό (10ο 14’), θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 25/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο (12ο 52’), θα ωθήσει να πάρουν αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 26/04 η συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη συνόδου με τον Ερμή (13ο 46’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα βοηθήσει να εκφράσουν τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 02/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (22ο 26’), θα ενισχύσει την ρομαντική διάθεση τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 06/05 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (26ο 47’), υπόσχεται ότι θα μεγεθύνει την γοητεία, αλλά και έντονες ερωτικές στιγμές για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 08/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία (29ο 22’), θα παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και ερωτικά σκάνδαλα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Τα ευχάριστα γεγονότα συνεχίζονται για εσάς τους Κριούς.  Η είσοδος της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα φέρει μια θετική πνοή στα οικονομικά σας, είτε με τη μορφή μιας καλής οικονομικής συνεργασίας, είτε με την μορφή ενός bonus. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι και το μόνο σίγουρο είναι ότι στο παιχνίδι της σαγήνης και της κατάκτησης εσείς θα είστε οι νικητές.

ΤΑΥΡΟΣ

Την πιο ερωτική σας πλευρά θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την γοητεία και τον ερωτισμό σας. Τα δυνατά σας όπλα, θα χρησιμοποιήσετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια για να προχωρήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι, ή για να ερωτευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε μυστικά μονοπάτια θα προχωρήσετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα έντονο έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες γνωριμίες σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι  . Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε νέους στόχους τους οποίους θα υλοποιήσετε με την βοήθεια των φιλικών σας προσώπων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε μια φιλική συγκέντρωση. 

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ θα φέρει και σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας. Πολύ σημαντικό για εσάς θα είναι το γεγονός ότι θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την εικόνα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά και με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή σας, και θα σας ωθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, για αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας είτε μέσω διαδικτύου ή με ένα άτομο που βρίσκετε μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που σας απασχολούν υπόσχεται να φέρει η είσοδος της  κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους. Επίσης είναι μια πολύ καλή περίοδος για να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ο ερωτισμός σας θα είναι πολύ έντονος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος  της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου   στον 7ο Ηλιακό σας οίκο , μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να φέρει σε εσάς τους Σκορπιούς, καθώς κατά τη διάρκεια της θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και θα αναθερμάνετε την σχέση σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις ερωτικές περιπέτειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πιο όμορφη και αρμονική καθημερινότητα περιμένει από εδώ και στο εξής εσάς τους Τοξότες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το καλό κλίμα και την ηρεμία στο χώρο της δουλειά σας, ενώ είναι πιθανό να φλερτάρετε και με τους συναδέλφους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε αισθητικές παρεμβάσεις ή αλλαγές στο στυλ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ήρθε η στιγμή για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια και να βρείτε χαρά μέσα από την δημιουργία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν πολύ όμορφες στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ για τους αδέσμευτους, ένας νέος έρωτας θα εισβάλει στην ζωή τους και θα τους φέρει και πάλι χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα το κάνουν πιο όμορφο και αρμονικό, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή να ξεκινήσετε μια νέα οικονομική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε πιο ευχάριστους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ήρεμο και άμεσο τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ενώ η επιμονή σας στις θέσεις σας όχι μόνο δεν θα είναι δυσάρεστη αλλά θα εκτιμηθεί από το περιβάλλον σας. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας βάζοντας την καριέρα σας σε σταθερές βάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ερωτικά μπερδέματα μεταξύ φίλων.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!