Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/4 – 3/5/2020


Ο Απρίλιος ετοιμάζεται σιγά σιγά να μας αποχαιρετήσει, και μαζί με αυτόν να αφήσουμε πίσω μας, όσο είναι εφικτό, το δύσκολο διάστημα που όλοι περάσαμε. Βέβαια, ο τρόπος με τον οποίο θα μας αποχαιρετήσει θα είναι αρκετά ανατρεπτικός.

Τα σημαντικά πλανητικά γεγονότα της εβδομάδας είναι, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά και οι συναντήσεις που θα έχουν  διαδοχικά τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ερμής με τον πλανήτη των ξαφνικών αλλαγών Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, με αποτέλεσμα οι ανατροπές μέσα στην εβδομάδα να είναι αρκετές.

Σε πιο ήρεμους ρυθμούς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) , ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην παρασυρθούν σε ερωτικές αυταπάτες θα πρέπει να είναι στα τέλη της εβδομάδας τα  ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ όχι μόνο πιεστική αλλά και ανατρεπτική θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) κυρίως του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 26/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στη ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα ωθήσει  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου είτε να δώσουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να κρατήσουν ή να τους παρασύρει σε υπερφίαλες δηλώσεις.

Την Δευτέρα 27/04 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα αναζωπυρώσει τις συζητήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική  αυτή η χρονική περίοδος για την ανάπτυξη των σχεδίων των υπολοίπων ζωδίων της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 28/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)

Την Τετάρτη 29/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 30/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, από την μια πλευρά θα δώσει έξυπνες ιδέες στους εκπροσώπους του  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να τους ωθήσει και σε νευρικά ξεσπάσματα.

Την Παρασκευή ο Μάιος θα κάνει την είσοδο του με την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, μια παρουσία η οποία θα δυσκολέψει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες).ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Το Σάββατο 02/05 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα πιέσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες) να βρουν πρακτικές λύσεις, ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους)

Ενώ την Κυριακή 03/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να δημιουργήσει ερωτικές αυταπάτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν αντιστέκομαι στις αλλαγές έστω και αν αυτές κρύβουν μέσα τους πολύ έντονα το στοιχείο του αιφνιδιασμού, ενώ, στην προσπάθεια μου να δω με πιο όμορφα χρώματα το μέλλον δεν αφήνω τον εαυτό μου να παρασυρθεί σε ερωτικές αυταπάτες.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και να υποδεχτούμε με χαρά τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, ένα μήνα που θα επαναφέρει και πάλι το χαμόγελο και την αισιοδοξία στη ζωή μας.

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u