Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 27/3 – 3/4/2022


Με συγκρατημένη αισιοδοξία θα αποχαιρετήσουμε αυτή την εβδομάδα, τον πρώτο μήνα της άνοιξης, και με την υπόσχεση ότι ο Απρίλιος θα μας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να προχωρήσουμε σε δυναμικά νέα ξεκινήματα.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μας υπόσχεται ότι θα μπούμε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο κυνήγι των ευκαιριών, ενώ η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στα τέλη της εβδομάδας θα μας ωθήσει να τολμήσουμε τα επόμενα μας βήματα.

Άλλωστε η συνάντηση σε όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού στα τέλη της εβδομάδας θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές μας ικανότητες, ενώ από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου μας υπόσχεται σταθερές οικονομικές συμφωνίες αλλά και σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο.

Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια και να κάνουν τολμηρά νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και την καριέρα τους, ενώ πολλές υποχρεώσεις και έντονες συζητήσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις θα έχουν τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Πιο ήρεμοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ την δυνατότητα να προχωρήσουν σε σταθερές επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι),

Την Κυριακή 27/03

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει την αισιοδοξία των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ είναι πιθανό να πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς). Επίσης, την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα βοηθήσει να προωθήσουν τα  προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ είναι πιθανό  να δημιουργήσει εντάσεις στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις των υπόλοιπων εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 28/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου μας υπόσχεται σταθερότητα όχι μόνο στις προσωπικές σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 29/03

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες).

Την Τετάρτη 30/03

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 31/03

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα γεμίσει με ενέργεια και ενθουσιασμό τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)

Την Παρασκευή 01/04

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού , θα ωθήσει σε νέα δυναμικά ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

Το Σάββατο 02/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να οργανώσουν σωστά την δουλειά τους και να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για τα αποτελέσματα τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 03/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσει να εκφράσουν με ενθουσιασμό στις σκέψεις και τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, και να εμπνεύσουν τους συνομιλητές τους, αρκεί να μην πέσουν στην παγίδα των εγωκεντρικών συμπεριφορών.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Σταθεροποιώ τις σχέσεις μου και προχωράω με ενθουσιασμό σε δυναμικά νέα ξεκινήματα, τα οποία έχω φροντίσει να οργανώσω σωστά.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα υπέροχο μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!