Ερμής στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει


Μετά από μια περίοδο έντονης πίεσης, εσωστρέφειας και δημιουργικών διεργασιών έρχεται η στιγμή να βγούμε μπροστά, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας.

Ο Κριός άλλωστε, είναι το ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την νέα αρχή, την πρωτοβουλία και την παρόρμηση. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Κριού, έρχεται σε μια στιγμή που έχουμε την επιθυμία να κάνουμε γνωστά τα σχέδια μας και να επικοινωνήσουμε τις απόψεις μας, με ένα παιδικό ενθουσιασμό. Τα δυνατά μας χαρτιά, θα είναι ο δυναμισμός με τον οποίο θα διεκδικήσουμε τα θέλω μας, ο οποίος πολλές φορές μπορεί να εμπεριέχει και άγνοια κινδύνου, ο οποίος θα μας βοηθήσει να λύσουμε άμεσα ζητήματα που μας απασχολούσαν καιρό.

Βέβαια, αυτό που πρέπει να περιορίσουμε είναι την παρόρμηση μας, η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις, εγωκεντρικές συμπεριφορές ή  να μας ωθήσει να πούμε πράγματα που δεν πρέπει και να εκτεθούμε, έστω και αν οι προθέσεις μας είναι καλές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή μας θα αποκτήσει μια ζωντάνια.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού στις 27/03 στις 11:44 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 11/04 στις 06:10 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδιο της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και για τους Δίδυμους  και τους Υδροχόους, οι οποίοι θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να προωθήσουν νέα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες θα στηρίζονται σε σταθερές βάσεις.  

Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου, θα έρθουν κοντά σε ισχυρά πρόσωπα, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να  φλερτάρουν, και να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματα τους στους αγαπημένους τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 02/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο (13ο 11’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες και αυτό θα βοηθήσει να προβάλλουν τον εαυτό τους και τα μελλοντικά τους σχέδια οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι ) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 07/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο (22ο 37’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να δώσουν οργανώσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 08/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη (25ο 11’), θα βοηθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις και να κινηθούν άμεσα τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 10/04 η τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (28ο 30’), θα κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς αλλά και χειριστικούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις παραγωγικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι ήρθε η στιγμή για να κάνετε πράξη τα σχέδια σας,  και κυνηγήσετε τους στόχους σας, έχοντας ως δυνατό σας όπλο τον ενθουσιασμό και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Ο δυναμικός τρόπος με τον οποίο θα διεκδικήσετε τα θέλω σας, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε όλες τις μάχες στον επαγγελματικό σας στίβο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε πιο εξωστρεφείς και εκδηλωτικοί με τον σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε με ευκολία  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και συμφωνίες, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον δρόμο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία πρέπει να μείνει κρυφή ή να κάνει την επανεμφάνιση του στη ζωή σας ένα άτομο από το μακρινό παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Κριού, σας υπόσχεται μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο και να μοιραστείτε με τα φιλικά σας πρόσωπα τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, θα φλερτάρετε με άτομα που θα γνωρίσετε σε ένα φιλικό κάλεσμα, ενώ είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να υλοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας είστε αποφασισμένοι αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τους πιο φιλόδοξους επαγγελματικούς σας στόχους, και να τους πετύχετε όσο δύσκολοι και αν φαίνονται. Επίσης, αρκετοί θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες θα αλλάξουν την επαγγελματική σας πορεία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΛΕΩΝ

Τα όνειρα σας πραγματικότητα θέλετε να κάνετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος όμως του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε με αισιοδοξία και ενθουσιασμό το μέλλον σας, και αυτό θα σας βοηθήσει να τολμήσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, τα οποία όταν ολοκληρωθούν θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις νομικές σας υποθέσεις, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού, στο οποίο θα έχετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες  και να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις του συντρόφου σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε και μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό θα φανεί και στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Τις σχέσεις σας με τους άλλους θέλετε να αποκαταστήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας οι οποίες μπορεί να είχαν διαταραχθεί, ενώ αρκετοί από εσάς θα συζητήσετε και τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας ελεύθερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην δουλειά σας θα ρίξετε όλο το βάρος  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει από την μια πλευρά να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες και να ξεχωρίσετε, ενώ από την άλλη πλευρά θα βρείτε και άμεσες λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Η επιτυχία σας αυτή συνεπάγετε και νέες ευθύνες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και κάποια φλερτ μέσα στο χώρο της δουλειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεμάτοι κέφι, χαρά και όρεξη για νέα πράγματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή  στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ορμή τα νέα σχέδια σας, τα οποία δουλεύεται εδώ και καιρό, ενώ αρκετά από αυτά μπορείτε να τα βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, θα διασκεδάσετε, θα ασχοληθείτε με ότι σας γεμίζει χαρά και θα φλερτάρετε, όχι μόνο οι αδέσμευτοι αλλά και οι δεσμευμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα άλλα και τα θέματα που αφορούν το ακίνητο σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Από την άλλη πλευρά, νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κλείσετε οριστικά και τις διαφορές που είχατε με άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε γρήγορους ρυθμούς θα κινείτε η ζωή το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι δεν θα βαρεθείτε καθώς ξεκινάει ένα διάστημα με πολλές επαγγελματικές συζητήσεις στις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε τον εαυτό σας, σημαντικές επαφές και νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό και οποίοι θα ζητήσουν τις συμβουλές σας. Επίσης, δεν θα λείψουν και οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για εσάς, αφού θα καταφέρετε μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις, να ολοκληρώσετε με επιτυχία νέα επαγγελματική συμφωνία για την οποία δουλεύετε εδώ καιρό, τα αποτελέσματα αυτής της επιτυχίας, εκτός από οικονομικά, θα συνοδεύονται και με την ισχυροποίηση της παρουσίας σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε πιο εκφραστικοί και δοτικοί με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!