Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020


Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, ενός μήνα που κάθε άλλο παρά αδιάφορος ήταν.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό, θα εγκαινιάσει μια περίοδο η οποία με μεγάλη ευκολία μπορεί να χαρακτηριστεί καυτή μιας και κατά τη διάρκεια της πολύμηνης παραμονής του θα αναγκαστούμε να μπούμε σε δράση.

Εκτός όμως από την μετακίνηση του Άρη, στα μέσα της εβδομάδας έχουμε τις όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει τόσο ο ανάδρομος Ερμής όσο και ο Ήλιος με τον Ουρανό, την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά κυρίως, την πολύ σημαντική όψη συνόδου του ανάδρομου Δία με τον ανάδρομο Πλούτωνα που πραγματοποιείται για 2η φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με την τελευταία καλοκαιρινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία ολοκληρώνει και τον κύκλο των Εκλείψεων στον άξονα Καρκίνο – Αιγόκερω.

Ευνοημένοι από την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), ενώ από τις όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της θα είναι τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, από την άλλη πλευρά  η Σεληνιακή Έκλειψη θα είναι ιδιαίτερα πιεστική για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), τέλος αυτή η εβδομάδα θα είναι ουδέτερη για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 28/06 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης όπου θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα σχέδια τους καθώς θα είναι και  μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ η παρουσία του θα είναι ιδιαίτερα πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 29/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Δία θα  πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ η παρουσία της θα είναι θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Υδροχόους).

Την Τρίτη 30/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ουρανό θα ενισχύσει την εφευρετικότητα  τόσο των Καρκίνων και των Αιγόκερων όσο και των Ταύρων και των Σκορπιών, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά η πολύ δυνατή σύνοδος του ανάδρομου Δία με τον ανάδρομο Πλούτωνα η οποία υπόσχεται ότι θα φέρει σημαντικές επιτυχίες στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 01/07 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο ευνοεί τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να προχωρήσουν σε σημαντικές συζητήσεις, ενώ την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα ενισχύσει την επιθυμία να προχωρήσουν σε αλλαγές τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.

Την Πέμπτη 02/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Την Παρασκευή 03/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  θα δημιουργήσει συναισθηματική ανασφάλεια στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Το Σάββατο 04/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους),  ενώ θα είναι θετική  για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 05/07 η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Μπαίνω δυναμικά μπροστά και αν χρειαστεί συγκρούομαι για να προωθήσω τα σχέδια μου και να αλλάξω ότι δεν μου αρέσει.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθε η ώρα σου. Με τον Άρη νταβραντισμένο από το ζώδιό σου, να φλερτάρει την ξε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Με καλά νέα θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μιας και ο πλανήτης της επικ ...

Astro-Μηνύματα από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Ευκαιρίες για κάποιους που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό μπορεί να κρύβει η εβδ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u