Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!


Η λέξη που κυριαρχεί αυτές τις ημέρες, λίγο πριν το Θερινό Ηλιοστάσιο και την Ηλιακή Έκλειψη, είναι η λέξη επανεξετάζω, επανεξετάζω λοιπόν τις σκέψεις , τα σχέδια μου, τον  τρόπο που αντιδρώ.

Σε αυτή τη διαδικασία θα μας βάλει η πιο διάσημη σε όλους μας, και ταυτόχρονα συχνή, ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στις 18/06 θα μπει σε στάση στην 14ο 45’ και το πρωί στις 19/06 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο Παρορμητικό και Υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 11/07 όπου θα μπει σε στάση στις 5ο 30’ για να ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία στις 13/07 από την 5ο 32’.

Κατά την ανάδρομη πορεία του θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε δεύτερες σκέψεις και να ξαναδούμε τα σχέδια μας χωρίς να βιαστούμε, αποφεύγοντας τις συναισθηματικές και συνάμα παρορμητικές αποφάσεις.

Επίσης, όπως σε κάθε περίοδο που είναι ο Ερμής ανάδρομος, εκτός εάν έχουμε γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή, καλό θα ήταν να αποφύγουμε να προχωρήσουμε σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μας ή συμφωνίες, εκτός εάν αυτές είναι ορισμένου χρόνου.

Να προχωρήσουμε σε αγορά καινούργιου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου, εκτός εάν είναι από δεύτερο χέρι, ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέχουμε είναι οι  μετακινήσεις μας, ιδιαίτερα εάν είναι να ταξιδέψουμε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις.

Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να προσέχουμε είναι την επικοινωνία  μας, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι στέλνουμε την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία στα σωστά άτομα και τσεκάρουμε εάν έχουμε  αποθηκεύσει σωστά τα αρχεία μας.

Επίσης, επειδή δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές καλό θα ήταν να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις με ψυχραιμία και πολύ χιούμορ.

Φυσικά, θα πρέπει να προσέξουμε και το μεταφορικό μας μέσο και να μην αμελήσουμε το service του, ιδιαίτερα εάν πρόκειται  να ταξιδέψουμε.

Πολύ συχνές, κατά τη διάρκεια της περιόδου του ανάδρομου Ερμή, είναι και οι επιστροφές ανθρώπων από το ερωτικό ή από το επαγγελματικό μας παρελθόν με τα οποία δεν έχει κλείσει ουσιαστικά ο κύκλος μας, ενώ μπορούμε να βρούμε αντικείμενα που είχαμε χάσει ή να μας επιστραφούν χρήματα που μας χρωστάγανε και να κλείσουμε οριστικά τις Νομικές ή γραφειοκρατικές μας υποθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή οι όψεις που θα σχηματίσει είναι :

  • Στις 30/06 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (9ο 51’), θα ωθήσει τους Καρκίνους  τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους  τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να επανεξετάσουν  την στάση που έχουν απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.
  • Στις 30/06 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (9ο 45’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους  του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα, να εκφράσουν τις σκέψεις τους  αφού πρώτα τις έχουν επεξεργαστεί με προσοχή.
  • Στις 08/07 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (6ο 07’), θα ανεβάσει τους τόνους και θα παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του  Ερμή  από το ζώδιο του Καρκίνου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία ή οικογενειακά ζητήματα που θεωρούσατε ότι είχατε κλείσει θα ασχοληθείτε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι αυτή τη φορά να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που σας είχαν ξεφύγει και μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια ενός ειδικού. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου για ορισμένο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ψυχραιμία και υπομονή θα πρέπει να οπλιστείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι, και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή είναι πιθανό να υπάρχουν αρκετές αναβολές ή καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα σας ραντεβού καθώς και προβλήματα στην ηλεκτρονική σας επικοινωνία. Επίσης, καλό θα ήταν να μην αμελήσετε το service  του μεταφορικού σας μέσου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την ευκαιρία να ξαναδείτε οικονομικές συνεργασίες που δεν είχαν ολοκληρωθεί στο παρελθόν θα έχετε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Δίδυμοι. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας δώσει την ευκαιρία να εστιάσετε σε λεπτομέρειες που μπορεί να σας είχαν ξεφύγει. Επίσης αυτό το χρονικό διάστημα είναι ευνοϊκό για να προχωρήσετε σε νέα οικονομική συμφωνία με ένα παλιό σας συνεργάτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ σημαντικό θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα για εσάς τους Καρκίνους, και αυτό γιατί, η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τα σχέδια σας και να επαναξιολογήσετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, κάνοντας εάν χρειαστεί και  δεύτερες σκέψεις πριν προχωρήσετε στις οριστικές σας αποφάσεις, απαλλαγμένοι από συναισθηματικά φορτία.

ΛΕΩΝ

Τα κρυμμένα μυστικά σας θα πρέπει να προφυλάξετε με κάθε τρόπο εσείς οι Λέοντες, μιας και εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές αποκαλύψεις εάν δεν προσέξετε. Επίσης, είναι πιθανό να κάνουν την επανεμφάνιση τους άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν με τα οποία δεν έχει ουσιαστικά κλείσει ο κύκλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα μπείτε στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε με προσοχή τις φιλικές σας σχέσεις και να αποφασίσετε ποια άτομα αξίζουν να μείνουν στην ζωή σας και ποια θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια θα μπείτε στην διαδικασία να επανεξετάσετε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Και μπορεί στην αρχή να μην σας αρέσει που κάποια πράγματα θα μείνουν πίσω, αυτό όμως που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι είναι για καλό σας. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας μην ανησυχείτε γιατί τα νέα που θα έχετε μόλις ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία θα είναι για εσάς θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα σχέδια ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή των διακοπών σας θα πρέπει να ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αναβάλετε ένα επαγγελματικό ταξίδι για λίγο αργότερα, όμως αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας αφού θα έχετε περισσότερα στοιχεία στα χέρια σας για να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους και προϋποθέσεις, ενώ σε ότι αφορά τις διακοπές σας ψάχνοντας καλύτερα θα μπορέσετε να βρείτε καλύτερα πακέτα διακοπών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας για άλλη μια φορά θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε καλύτερες ρυθμίσεις ώστε πολύ σύντομα να απαλλαγείτε από αυτό το βάρος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που μέχρι πριν λίγο καιρό σας αφήναν παγερά αδιάφορους. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας εάν θέλετε να συνεχίσετε μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία, και να ανοίξετε το δρόμο για καινούργιες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στα κουτσομπολιά, αυτή είναι η συμβουλή που θα δώσουμε αυτή τη χρονική περίοδο σε εσάς τους Υδροχόους. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πρέπει να φιλτράρετε με προσοχή αυτά που ακούτε στο χώρο της εργασίας σας και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί ή να συμμετέχει σε κουτσομπολιά τα οποία θα σας εκθέσουν. 

ΙΧΘΥΣ

Την δυνατότητα να ξαναδείτε για άλλη μια φορά τα φιλόδοξα σχέδια σας, λίγο πριν τα υλοποιήσετε, θα έχετε την ευκαιρία εσείς οι Ιχθύες. Αφήστε λοιπόν στην άκρη την γκρίνια και εκμεταλλευτείτε δημιουργικά το χρονικό διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου για να τελειοποιήσετε.
Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στον /στην ερωτικό/η σας σύντροφο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!