Astro-Μηνύματα από 14/6 – 21/6/2020


Η επικείμενη έκλειψη της Κυριακής 21 Ιουνίου χρωματίζει κυρίως την εβδομάδα αυτή.

Θα επηρεάσει τις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, Κριού, Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερου και όσους έχουν Σελήνη, ωροσκόπο, πλανήτες ή άλλους δείκτες του προσωπικού τους ωροσκοπίου, στις μοίρες αυτές.

Πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα και 21 λεπτά του Καρκίνου, σε ένα ζώδιο που διέπεται από υπέρμετρο συναισθηματισμό και παρόρμηση.Για να αναχαιτίσουμε όλα όσα συμβαίνουν, σε προσωπικό αλλά και σε κοσμικό επίπεδο, εκείνα που θέλουν να μας επιβληθούν, ή μας φορτώνουν με “πρέπει” που δεν μας αναλογούν, θα χρειαστεί να αποφύγουμε συναισθηματικές υπερχειλίσεις και να σκεφτόμαστε περισσότερο με λογική και πρακτική αντίληψη.

Αξίες ανατρέπονται, άνθρωποι αλλάζουν χαρακτήρα, διαπροσωπικές σχέσεις κρίνονται τις ημέρες αυτές, όπως και ο βαθμός ηθικής που διαθέτουν.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, δώστε προσοχή στην παρορμητική σας συμπεριφορά, στο τι λέτε, στο πως το λέτε αλλά και σε ποιον το λέτε. Ίσως να σας προκαλέσουν να βγείτε έξω από τα ρούχα σας και να τα πείτε έξω από τα δόντια, με συνέπεια να κριθείτε αυστηρά και το αποτέλεσμα να κριθεί εις βάρος σας, ακόμα κι αν έχετε δίκιο. Δεν αποκλείεται την εποχή αυτή, στο χώρο που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, να έχει δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο, ικανό να διαβάλλει τις προθέσεις σας. Μη δίνετε λοιπόν λαβές για σχόλια γύρω απ το όνομά σας. Προσέξτε που εμπιστεύεστε προσωπικές πτυχές της ζωής σας. Ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να σας αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά. 

*Ζυγοί, φανείτε περισσότερο συνεπείς στην εργασία σας και υποχωρητικοί, γιατί την εποχή αυτή, πραγματοποιούνται διάφορες ανακατατάξεις στο χώρο αυτό και πιθανόν να σας επιβάλλουν  αλλαγή της θέσης που κατέχετε.  Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται την εποχή αυτή και μη ζητήσετε να σας καλύψει κάποιο άτομο στον εργασιακό σας χώρο, που δε σας έχει αποδείξει πως αξίζει την εμπιστοσύνη σας. Δεν αποκλείεται τώρα ορισμένα άτομα που συνεργάζεστε, να λειτουργήσουν απέναντί σας ανταγωνιστικά και να σας διαβάλουν στους ανώτερους σας, ισχυριζόμενα ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες. Μην τα προκαλείτε με τους λόγους και τη στάση σας.

*Καρκίνοι, με υπερβολή ίσως εισπράττετε την εβδομάδα αυτή, κάποια πράγματα που σε άλλες εποχές, ακόμα και αν συνέβαιναν, δε θα τα βιώνατε με τόση συναισθηματική ένταση. Προσπαθήστε να μην αφήνετε το παρορμητικό σας συναίσθημα να παρεμβάλλεται έναντι της λογικής σας στις αποφάσεις που θα πάρετε. Ίσως να αισθάνεστε κάποιες στιγμές ότι οι “δικοί” σας άλλοι, δε σας δείχνουν την ανάλογη κατανόηση στα “θέλω” και τις επιθυμίες σας, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει η πιθανότητα να παρερμηνεύσετε εκείνα που σας λένε. Το ερωτικό σας παρελθόν, ίσως χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας. Ενώ δεν αποκλείεται να σας δοθούν κάποια χρήματα που καθυστερούσαν. Παλιές μνήμες και απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια.

*Αιγόκεροι, ίσως να προβληματιστείτε από τη στάση μερικών ανθρώπων, που παρασκηνιακά προσπάθησαν να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα, αγνοώντας τα δικά σας. Επανεξετάζετε τώρα την αξία ορισμένων συνεργατών και φίλων σας, όπως και την ειλικρίνεια τους. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία καινούργια πρόταση συνεργασίας, ή να ασχοληθείτε με μία νέα δραστηριότητα. Στο διάστημα αυτό, δεν αποκλείεται να έχετε τυχαίες συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, όχι απαραίτητα ερωτικές. Μπορεί να βρεθείτε με κάποιο πρώην  συνεργάτη, φίλο ή άνθρωπο που ζήσατε και μοιραστήκατε, ένα φεγγάρι της ζωής σας μαζί κάποια πράγματα. Ίσως μάλιστα να ξεκινήσετε εκ νέου μία συνεργασία, που την είχατε κάνει και παλιά.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, αποκαλύψεις θα αντιμετωπίσετε την εβδομάδα αυτή, που πιθανόν κάποιες από αυτές, να σας φέρουν σε αμήχανη θέση. Κάποια πράγματα που συνέβαιναν το προηγούμενο διάστημα εν αγνοία σας, τώρα βγαίνουν στο φως κι αλλάζετε αιφνίδια άποψη για ανθρώπους και καταστάσεις. Εκτός από τη στάση σας, χρειάζεται πλέον να αλλάξετε τακτική και νοοτροπία σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζατε θέματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Τις ημέρες αυτές, δε αποκλείεται να ενθουσιαστείτε με μία φιλόδοξη ιδέα, μόνο που θα είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Πριν την ακολουθήσετε πάρτε πληροφορίες, από άτομα που έχουν την εμπειρία επάνω στις προοπτικές που προσφέρει. 

*Σκορπιοί, οι επόμενες επιλογές που θα κάνετε θα πρέπει να χρήζουν υπευθυνότητας και όχι συναισθηματική παρόρμησης. Ίσως να χρειαστεί να γίνετε περισσότερο διπλωματικοί ως προς τη στάση σας, προκειμένου να προσεγγίσετε κάποια άτομα, που θέλοντας και μη τα έχετε ανάγκη και μπορούν να προωθήσουν με τον τρόπο τους έναν στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Η προσωπική και ερωτική σας ζωή αλλάζει, ενώ δεν αποκλείονται οι ερωτικές επανασυνδέσεις, εάν αυτό είναι κάτι που επιθυμείτε. Δώστε μεγαλύτερη μέριμνα στο σπίτι και στην οικογένεια. Κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί δεν αποκλείεται να βγουν έκτακτα έξοδα από ζημιές. 

*Λέοντες, τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις, συζητήσεις με την προοπτική μίας νέα συνεργασίας και κάποιες πτυχές της προσωπικής σας ζωής κρατήστε τις μυστικές. Μην κοινοποιείτε τα επόμενα σχέδιά σας και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που μπορεί να σας τάζουν πράγματα φιλόδοξα, ή σας κολακεύουν με τη στάση τους. Κρύψτε ακόμα και τις αδυναμίες σας, αφού μπορεί να γίνουν λαβές για να αισθανθείτε από κάποιους αυτό που λέμε, χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αποφύγετε να συμμετέχετε σε εργασιακά παρασκήνια, ή να ασχολείστε με ανθρώπους που ζουν και εργάζονται παρασκηνιακά. Εάν τώρα έρθει στη ζωή σας μία νέα ερωτική γνωριμία, μην το κοινοποιήσετε. 

*Υδροχόοι, οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητά σας, προκειμένου να μην αφήνετε κενά στο πρόγραμμά σας. Μην αμελείτε και μην αναβάλλετε καθήκοντα και εργασίες που μπορείτε να κάνετε σήμερα αφήνοντάς τις για αύριο.  Δώστε μεγαλύτερη σημασία στις μικρές ενοχλήσεις κι ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Εάν κάποιος στόχος ή φιλοδοξία σας, δεν προχωρά, πριν τον εγκαταλείψετε, προσπαθήστε να βρείτε άλλους τρόπους στο να προωθηθούν.  Δεν αποκλείεται να συναντηθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν ή να συμβεί τώρα μια ερωτική επανασύνδεση, εφόσον την επιθυμείτε. Μπορείτε μάλιστα εσείς να βρείτε αιτία και αφορμή για να συναντήσετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, την εβδομάδα αυτή, θα χρειαστεί να προσέξετε τις επενδύσεις που κάνετε, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε συναισθηματικό. Η προσωπική σας κατάσταση σε αισθηματικό και ερωτικό επίπεδο, θα χρειαστεί την προσοχή σας, αφού πιθανόν να διαταραχτούν κάποιες στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην επιτρέψετε παρεμβάσεις τρίτων στο να σας πουν, πως θα διαχειριστείτε την καθημερινότητά σας, τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Μη μεταφέρετε τις εργασιακές πιέσεις που θα δεχτείτε, στη συμπεριφορά σας, απέναντι στον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Εάν είστε αδέσμευτοι, δοκιμάστε την ερωτική τύχη σας, χωρίς να επενδύσετε εξαρχής συναισθηματικά. 

*Τοξότες, “εγώ και οι άλλοι”, και κατά συνέπεια οι στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα σας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες. Άνθρωποι δικοί σας, ίσως να έρθουν τώρα και να σας θέσουν κάποιους όρους, εάν θέλετε να συνεχίσετε τις επαφές μαζί τους. Ίσως μάλιστα να σας κατηγορήσουν, ότι προβάλλετε τάσεις εγωιστικές απέναντι στα “θέλω” και στις αξιώσεις που έχετε από εκείνους. Πριν να υποχωρήσετε στις προθέσεις τους, ή να τις αγνοήσετε, μη λειτουργήσετε με συναισθηματική παρόρμηση αλλά με λογική. Πιθανόν να χρειάζεται να επανεξετάσετε κάποιες σχέσεις της ζωής σας, που τελείωσαν ύστερα από μία ρήξη, ή να σταματήσετε κάποιες άλλες, που δεν διέπονται από τα χαρακτηριστικά που θα σας κάλυπταν. 

*Παρθένοι, πιθανόν να σας απογοητεύσουν με τη στάση τους, κάποιοι άνθρωποι που εκτιμούσατε και εμπιστευόσασταν, ή ακόμα, που υπήρξαν σταθερές αξίες της ζωής σας. Από την άλλη μεριά, βρίσκεστε σε μια φάση της ζωή σας, που υπερεκτιμάτε ορισμένα άτομα και είστε εύπιστοι ή καλοπροαίρετοι σε ότι σας λένε, χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε, πότε σας φέρονται με ειλικρίνεια και πότε η καλή τους συμπεριφορά, αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να ήρθατε άδικα σε ρήξη με ανθρώπους, που σας είχαν αποδείξει ότι ήταν στο πλάι σας, όταν και όποτε τους χρειαστήκατε. Τέλος δεν αποκλείεται να αλλάξετε κάποιους στόχους σας, ή την τακτική στο να τους υπηρετήσετε. Ενώ κάποιοι θα σκεφτείτε μία μετακόμιση, ή αλλαγή του περιβάλλοντος χώρου που ζείτε.

*Ιχθύες, προσπαθήστε να διαχειριστείτε και την εβδομάδα αυτή, τον εκνευρισμό που θα σας προκαλέσουν άνθρωποι συνθήκες και καταστάσεις, ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να μην καταφέρετε να συγκρατήσετε τον παρορμητικό σας λόγο, που αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να επέλθουν ρήξεις ανάμεσα σε σας και σε ορισμένους σημαντικούς ανθρώπους για τη ζωή σας. Πιθανόν να είστε περισσότερο εύθικτοι, ή να μην αντέχετε να σας φορτώνουν καθήκοντα που δε σας αναλογούν.  Μη μεταφέρετε την ένταση στο σπίτι και την οικογένεια και κυρίως, για ότι και αν σας εκνευρίζει, αποφύγετε να ξεσπάσετε στους ανθρώπους που ζείτε μαζί τους. Μπορεί να τους πείτε λόγια που θα δυσκολευτείτε να τα πάρετε πίσω μετά.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!