Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/7 – 6/8/2022


Ο Αύγουστος είναι, για τους περισσότερους από εμάς, ο μήνας των διακοπών, όπου όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία, να περάσουμε όμορφα και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Και μπορεί η πρώτη εβδομάδα του μήνα να ξεκινάει με μια από τις πιο τυχερές όψεις, και να μας δίνει την υπόσχεση, ότι ο έρωτας καραδοκεί, για κάποιους όμως τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις, απογοητεύσεις και ξαφνικές ανατροπές, οι οποίες θα βάλουν την ζωή τους σε εντελώς διαφορετική τροχιά από αυτή που είχαν σχεδιάσει.

Από την άλλη πλευρά η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Κριού θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζονται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) για να ξαναδούν τα σχέδια τους έτσι ώστε τα τέλη της χρονιάς που θα επιστρέψει, ο δρόμος για την επιτυχία να είναι ανοιχτός,  ενώ  η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να προωθήσουν τα σχέδια τους και να περάσουν όμορφα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα έχει ο Άρης, και δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τίτλος που του δίνετε, αφού η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα προκαλέσει συθέμελες και με αιφνίδιο τρόπο, αλλαγές στην ζωή μας, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα προκαλέσει αρκετές συγκρούσεις και αδιέξοδες καταστάσεις. Σε αντίστοιχα δύσκολη θέση θα βρεθεί και ο Ερμής, καθώς η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία, ενώ μπορεί να προκαλέσει αρκετές αναβολές και καθυστερήσεις.

Τον ρόλο του ισορροπιστή αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσουν να παίξουν ο Ήλιος, ο οποίος θα σχηματίσει μια από τις τυχερές όψεις της χρονιάς, και αυτή δεν είναι άλλη από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη θα προσπαθήσει να γλυκάνει την ατμόσφαιρα, καθώς οι όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον Άρη, υπόσχονται κεραυνοβόλους  έρωτες, ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα βάλει πολύ ροζ στην ζωή μας.

Σε δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα, καθώς θα δουν την ζωή τους να αλλάζει ξαφνικά θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), την τύχη με το μέρος του θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Ρομαντικές ιστορίες θα ζήσουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς). Ουδέτερη θα είναι για τους Ζυγούς, ενώ μια περίοδος με αρκετές εντάσεις στην επικοινωνία θα ξεκινήσει για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 31/07

Θα αποχαιρετήσουμε τον Ιούλιο με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη που θα φέρει σε δύσκολη θέση και αδιέξοδα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 01/08

Κατεξοχήν μήνας των διακοπών ξεκινήσει, με την ιδιαίτερα τυχερή όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα φέρει τύχη και σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

Την Τρίτη 02/08

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ξαφνικές αλλαγές, οι οποίες μπορεί να ανατρέψουν ριζικά τις ζωές των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ξαφνικές γνωριμίες και κεραυνοβόλους καλοκαιρινούς έρωτες τόσο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 03/08

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές τόσο στους Ταύρους και στους Σκορπιούς όσο και στους Καρκίνους και στους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 04/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ από την άλλη πλευρά,  θα παρασύρει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 05/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και διαδοχικές όψεις τετραγώνου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα και αντίθεσης με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει εντάσεις και θα παρασύρει σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 06/08

η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνει ψυχρούς, απόμακρους και ιδιαίτερα επικριτικούς με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 07/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα προκαλέσει έντονες συγκρούσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο τις σχέσεις και τις συνεργασίες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το κλίμα της έντασης θα προσπαθήσει να το γλυκάνει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, η οποία θα ενισχύσει τον ρομαντισμό των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η ζωή έχει τα δικά της σχέδια για εμάς, γι’ αυτό όταν κάτι αλλάζει ή ανατρέπετε ξαφνικά είναι είτε γιατί δεν είχε χτιστεί σε γερά θεμέλια είτε γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξελιχθούμε. Αφήστε πίσω σας το παλιό και υποδεχτείτε το νέο που ήρθε απρόσμενα στην ζωή σας με ενθουσιασμό.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, και ένα ακόμα πιο όμορφο μήνα, και να υποδεχτούμε με χαρά τις αλλαγές που θα φέρει στην ζωή μας!!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!