Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/4 – 11/4/2021


Με δυναμικό τρόπο θα ξεκινήσει η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, ενός από τους πιο θετικούς μήνες της άνοιξης. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα εγκαινιάσει μια περίοδο εξωστρέφειας και μεγαλύτερου ενθουσιασμού, η παρουσία του θα  μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε πολλά από τα πράγματα που σχεδιάζαμε ή σκεφτόμασταν εδώ και  καιρό.

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας θα είναι οι γρήγοροι πλανήτες, οι οποίοι θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα νότα στην εβδομάδα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα ανεβάσει την ερωτική μας διάθεση, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Δία υπόσχεται ότι φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα.

Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας θα μας οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και μοιραίους έρωτες. Ήσυχος δεν θα μείνει ούτε ο πλανήτης της δράσης Άρης ο οποίος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα ο οποίος μπορεί να ενισχύσει την επιθυμία μας να επεκταθούμε προς κάθε κατεύθυνση.

Από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε το χρόνο μας και να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ξεχωριστή τόσο για τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και για τους Υδροχόους και τους Λέοντες.

Ευκαιρίες, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, για να προωθήσουν τα σχέδια τους θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).Προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Ενώ από την άλλη πλευρά, σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 04/04

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, θα ανοίξει το δρόμο στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) να αποκαταστήσουν τις προσωπικές τους σχέσεις και να προχωρήσουν σε σημαντικές συμφωνίες, ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις και τις συνεργασίες τους.

Την Δευτέρα 05/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επιθυμία των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να πάρουν τον έλεγχο των καταστάσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, στα χέρια τους.

Την Τρίτη 06/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση και θα βάλει σε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες, τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς, όσο και τους Δίδυμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 07/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει την καλή διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 08/04

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύες θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 09/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα δημιουργήσει επεκτατικές τάσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις, για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 10/04

Ιδιαίτερα τυχεροί θα είναι τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου, καθώς η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν σημαντικές υποθέσεις, από την άλλη πλευρά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία τους υπόσχεται τυχερές γνωριμίες και σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα.

Ενώ την Κυριακή 11/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές τους σχέσεις και στις συνεργασίες, ενώ μπορεί να τους ρίξει στα δίχτυα ενός μοιραίου έρωτα.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

O ενθουσιασμός και η αισιοδοξία επιστρέφει στην ζωή μας, απολαμβάνουμε τις ερωτικές μας στιγμές και δεχόμαστε με χαρά τα δώρα που θα έρθουν στην ζωή μας. Από την άλλη πλευρά, προσπαθούμε να αποφύγουμε τις εκρηκτικές καταστάσεις, και δεν διστάζουμε να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ερμή – Δία, Μεγαλόπνοα σχέδια …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλό κλίμα των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί για λίγες ημέρες ακόμη, ημέρες π ...

Τρίγωνο Άρη – Δία, Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ακόμα και τα πιο απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά για όσους τολμούν, και ναι, υπάρχ ...

Τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, Κλείσιμο κύκλων …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η μαγεία της ζωής κρύβεται στις εναλλαγές της, και μπορεί την μια στιγμή να πετάμε ...

Εξάγωνο Ήλιου – Δία, H τύχη μας χτυπά την πόρτα !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι, είναι αυτοί που έχουν την ικανότητα να οσμίζονται τις ευ ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, του χρήματος, του έρωτα, των αισθήσεων κα ...

Εξάγωνο Ήλιου – Άρη, Άμεσες και δυναμικές λύσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάρει ένα γίνει κάτι πράξη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u