Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 6/10 – 13/10/2019


Ιδιαίτερα απαιτητική και αρκετά περιοριστική, θα είναι η 2η εβδομάδα του Οκτωβρίου, και αυτό γιατί οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν απαιτούν από εμάς να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα της ζωής μας, και όσοι από εμάς δεν έχουν δρομολογήσει αυτές τις αλλαγές θα πιεστούν να το κάνουν, ενώ παράλληλα, θα απαιτήσει να βάλουμε νέα όρια και να ακολουθήσουμε κανόνες.

Η πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης στον αισθησιακό Σκορπιό, ενώ στο τέλος της εβδομάδας η τύχη θα ευνοήσει τους τολμηρούς. Αυτή η εβδομάδα θα είναι περιοριστική για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), γεμάτη ανατροπές και ξαφνικές εντάσεις για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ την τύχη με το μέρος τους θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 06/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσει την επιθυμία των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ασκήσουν έλεγχο και να χειραγωγήσουν τις αποφάσεις των αγαπημένων τους προσώπων.

Την Δευτέρα 7/10 είναι ίσως η πιο απαιτητική ημέρα της εβδομάδας καθώς, από την μια πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα δημιουργήσει έλλειμμα υπομονής και εντάσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα ωθήσει σε συμβιβασμούς και επιβολή νέων ορίων στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 08/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), ενώ  θα βάλει σε νέες ερωτικές περιπέτειες τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 9/10 η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου  θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς).

Την Πέμπτη 10/10 η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων  θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Την Παρασκευή 11/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα  θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), να επικεντρωθούν στους στόχους τους.

Το Σάββατο 12/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό, θα προκαλέσει ξαφνικές γνωριμίες και απρόσμενους χωρισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 13/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, θα φέρει σημαντική βοήθεια και τύχη στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, δέξου την αλλαγή όσο μεγάλη και αν φαίνεται στα μάτια σου, και προσαρμόσου στα νέα δεδομένα και στους νέους κανόνες. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας  είναι ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση στους στόχους πάντα επιβραβεύονται, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θα αγνοήσουμε το κάλεσμα της τύχης.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθαν οι απόκριες και η εποχή των ερωτικών μεταμφιέσεων. Πιστεύω να το έπιασε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λ ...

Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Κριέ όχι μόνο λόγια Τόσο καιρό σε παρακαλάω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση την ανιχ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσε ...

Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u