Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/2 – 14/2/2021


Οι ανατροπές και τα ερωτικά μπερδέματα, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της 2ης  εβδομάδας του μήνα. Μιας εβδομάδας που θα μας ωθήσει να είμαστε αυστηροί με τους άλλους, αφού πλέον μπορούμε να βλέπουμε τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από την βιτρίνα, και να βάλουμε την ζωή μας σε νέες βάσεις.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα θα έχουν τόσο ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος εκτός από τα προβλήματα στην επικοινωνία, θα μας παρασύρει άλλοτε σε εγωιστικές συμπεριφορές, και άλλοτε σε εξομολογήσεις, ενώ για την ημέρα των ερωτευμένων, υπόσχεται ότι θα μας φέρει ευχάριστες ειδήσεις.

 Όσο και η Αφροδίτη, που μετά τις ανατροπές που θα προκαλέσει στην ερωτική μας ζωή, θα μας βοηθήσει να κάνουμε νέα ξεκινήματα στην προσωπική μας ζωή.

Καθοριστικός,  θα είναι όμως και ο ρόλος του Άρη, στις σημαντικές αποκαλύψεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ζωή μας, φωτογραφίζονται με τον καλύτερο τρόπο από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στα μέσα της εβδομάδας.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει σημαντικές ανατροπές για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), τόσο του 1ου όσο και του 2ου δεκαημέρου, ενώ, σε νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη , ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 07/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα ανατρέψει τα δεδομένα στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 08/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δυσκολέψει την επικοινωνία των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 09/02 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 10/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις και παρεξηγήσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 11/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 12/02 η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς, θα δυσκολέψει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Το Σάββατο 13/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια τόσο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και για τους Ιχθύς και τους Παρθένους του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, να εκφράσουν με ιδιαίτερη ευκολία τα συναισθήματα τους.

Ενώ την Κυριακή 14/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία, θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι τις ανατροπές στην ζωή μου, γιατί πίσω από κάθε τέλος, υπάρχει μια νέα αρχή. Στο χέρι μας είναι λοιπόν, να ανοίξουμε την πόρτα στο καινούργιο και πιο αισιόδοξο κομμάτι της ζωής μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!