Αφροδίτη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!


Μια από τις τεχνικές που μας βοηθούν να πάρουμε τις σημαντικές αποφάσεις στην ζωή μας, είναι να δούμε τις καταστάσεις που βιώνουμε ως παρατηρητές, από απόσταση.

Αυτό ακριβώς θα μας βοηθήσει να κάνουμε και στις ερωτικές μας σχέσεις αυτή τη χρονική περίοδο η Αφροδίτη, η οποία,  ολοκληρώνοντας το ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου.

Την 01/02 στις 16:06 μ.μ. η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου, συμπληρώνοντας τον πλανητικό συνωστισμό που υπάρχει σε αυτό το ζώδιο, και θα παραμείνει μέχρι τις 25/02 στις 15:11 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, αυτής της ανεξάρτητης και νοητικής Αφροδίτης, θα μας βοηθήσει να δούμε με μεγαλύτερη ευκολία τις προσωπικές μας σχέσεις από απόσταση, ως παρατηρητές, βοηθώντας μας να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής μας ζωής. Από την άλλη , θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά με ανθρώπους που θα γοητεύσουν κυρίως το μυαλό μας, με την εξυπνάδα, τις γνώσεις τους αλλά και την διαφορετική οπτική τους, και θα μας ωθήσει να ανατρέψουμε τα μέχρι τώρα δεδομένα που υπάρχουν στην ερωτική μας ζωή.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες) τα οποία θα δουν την ερωτική τους ζωή να ανανεώνεται εν μέσω καραντίνας μέσα από τον φιλικό τους κύκλο, ενώ τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) θα έχουν αρκετές ανατροπές στις ερωτικές τους σχέσεις,  ιδιαίτερα, όσες από αυτές είχαν φτάσει σε ένα τέλμα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

  • Στις 06/02 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (5ο 54’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν ώριμες αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή.
  • Στις 07/02 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (6ο 58’), η οποία θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στις ερωτικές σχέσεις των  εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία (12ο 34’), θα φέρει τύχη και καλές γνωριμίες στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 13/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ερμή (14ο 42’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να εκφράσουν τα συναισθήματα τους.
  • Στις 20/02 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (23ο 00’), θα ανεβάσει τους τόνους στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα φιλικά σας πρόσωπα θα γοητεύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει, έστω και εν μέσω καραντίνας, να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσα από την παρέα των φίλων σας, με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Ενώ είναι πιθανό, μια φιλική σχέση να γίνει ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας γοητεύσει ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της   Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας προς το μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε είτε μια σχέση από απόσταση, είτε με ένα άτομο το οποίο έχει διαφορετική φιλοσοφία ζωής από την δική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξεκινήσετε τις συζητήσεις για μια νέα οικονομική συνεργασία, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις . Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε την ερωτική σας διάθεση να ανεβαίνει.

ΛΕΩΝ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει ξαφνικές ανατροπές τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας, ενώ συνεργασίες που θεωρούσατε δεδομένες θα αλλάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο ευχάριστη θα γίνει η καθημερινότητα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει αρχικά να γεφυρώσετε τις διαφορές που έχετε με τους συναδέλφους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην  εμφάνιση σας, με εξαίρεση τις ημέρες που θα βρίσκεστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης – Ουρανού. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε ερωτικές περιπέτειες με ένα συνάδελφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα τυχεροί στον έρωτα, έστω και εν μέσω καραντίνας, θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, έχοντας ως δυνατό σας όπλο την γοητεία σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μπλεχτείτε με χαρά στα δίχτυα του έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ                                                                                           

Με το χώρο του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, προχωρώντας σε αλλαγές οι οποίες θα το κάνουν πιο όμορφο και λειτουργικό. Από την άλλη πλευρά θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά  σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, κάνοντας τον λόγο σας πιο εκφραστικό. Αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας,  χρησιμοποιώντας τον μαγευτικό σας λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα επιβραβευθεί με μια σημαντική οικονομική ανταμοιβή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, ολοκληρώνει τον πλανητικό συνωστισμό που έχει ξεκινήσει στο ζώδιο σας από τα τέλη της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής η γοητεία σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα. Ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας, ενώ για άλλοι είναι πιθανό να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά της ερωτικής ζωής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Σε μυστικά μονοπάτια θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!