Τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ανατροπές στην ερωτική μας ζωή …


Αυτό που ζούμε αυτή την χρονική περίοδο είναι αρκετά αντιφατικό, αφού από την μια πλευρά ζούμε σε καταστάσεις περιορισμού, και από την άλλη πλευρά, πολλές από τις αξίες αλλά και από τα πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, ανατρέπονται.Από αυτή την κατάσταση δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν και οι προσωπικές μας σχέσεις.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει στις 07/02  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (6ο 58’), θα φέρει τα πάνω κάτω κυρίως στην ερωτική μας ζωή.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα δούμε αυτές τις ημέρες πολλές σχέσεις να διαλύονται ξαφνικά, ενώ από την άλλη πλευρά θα δούμε να έρχονται κοντά και άτομα που μεταξύ τους είναι εντελώς ασύμβατα.

Από την άλλη η επιθυμία μας να ζήσουμε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, όπως επίσης και η επιθυμία μας να πειραματιστούμε στην ερωτική μας ζωή, έρχεται σε άμεση κόντρα με τους περιορισμούς που μας επιβάλλονται αυτή τη χρονική περίοδο εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Και σίγουρα, αυτό που πρέπει να αποφύγουμε, αυτές τις ημέρες, είναι να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση, γιατί το πιθανότερο είναι πολύ σύντομα να αλλάξουμε γνώμη.

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ουρανό επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών πλανητών στο Σταθερό Σταυρό (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) θα είναι σε όψη συνόδου στις 23/04 στην 10ο 15’ του Ταύρου.

ΚΡΙΟΣ

Σε ερωτικά μπερδέματα θα παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βάλει στον πειρασμό να πειραματιστείτε στην ερωτική σας ζωή με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας, είναι ότι τα παιχνίδια καμιά φορά έχουν άλλη κατάληξη…

ΤΑΥΡΟΣ

Το μόνο σίγουρο στην ζωή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, αυτή τη χρονική περίοδο, είναι η αλλαγή. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον  Ουρανό από το ζώδιο σας, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στα επαγγελματικά σας σχέδια, με αποτέλεσμα η καριέρα σας να αλλάξει πορεία. Μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση, ή ένας ξαφνικός χωρισμός μπορεί να είναι η αφορμή, που η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα αρχικά σας πλάνα θα αλλάξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, αλλάζοντας ξαφνικά τα σχέδια που κάνατε.Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα, θα είναι η αφορμή για να κάνετε μια νέα αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις, όταν συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένα πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με την καθοδήγηση των φίλων σας θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Προ εκπλήξεων θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό  από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η συμπεριφορά των αγαπημένων σας προσώπων, θα είναι η αφορμή για να πάρετε αποφάσεις που τόσο καιρό διστάζατε. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πιθανό να αιφνιδιάσετε τους συνεργάτες σας με μια νέα συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς οι αλλαγές στην δουλειά σας θα σας αιφνιδιάσουν. Σε ότι αφορά την εμφάνιση σας, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές ή σε αισθητικές παρεμβάσεις, γιατί το πιθανότερο είναι, το αποτέλεσμα να μην σας αρέσει.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι θα βρουν τρόπους για να βγουν από το τέλμα και να ανανεώσουν την σχέση τους, ενώ για τους αδέσμευτους, ένας νέος έρωτας θα ανατρέψει τα σχέδια τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τέλος στις αναβολές θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, για το μέλλον της σχέσης σας με τον σύντροφο σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκφράσετε τάσεις ανεξαρτησίας δίνοντας τέλος σε μια τοξική σχέση, ενώ, οι εκ πεποιθήσεως εργένηδες είναι πιθανό να χτυπηθούν από τα βέλη του έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την συμπεριφορά σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους συναδέλφους σας, γιατί το πιθανότερο είναι, τα λόγια και οι πράξεις σας να παρερμηνευθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε το ερωτικό σας ταίρι, να σας παρασύρει σε έξοδα εντυπωσιασμού. Προσοχή όμως, γιατί αυτές οι σπατάλες μπορεί να τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα σελίδα ξεκινά στην ερωτική σας ζωή . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στην ερωτική σας ζωή, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να δώσετε ένα τέλος σε μια ερωτική σχέση που είχε φτάσει σε τέλμα, ενώ άλλοι μπορεί να νιώσετε ότι ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε.

ΙΧΘΥΣ

Μια διαφορετική πλευρά του εαυτού σας θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει εκφράσετε τις πιο ανατρεπτικές σας απόψεις για την ζωή και τις σχέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, η οποία θα αλλάξει την καθημερινότητα σας, και την οποία θα κρατήσετε κρυφή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!