Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/8 – 16/82020


Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μας επιφύλαξε πολλά και έντονα γεγονότα, στο ίδιο κλίμα θα κινηθεί και η 2η εβδομάδα του μήνα,  η οποία μπορεί να έχει λιγότερες όψεις και καμία πλανητική αλλαγή, ωστόσο, στο μεγαλύτερο μέρος της θα είναι εξίσου έντονη.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στα γεγονότα θα παίξει, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα ο οποίος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, μια όψη που προαναγγέλλει ξαφνικές αλλαγές όχι μόνο στην συμπεριφορά αλλά  και στη στάση μας απέναντι στην ζωή, και στα μέσα της εβδομάδας ο Άρης από το ζώδιο του Κριού,  ο οποίος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να σηματοδοτεί το οριστικό τέλος σε αρκετές καταστάσεις.

Τα ευχάριστα θα έρθουν στα τέλος της εβδομάδας όπου ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, και θα είναι αυτή η όψη που  θα μας βοηθήσει να δραστηριοποιηθούμε και να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), με ένταση και ξαφνικά ξεσπάσματα  θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκόρπιούς, Υδροχόους), τους τίτλους τέλους  θα ρίξουν  τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ ιδιαίτερα δυναμική θα είναι για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Κυριακή 09/08 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη θα παρασύρει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) σε έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις οι οποίες μπορεί να τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Την Δευτέρα 10/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα ωθήσει σε αλλαγές στην συμπεριφορά ή σε επιθετικότητα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 11/08 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο τις νευρικές αντιδράσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 12/08 η όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να προετοιμάσουν σωστά τα επόμενα τους βήματα.

Την Πέμπτη 13/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ρίξουν τους τίτλους τέλους σε προσωπικές ή επαγγελματικές καταστάσεις που τους κρατάνε πίσω.

Την Παρασκευή 14/08 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 15/08 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου  και η όψη συνόδου με την Αφροδίτη θα μεγεθύνει την συναισθηματική κατάσταση  των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους,  Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Ιχθύς).

Ενώ την Κυριακή 16/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) να πάρουν πρωτοβουλίες και να αναλάβουν δράση.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι να τελειώσω καταστάσεις και να ξαναρχίσω από την αρχή, για να το κάνω όμως αυτό θα πρέπει να αλλάξω την στάση μου απέναντι στην ζωή και να μην φοβηθώ να αναλάβω δράση. Άλλωστε, η ζωή αγαπά τους τολμηρούς!!!

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!