Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/8 – 16/82020


Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μας επιφύλαξε πολλά και έντονα γεγονότα, στο ίδιο κλίμα θα κινηθεί και η 2η εβδομάδα του μήνα,  η οποία μπορεί να έχει λιγότερες όψεις και καμία πλανητική αλλαγή, ωστόσο, στο μεγαλύτερο μέρος της θα είναι εξίσου έντονη.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στα γεγονότα θα παίξει, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα ο οποίος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, μια όψη που προαναγγέλλει ξαφνικές αλλαγές όχι μόνο στην συμπεριφορά αλλά  και στη στάση μας απέναντι στην ζωή, και στα μέσα της εβδομάδας ο Άρης από το ζώδιο του Κριού,  ο οποίος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να σηματοδοτεί το οριστικό τέλος σε αρκετές καταστάσεις.

Τα ευχάριστα θα έρθουν στα τέλος της εβδομάδας όπου ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, και θα είναι αυτή η όψη που  θα μας βοηθήσει να δραστηριοποιηθούμε και να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), με ένταση και ξαφνικά ξεσπάσματα  θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκόρπιούς, Υδροχόους), τους τίτλους τέλους  θα ρίξουν  τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ ιδιαίτερα δυναμική θα είναι για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Κυριακή 09/08 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη θα παρασύρει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) σε έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις οι οποίες μπορεί να τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Την Δευτέρα 10/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα ωθήσει σε αλλαγές στην συμπεριφορά ή σε επιθετικότητα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 11/08 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο τις νευρικές αντιδράσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 12/08 η όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να προετοιμάσουν σωστά τα επόμενα τους βήματα.

Την Πέμπτη 13/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ρίξουν τους τίτλους τέλους σε προσωπικές ή επαγγελματικές καταστάσεις που τους κρατάνε πίσω.

Την Παρασκευή 14/08 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 15/08 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου  και η όψη συνόδου με την Αφροδίτη θα μεγεθύνει την συναισθηματική κατάσταση  των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους,  Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Ιχθύς).

Ενώ την Κυριακή 16/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) να πάρουν πρωτοβουλίες και να αναλάβουν δράση.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι να τελειώσω καταστάσεις και να ξαναρχίσω από την αρχή, για να το κάνω όμως αυτό θα πρέπει να αλλάξω την στάση μου απέναντι στην ζωή και να μην φοβηθώ να αναλάβω δράση. Άλλωστε, η ζωή αγαπά τους τολμηρούς!!!

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Νέα Σελήνη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τους τελευταίους μήνες έχουμε αναγκαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα περιοριστικά δ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u