Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ουρανού, Ξαφνικές ιδέες που φέρνουν λύσεις !


Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών μας έχουν βάλει στην διαδικασία να απομυθοποιήσουμε αρκετά πράγματα γύρω μας και μας έχουν ωθήσει  να αλλάξουμε την οπτική θέασης απέναντι στον κόσμο.

Αυτό θα γίνει πιο έντονο στις 30/06  κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (9ο 51’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου θα αλλάξουμε στάση απέναντι στα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, θα έχουμε ιδιαίτερα ευρηματικές ιδέες για να δώσουμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, στην προσπάθεια μας να περάσουμε τις απόψεις μας στον φιλικό και επαγγελματικό μας κύκλο η συμπεριφορά μας μπορεί να είναι πιο τολμηρή, θα προχωρήσουμε με θάρρος ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο μας το οποίο θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε, ενώ μπορούμε να προχωρήσουμε και σε αγορές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Επίσης, επειδή είναι μια όψη που θα πραγματοποιηθεί και πάλι σε λίγες ημέρες  τα τελικά της αποτελέσματα θα τα δούμε το 3ο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της  όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ξαφνικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα βρείτε εσείς οι Κριοί. Ο δυναμισμός σας και η ικανότητα σας να βρίσκετε περισσότερες από μια εναλλακτικές θα εκπλήξουν ευχάριστα τους άλλους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σας, έχει φέρει αρκετές ανατροπές στην ζωή σας. Μια από αυτές είναι ότι πλέον έχετε αλλάξει τον τρόπο τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας αλλά και το γεγονός ότι είστε πιο ευρηματικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έξυπνες ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες τις οποίες  σε λίγες ημέρες θα μπορέσετε να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την στάση σας απέναντι στα φιλικά σας πρόσωπα θα αλλάξετε εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει πιο εκδηλωτικούς, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με άτομα τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς.

ΛΕΩΝ

Αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι η ευθύτητα και η αξιοπρέπεια σας. Αυτές τις ημέρες όμως θα εκπλήξετε τους γύρω σας ευχάριστα  τόσο με τις ιδέες σας όσο και με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στο χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντική βοήθεια από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει την ευκαιρία να συζητήσετε με φιλικά σας πρόσωπα ένα μελλοντικό σας σχέδιο και να βρείτε σημαντικούς συμμάχους οι οποίοι θα σας υποστηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Απρόσμενη επαγγελματική πρόταση θα σας γεμίσει χαρά, για να είναι επιτυχημένη όμως, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια ξαναβλέπετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.
Η πρόταση για μια νέα συνεργασία από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα ανατρέψει ευχάριστα τον προγραμματισμό σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε ευχάριστα νέα από φίλους που βρίσκονται μακριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα νιώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε μια οικονομική σας υπόθεση απέναντι σε Τρίτους και να προχωρήσετε σε νέες ρυθμίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες αλλαγές θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Μια πρόταση για μια συνεργασία από ένα παλιό σας συνεργάτη αλλά και οι θετικές αντιδράσεις του /της συντρόφου σας απέναντι στα σχέδια σας θα σας γεμίσουν χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας προσπαθείτε να βάλετε σε μια σειρά εσείς οι Υδροχόοι. Ως παιδιά του Ουρανού, αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, θα βρείτε έξυπνες λύσεις οι οποίες θα κερδίσουν την προσοχή των προϊσταμένων σας.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι για εσάς τους Ιχθύες μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε έξυπνους τρόπους για να κάνετε γνωστά τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τον / την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!