Εξάγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, Έντονες ερωτικές εμπειρίες …


Ένα από τα μαγικά πράγματα που συμβαίνουν στο Σύμπαν, είναι ότι με κάποιο τρόπο πάντα επιτυγχάνετε η ισορροπία.

Έτσι αυτές τις ημέρες με τόσους πλανήτες ανάδρομους, και λίγο πριν ξεκινήσει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πραγματοποιηθεί μια πολύ δυνατή όψη, η οποία θα ενισχύσει την δύναμη μας.

Αυτή δεν είναι άλλη, από την όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 22’).

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, θα έχουμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε πράγματα που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη μας, θα ζήσουμε έντονες ερωτικές εμπειρίες με τον / την ερωτικό/ή μας σύντροφο, θα βγούμε πιο δυνατοί από μια κατάσταση που μπορεί να μας έχει ταλαιπωρήσει, θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έβαλαν τρίτα πρόσωπα στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, και θα νιώσουμε ότι αναγεννιόμαστε πιο δυνατοί.

Άλλωστε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν προχωράς μπροστά, αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε έχει στεναχωρήσει ή να σε έχει πληγώσει βάζοντας με αυτό τον τρόπο την σφραγίδα σου για το μέλλον.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους του 3ου δεκαήμερου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η θετική επιρροή της όψης ισχύει  για +/- 5ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Σε κρυφές δράσεις θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Με τη βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές δράσεις και κρυφές συναντήσεις οι οποίες θα δώσουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες με τον/ την σύντροφο σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε σταθερές βάσεις θέλετε να βάλετε τα μελλοντικά σας σχέδια εσείς οι Ταύροι. Και μπορεί να έχετε κουραστεί αρκετά, η βοήθεια όμως θα έρθει εντελώς ξαφνικά, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο και από άτομα που θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα θέματα που αφορούν την καριέρα σας ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες και είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μέσα στη γενέθλια χρονιά σας θα έχετε σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα πρόσωπα τα οποία θα αλλάξουν ουσιαστικά τη μελλοντική σας πορεία θα μπουν αυτή τη χρονική περίοδο στην ζωή σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία η οποία θα αλλάξει το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

ΛΕΩΝ

Σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η σιγουριά που αποπνέεται βγαίνει πολύ έντονα στο χώρο της εργασίας γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους συναδέλφους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων είστε έτοιμοι να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να κλείσετε τους λογαριασμούς με σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν που σας κρατάνε πίσω και να ξεκινήσετε νέες που θα σας ανανεώσουν τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας και σας κρατάγανε πίσω θα καταφέρετε να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κλείσετε οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες απορροφούσαν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας και να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή. Επίσης, αρκετοί από εσάς μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα σας ανανεώσει τόσο εξωτερικά όσο και συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ταλέντο του ντεντέκτιβ που κρύβετε μέσα σας θα αξιοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί, αφού θα έχετε την ικανότητα όχι μόνο να εκμαιεύσετε από τον/ την ερωτική σας σύντροφο τι πραγματικά αισθάνεται για εσάς, αλλά και να επηρεάσετε τις αποφάσεις του /της για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες, αφού με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα έχετε την δυνατότητα να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας και να δώσετε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση ή στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι η καθημερινή σας ζωή αυτό το χρονικό διάστημα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον πολλά χρόνια ένοικο του ζωδίου σας, τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να περάσετε τις απόψεις σας σε μια επαγγελματική συζήτηση με ιδιαίτερη ευκολία, αφού έχετε πείσει τους άλλους ότι δεν είναι λόγια του αέρα αλλά τις έχετε ερευνήσει σε βάθος, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι φίλοι σας θα κρέμονται από τα λόγια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας στο χώρο της δουλειάς σας θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να μάθετε ότι γίνεται πίσω από την πλάτη σας, ώστε όχι μόνο να προστατεύσετε τον εαυτό σας αλλά να κάνετε και τις απαραίτητες κινήσεις για να εδραιώσετε την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΙΧΘΥΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που μπορεί να σας έχουν βάλει τρίτα πρόσωπα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας έχει βγάλει στην επιφάνεια την πιο δυναμική σας πλευρά ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βγείτε με την βοήθεια ισχυρών φίλων οι οποίοι σας έχουν υπό την προστασία τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!