Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, Δημιουργική φαντασία !!!


Σε όλες τις καταστάσεις που βιώνουμε πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία, ιδιαίτερα, όταν χωρίς να εθελοτυφλούμε, έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει από την μια πλευρά ο Άρης ο οποίος και αποτελεί την κινητήριο μας δύναμη αλλά και ο Ποσειδώνας, όταν δεν θολώνει την κρίση μας.

Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη εξάγωνου που θα σχηματιστεί στις 14/03 (18ο 37’), μόνο θετικά μηνύματα έχει να φέρει.

Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της θα έχουμε την δυνατότητα να αποκαλύψουμε το παρασκήνιο ή τις παράνομες ενέργειες που γίνονται γύρω μας, να γίνουμε μαχητικοί στον έρωτα και να εκπληρώσουμε τις ερωτικές μας φαντασιώσεις, να αποκαταστήσουμε τις υδραυλικές βλάβες ή τις διαρροές που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι μας, και μιας και ο Ποσειδώνας έχει άμεση σχέση με τα φάρμακα, τις τοξίνες ή τις λοιμώξεις, αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να αποτοξινωθεί, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και θετικές ειδήσεις γύρω από την μάχη των λοιμώξεων.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς)  2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 6 ημέρες -/+.

 

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες σας, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή τη φορά η λέξη αναβολή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρούμενοι, αισιόδοξοι και μαχητικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η χαρά σας είναι μεγάλη καθώς βλέπετε ότι με την βοήθεια σημαντικών ανθρώπων δίπλα σας  μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να αλλάξετε ουσιαστικά το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο κυνήγι της επαγγελματικής καταξίωσης έχετε ριχτεί με όλη σας την δύναμη αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Με σκληρή δουλειά θα δείτε τους κόπους σας να επιβραβεύονται και αυτό θα λειτουργήσει θετικά όχι μόνο στην τσέπη σας αλλά  στην αυτοπεποίθηση και στην σεξουαλική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες,  τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Βασική σας προτεραιότητα αυτές τις ημέρες θα είναι ο εαυτός σας . Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή συγκυρία για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε και να γεμίσετε ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έρωτας και η χαρά της δημιουργίας έχουν βρει στο πρόσωπο σας τον καλύτερο εκπρόσωπο. Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει τόσο ο ερωτικός/ή σας σύντροφος όσο και οι συνεργάτες σας οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια τον καλύτερο σας εαυτό.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ ευχάριστα θα είναι τα νέα για εσάς τους Ζυγούς. ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα θέματα υγείας που απασχολούν τους οικείους σας, οι ειδήσεις που θα πάρετε θα είναι πολύ ενθαρρυντικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι η καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να προωθήσετε τα νέα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγείτε κερδισμένοι στο παιχνίδι του φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το χώρο του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσετε σε μια μικρή ανακαίνιση κάνοντας το σπίτι σας πιο ζεστό και όμορφο ή για να αποκαταστήσετε διαρροές ή βλάβες που μπορεί να υπάρχουν στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο σας, σας έχει γεμίσει με απίστευτα αποθέματα ενέργειας. Και επειδή δεν είστε άτομα που μπορείτε να μείνετε με σταυρωμένα χέρια θα το μετουσιώσετε σε πράξεις, δηλαδή, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να επικοινωνήσετε με ευφάνταστο τρόπο τα νέα σχέδια σας ώστε όσο γίνεται πιο σύντομα να μπουν σε πρακτική εφαρμογή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που διαισθάνεστε είναι ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί αυτές τις ημέρες θα μάθετε τι λέγετε πίσω από την πλάτη σας και οι αποκαλύψεις θα σας πιάσουν εξ απήνης.

ΙΧΘΥΣ

Ο φιλικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται και εσείς αποτελείτε την ψυχή της παρέας. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τη γνωστή σας αναβλητικότητα και δείξτε στους άλλους  τα ταλέντα και δημιουργικές σας ικανότητες σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u