Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, Ξαφνικές χαρούμενες ειδήσεις !!!


Το στοίχημα που καλούμαστε να κερδίσουμε κάθε φορά, μέσα από τις καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, είναι να γινόμαστε πιο ευέλικτοι και ευρηματικοί.

Αυτή η συνθήκη θέλει να βρίσκονται σε καλή συνεργασία ο Ουρανός με τον Ερμή. Για 3η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα στις 22/07, ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (10ο 28’).

Τώρα ήρθε η στιγμή για όλους μας να αλλάξουμε επιτέλους την οπτική θέασης μας απέναντι στις προκλήσεις της ζωής, να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις, να πούμε τη γνώμη μας στους άλλους χωρίς να σκεφτόμαστε αν θα τους ενοχλήσει, να φύγουμε από την πεπατημένη και να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα πιο τολμηρά μας σχέδια, και να αγοράσουμε κινητό ή ένα laptop νεότερης τεχνολογίας το οποίο θα μας λύσει τα χέρια στη δουλειά μας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του  1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της  όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευρηματικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η ικανότητα σας να δίνετε γρήγορες και πρωτότυπες λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο σπίτι σας για άλλη μια φορά θα δικαιώσει τον τίτλο του αρχηγού.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκτός από επίμονοι είστε και ιδιαίτερα ανατρεπτικοί αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Για άλλη μια φορά θα εκπλήξετε ευχάριστα τόσο τους φίλους όσο και τους συνεργάτες σας όχι μόνο με τις ιδέες σας αλλά και με τους έξυπνους τρόπους που θα βρείτε για να τους προβάλλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα καλύτερα σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Το μυαλό σας γεννά συνέχεια έξυπνες ιδέες και εσείς έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ποιες από αυτές μπορείτε άμεσα να κάνετε πράξη και θα σας φέρουν άμεσα χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από  ένα διάστημα έντονης εσωστρέφειας ήρθε η στιγμή να γίνετε πιο εκδηλωτικοί απέναντι στους φίλους και στους αγαπημένους σας. Η συνύπαρξη με ανθρώπους που έχουν διαφορετική οπτική από τη δική σας θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δεκτικοί στο διαφορετικό, και γιατί όχι να αλλάξετε επιτέλους την στάση σας απέναντι στην ζωή. 

ΛΕΩΝ

Πιο ευέλικτοι θα γίνετε επιτέλους εσείς οι Λέοντες. Το γεγονός ότι έχετε αντιληφθεί το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας στο χώρο της δουλειάς σας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την στάση σας στο χώρο της εργασίας και να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προφυλάξετε την καριέρα σας. Όλα αυτά όμως θα γίνουν με το δικό σας αριστοκρατικό στυλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέους απρόσμενους συμμάχους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα είναι η αφορμή για να κυνηγήσετε ένα τολμηρό σας στόχο, καθώς ξέρετε ότι πλέον σε αυτό σας το εγχείρημα δεν είστε μόνοι αλλά έχετε και σημαντικούς υποστηρικτές.

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι επαγγελματικές προτάσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Μια τολμηρή όμως πρόταση θα είναι αυτή που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνει να αφήσετε πίσω την σιγουριά και να τολμήσετε να μπείτε σε αχαρτογράφητα για εσάς νερά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που μάθατε πολύ καλά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί είναι ότι η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια. Μια ξαφνική πρόταση για μια νέα συνεργασία θα ανατρέψει ευχάριστα τα σχέδια σας για το μέλλον και θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε περισσότερο από ότι φανταζόσασταν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια πρόσκληση για διακοπές θα σας γεμίσει χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χαμόγελο και η αυτοπεποίθηση επιστρέφει στη ζωή σας. Το κλείσιμο μιας οικονομικής εκκρεμότητας που τόσο καιρό αποτελούσε τροχοπέδη στη ζωή σας θα είναι η αφορμή να ξαναβρείτε και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σας. Σημαντική σε αυτό θα είναι η συμβολή ενός φιλικού σας προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να πάρετε σημαντικά ρίσκα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η πρόταση για μια νέα συνεργασία θα είναι η αφορμή για να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ξεδιπλώσει τις ιδέες του και να βάλετε τη ζωή σας σε νέες διαδρομές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο σίγουροι από ποτέ νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι, και αυτό γιατί ξέρετε ότι με την εφευρετικότητα σας μπορείτε να δώσετε έξυπνες λύσεις σε κάθε δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει στο χώρο της εργασίας σας. Καθόλου τυχαία λοιπόν η χαρά σας αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε κερδίσει αρκετούς πόντους από τους άλλους συναδέλφους σας.

ΙΧΘΥΣ

Το στοίχημα της επικοινωνίας έχετε κερδίσει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Έχοντας αφήσει πίσω σας την γνωστή σας αναβλητικότητα, μπορείτε πλέον να διαφημίζετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας με τόσο έξυπνους τρόπους που θα κερδίσουν την προσοχή όλων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε την προσοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει με το χιούμορ και την ευαισθησία σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!