Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες !!!


Στις 03/12 Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από το  ζώδιο του Αιγόκερω (21ο 30’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα έχουμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά και ενέργειες που έγιναν πίσω από την πλάτη μας , να είμαστε πιο προσεχτικοί και παρατηρητικοί τόσο με το περιβάλλον όσο και με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας και να δώσουμε σημασία σε λεπτομέρειες, να αντιληφθούμε τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο και την ευγένεια των άλλων , να καταγράψουμε με ιδιαίτερη λεπτομέρεια τις σκέψεις μας και να αναπτύξουμε τις ιδέες μας σε βάθος, να μείνουμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας, και να δώσουμε λύσεις σε υποθέσεις που μέχρι τώρα μας φαινόταν μυστήριο.

Η όψη εξάγωνου του Ερμή  με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση μιας  νέας οικονομικής συνεργασίας για την οποία εργαζόσασταν καιρό.  Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που βγάζετε προς τα έξω έχει γίνει αντιληπτή από όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το  ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει ιδιαίτερα παρατηρητικούς με τους συνεργάτες σας και θα σας βοηθήσει να εστιάζετε σε λεπτομέρειες που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν δίνατε σημασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφραστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής για 3η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, από το  ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας και να καταλάβετε ποιοι συνάδελφοι σας θέλουν το καλό σας και ποιοι προσπαθούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής  για 3η φορά από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδια σας,  ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταλάβετε τα πραγματικά συναισθήματα του /της συντρόφους σας, παράλληλα και εσείς θα εκφράσετε τα δικά σας.

ΛΕΩΝ

Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά τις οικογενειακές σας υποθέσεις οι οποίες σας απασχόλησαν αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ με χαρά θα δείτε την ζωή σας να αποκτά και πάλι πιο ήρεμους ρυθμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής για 3η και τελευταία φορά από το  ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ψυχανεμιστείτε τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών σας και να είστε προετοιμασμένοι να τους αντιμετωπίσετε με λογικά επιχειρήματα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να επηρεάσετε τις αποφάσεις των φίλων σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας.  Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε να δείξετε σε όλους ότι μπορούν να στηρίζονται σε εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα  σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο σας  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του  Αιγόκερω, θα βοηθήσει να μείνετε συγκεντρωμένοι στους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους και να μην αφήσετε τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σας. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι απλά να ακολουθήσετε το αλάνθαστο ένστικτο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να καλύψετε τα νότα σας στο χώρο της εργασίας και να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τα εμπόδια που θα προσπαθήσουν ορισμένοι συνάδελφοι σας να βάλουν στον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα  από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα των ατόμων που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε λεπτομέρειες που μέχρι τώρα μπορεί να σας είχαν ξεφύγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία όμως για λίγο καιρό ακόμα θα πρέπει να κρατήσετε ως επτασφράγιστο μυστικό. Ενώ το σημαντικό είναι ότι πλέον έχετε πάρει το μάθημα σας και είστε πιο προσεχτικοί με όλους.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια έχοντας δίπλα σας πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επαφή σας με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας μεταμορφώσει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 08/12  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον  Π ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικό πάρτι !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 o  Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτ ...

Ο Δίας στον Αιγόκερω, Τι θα αλλάξει στην ζωή μας ;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της τύχης και καλός δάσκαλος του ζωδιακού ο Δίας στις 02/12/2019 θα ολοκληρώ ...

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, παίρνοντας σίγουρες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 30/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 3η φορά φέτος όψη εξάγω ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Νέοι έρωτες μας χτυπούν την πόρτα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 28/11 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει  όψη τριγώνου με  τον α ...

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το ένστικτο μας οδηγεί !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 28/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγες ημ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u