Astro-Μηνύματα από 1/12 – 8/12/2019


Από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ο πλανήτης Δίας, περνάει στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο και ένα μήνα περίπου.

Θα πριμοδοτήσει θέματα καριέρας, σταδιοδρομίας, επαγγελματικής εξέλιξης, το κυνήγι κοινωνικής καταξίωσης, την πάσης μορφής εξουσία. Από την άλλη πλευρά του νομίσματος στο διάστημα αυτό, θα τονίσει την κενοδοξία κάποιων να θέτουν στόχους μάταιης δόξας. Από την Τρίτη 3 του Δεκέμβρη, θα αφουγκραζόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και θα μπορέσουμε να κατανοούμε και τα συναισθήματα των άλλων. Ενώ την Τετάρτη, όσοι ανήκουν στα ζώδια του νερού και της γης, Καρκίνοι Σκορπιοί και Ιχθύς, Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι, θα έχουν εύνοια στα ερωτικά τους. Προς το τέλος της εβδομάδας γινόμαστε περισσότερο ρομαντικοί, ενώ παράλληλα καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες, όσο κι αν κάποιες στιγμές, ζητάει η ψυχή μας να πιστέψει στο εξιδανικευμένο και ουτοπικό.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, την εβδομάδα αυτή, θα σας απασχολήσουν τα εργασιακά σας θέματα και η επαγγελματική σας εξέλιξη. Αναδείξτε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, προωθήστε τις ιδέες σας. Παράλληλα, προσπαθήστε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, εντοπίζοντας ανθρώπους που θα έχουν και τη δύναμη και τον τρόπο να σας προωθήσουν. Ρυθμίστε οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με το δημόσιο ή τις τράπεζες. Ίσως να αισθανθείτε κάποιες στιγμές την ανάγκη να νιώσετε εκ νέου το πάθος τον έρωτα την αναζωπύρωση μιας σχέσης. Στις ερωτικές σχέσεις προσοχή στις επιλογές σας. 

*Ζυγοί, θα καταβάλλετε αρκετή προσπάθεια στο να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας την εβδομάδα αυτή. Θα σας απασχολήσει τόσο η επαγγελματική όσο και η αισθηματική σας ζωή, αφού τώρα περισσότερο συνειδητά, θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις στο να έχουν σταθερότερα θεμέλια οι τομείς αυτοί. Αποφύγετε άτομα που θα σας κολακεύσουν, προκειμένου μέσω εσάς να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Έκτακτα έξοδα, ίσως σας αναγκάσουν να αναζητήσετε νέες πηγές εισοδήματος. Δείξτε προσοχή, με κάποια άτομα που συνεργάζεστε ήδη.

*Καρκίνοι, από την εβδομάδα αυτή, τονίζεται ο τομέας των διαπροσωπικών και ερωτικών σχέσεών σας. Σίγουρα η περίοδος που ξεκινά, να κάνει την ερωτική σας ζωή, σαφώς πιο ενδιαφέρουσα. Ειδήσεις μηνύματα τηλεφωνήματα προσκλήσεις και προκλήσεις αποκλείεται να σας αφήσουν αδιάφορους. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και οι επαφές με ανθρώπους, αφού θα έχουν πολλά να σας πουν και να σας μάθουν. Επιδιώξτε κάθε ευκαιρία να ανανεωθείτε, να βιώσετε με πάθος τον έρωτα, να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Σίγουρα θα δεχτείτε προτάσεις ερωτικές. 

*Αιγόκεροι, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα αναλάβετε κάποιες παραπάνω ευθύνες κι ίσως να επιβαρυνθεί περισσότερο το πρόγραμμά σας. Για άλλη μια φορά, καλείστε να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες, αφού απαιτείται το περιβάλλον που θα κινείστε να είναι καθαρό, από άτομα που με τον έναν, ή τον άλλο τρόπο, σας μπλοκάρουν. Θα δημιουργηθούν κάποιες δυνατότητες εξέλιξης, στον τομέα που επιθυμείτε, καθώς θα κάνετε κάποιες επαφές που θα σας βοηθήσουν. Ενώ δεν αποκλείονται και οι γνωριμίες εκείνες που θα έχουν ερωτικό ενδιαφέρον. 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, εξαιρετική θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η εβδομάδα αυτή για εσάς. Εάν επιθυμείτε να απευθυνθείτε σε ανθρώπους που ανήκουν σε υψηλά επαγγελματικά κλιμάκια και μη, προκειμένου να ανέλθετε επαγγελματικά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες με επαφές ατόμων από το εξωτερικό. Τώρα θα προσελκύσετε ανθρώπους με το λόγο σας, κάτι που θα σας βοηθήσει τόσο στην κοινωνική σας ζωή, όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Γεφυρώνονται οι διαφορές σας, με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που έπασχαν. 

*Σκορπιοί, αρκετά βοηθητικές, είναι οι επόμενες ημέρες για εσάς. Μέρα με τη μέρα, θα γίνεστε πιο δραστήριοι και περισσότερο δημιουργικοί. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στο να προβάλλετε ταλέντα και δεξιότητές σας. Αποφύγετε να γίνεστε πολύ συγκεντρωτικοί στη δουλειά σας και το να εμπλακείτε σε ανούσιους ανταγωνισμούς. Μετριάστε  έντονες λεκτικές συμπεριφορές, απέναντι σε άτομα που σας θυμώνουν. Επιβληθείτε εκεί που χρειάζεται, με έντεχνο και διπλωματικό τρόπο. Ευνοούνται πολύ οι νέες επαφές και οι γνωριμίες. 

*Λέοντες, η εβδομάδα αυτή θα απαιτήσει από εσάς μεγάλη ενέργεια και σκέψη καθαρή, στο να μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας, επαγγελματικές και μη. Προσπαθήστε να αλλάξετε, ότι ακολουθείτε στρατηγικά ως προς την εξέλιξή σας, όταν δείτε ότι δεν είναι αποτελεσματικό. Στόχοι σχέδια και προσδοκίες, μπορούν τώρα να δρομολογηθούν. Οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται και έτσι θα σας δοθούν ευκαιρίες να ακολουθήσετε το δρόμο που επιθυμείτε. Ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειά σας, θα ζητήσουν από εσάς τη μέριμνά σας. Μην άγχεστε.

 *Υδροχόοι, μία εσωτερική αμηχανία θα νιώθετε τις ημέρες αυτές. Πιθανόν να προβληματιστείτε με τη στάση κάποιων ατόμων από το περιβάλλον που κινείστε και δραστηριοποιήστε, αφού φαίνεται να πριμοδοτούν ένα παρασκήνιο εις βάρος σας. Η επαναφορά στη ζωή σας, ενός ανθρώπου από το ερωτικό σας παρελθόν, ίσως να δημιουργήσει αναταράξεις, στην τωρινή αισθηματική σας κατάσταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα εάν εσείς το επιτρέψετε, να αναγκαστείτε εκ των συνθηκών να κάνετε διπλή σχέση. Μελλοντικά σχέδια και στόχους αποφύγετε να τα κοινοποιήσετε για λίγο. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες 

*Δίδυμοι,τις ημέρες αυτές, να σας διακατέχει το άγχος και η ανασφάλεια και θα προέρχεται κυρίως από το περιβάλλον που εργάζεστε. Κάποια πράγματα που καθυστερούν την εξέλιξή σας, θα σας εκνευρίζουν και ίσως όλο αυτό να το μεταφέρετε στους ανθρώπους που ζείτε μαζί τους. Οικονομικές εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν με καλύτερο τρόπο κυρίως από τη διαχείριση που θα κάνετε. Πιθανόν καθώς θα πιέζεστε, να αναζητήσετε κάποιες διαφυγές, που φαίνεται πως αυτό θα το κάνετε μέσα απ τον έρωτα και το φλερτ. Μη ρισκάρετε σχέσεις με ανθρώπους σταθερές αξίες. 

*Τοξότες, από δω και στο εξής, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, είτε βρίσκοντας μία δεύτερη απασχόληση, είτε λαμβάνοντας κάποια χρήματα που περιμένατε. Καλή περίοδος επίσης είναι στο να μοιράσετε βιογραφικά, ή να διερευνήσετε επαγγελματικά περιβάλλοντα που δεν είχατε ποτέ άλλοτε απασχοληθεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να βρεθεί κάποιο άτομο, που θα διαθέτει τη δύναμη και μια θέση κλειδί και μπορεί, να σας προωθήσει εκεί που ενδιαφέρεστε. Στα αισθηματικά σας,προβληματίζεστε. Δείξτε πολλή προσοχή στο παρασκήνιο. 

*Παρθένοι, καλείστε να βγάλετε από τη ζωή σας και κυρίως τη συναισθηματική, ανθρώπους που σας ρίχνουν ψυχολογικά, είναι τοξικοί για εσάς και δε σας αφήνουν να εκφραστείτε προβάλλοντας πρωτίστως, τα δικά τους “θέλω” στη σχέση σας, ως προτεραιότητα. Αποφύγετε μαζί τους συναισθηματικές εξαρτίσεις, που σας μπλοκάρουν και δε σας επιτρέπουν να προχωρήσετε μπροστά. Εάν απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις τέτοιες, ο αισθηματικός σας τομέας, θα σας δώσει τους λόγους να χαρείτε ξανά. Σχέσεις που άντεξαν με την αξία τους στο χρόνο, επισημοποιούνται. 

*Ιχθύες, δρομολογούνται νέα σχέδια που αφορούν την καριέρα και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Εάν είστε από εκείνους που επιθυμούν μία διαφορετική πορεία επαγγελματικού προσανατολισμού, τώρα θα μπορέσετε να πάρετε τις πληροφορίες που σας λείπουν και να προχωρήσετε προς την επαγγελματική κατεύθυνση που πιστεύετε πως σας συμφέρει. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως και να εξιδανικεύσετε κάποιο πρόσωπο, που σας ασκεί με το λόγο και τη στάση του γοητεία. Κρατείστε κάτι για τον εαυτό σας και σε μια νέα γνωριμία, μην επενδύσετε προς το παρόν συναισθηματικά.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u