Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!


Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη καλημέρα που θα μας πει, και αυτό θα δούμε να συμβαίνει σε πολλά επίπεδα.

Το σημαντικό όμως είναι ότι αυτή την φορά οι αλλαγές δεν θα είναι αιφνίδιες, αλλά θα μας βρουν αρκετά προετοιμασμένους και πιθανό αρκετές από αυτές να τις δρομολογήσουμε και εμείς οι ίδιοι.

Ηθικοί αυτουργοί σε όλη αυτή την διαδικασία θα είναι την 01/07 ο Ήλιος που από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (9ο 52’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου η ανάγκη μας να αλλάξουμε αρκετά πράγματα στη ζωή μας έρχεται πολύ πιο ήπια και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές είμαστε εμείς πιο έτοιμοι ή έχουμε προετοιμάσει το έδαφος νωρίτερα, αρκετοί μπορεί να νιώσουν την ανάγκη να αφήσουν πίσω τους παλιές εξαρτήσεις κυρίως από ανθρώπους και να ανοίξουν τα φτερά τους, άλλοι είναι πιθανό να αλλάξουν το τρόπο που συμπεριφέρονται στην καθημερινή τους ζωή και να γίνουν πιο τολμηροί, ενώ δεν θα λείψουν και τα γεγονότα που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Καρκίνους και τους  Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου  δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα .

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί είστε από τους ανθρώπους που όχι μόνο δεν φοβούνται τις προκλήσεις αλλά αντίθετα τους αρέσουν. Μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση θα σας γεμίσει χαρά όχι μόνο γιατί θα φέρει θετικές αλλαγές στα οικονομικά σας, αλλά γιατί θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι ότι έχετε την αυτονομία των κινήσεων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο τολμηροί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο τολμηροί και να εκφράσετε χωρίς δισταγμό τις σκέψεις σας κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προκαλέσετε με τη στάση σας τις αντιδράσεις των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες τις οποίες μπορείτε να βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε μέσα σας αρκετά πράγματα που εμπόδιζαν την εξέλιξη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας και θα την αναστατώσουν ευχάριστα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο δρόμο σας άτομα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από τη δική σας και σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτική θέασης.

ΛΕΩΝ

Οι αλλαγές στην ζωή σας έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο συχνά και αυτό μπορεί αρχικά να σας δυσκόλευε τώρα όμως έχετε αρχίσει να προσαρμόζεστε πιο εύκολα. Αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να τολμήσετε μια αλλαγή στην καριέρα σας η οποία θα αιφνιδιάσει όχι μόνο τους συναδέλφους αλλά και τον φιλικό σας κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευκαιρία που τόσο καιρό περιμένατε για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας αυτές τις ημέρες θα σας χτυπήσει την πόρτα. Αφορμή για αυτό μπορεί να είναι ένα φιλικό σας πρόσωπο το οποίο με μια του λέξη θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να τολμήσετε να ακολουθήσετε τα όνειρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες ανατροπές στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί, και γι’ αυτό θα βάλετε και εσείς το χεράκι σας, αφού θα πάψετε να είστε υποχωρητικοί και θα τολμήσετε να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να σπάσετε τους δεσμούς από σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατάνε πίσω και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, θα πείτε αντίο σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν προχωρούν και θα υποδεχτείτε νέες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Το θετικό για εσάς είναι ότι αυτές τις αλλαγές θα τις δεχτείτε με χαρά αφού θα σας βρουν προετοιμασμένους, ενώ οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε μπορεί αρχικά να σας αγχώνουν, ωστόσο, σταδιακά θα σας βοηθήσουν να νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενοι και γεμάτοι όρεξη για ζωή είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας όσο τολμηρά και αν φαίνονται στα μάτια των άλλων, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον/ την σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο όμορφη και αρμονική θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε την καθημερινή σας ζωή, και όλα αυτά θα γίνουν πολύ εύκολα για εσάς, αφού με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου, θα πάρετε την απόφαση να σπάσετε τις αλυσίδες από οικογενειακές πεποιθήσεις που δυσκόλευαν την καθημερινή σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Το μότο σας αυτές της ημέρες είναι, ο τολμών νικά, αυτό ακριβώς θα κάνετε και εσείς οι Ιχθύες κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βρείτε τολμηρούς τρόπους για να διαφημίσετε τα νέα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα τολμήσετε να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!