Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!


Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη καλημέρα που θα μας πει, και αυτό θα δούμε να συμβαίνει σε πολλά επίπεδα.

Το σημαντικό όμως είναι ότι αυτή την φορά οι αλλαγές δεν θα είναι αιφνίδιες, αλλά θα μας βρουν αρκετά προετοιμασμένους και πιθανό αρκετές από αυτές να τις δρομολογήσουμε και εμείς οι ίδιοι.

Ηθικοί αυτουργοί σε όλη αυτή την διαδικασία θα είναι την 01/07 ο Ήλιος που από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (9ο 52’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου η ανάγκη μας να αλλάξουμε αρκετά πράγματα στη ζωή μας έρχεται πολύ πιο ήπια και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές είμαστε εμείς πιο έτοιμοι ή έχουμε προετοιμάσει το έδαφος νωρίτερα, αρκετοί μπορεί να νιώσουν την ανάγκη να αφήσουν πίσω τους παλιές εξαρτήσεις κυρίως από ανθρώπους και να ανοίξουν τα φτερά τους, άλλοι είναι πιθανό να αλλάξουν το τρόπο που συμπεριφέρονται στην καθημερινή τους ζωή και να γίνουν πιο τολμηροί, ενώ δεν θα λείψουν και τα γεγονότα που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Καρκίνους και τους  Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου  δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα .

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί είστε από τους ανθρώπους που όχι μόνο δεν φοβούνται τις προκλήσεις αλλά αντίθετα τους αρέσουν. Μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση θα σας γεμίσει χαρά όχι μόνο γιατί θα φέρει θετικές αλλαγές στα οικονομικά σας, αλλά γιατί θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι ότι έχετε την αυτονομία των κινήσεων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο τολμηροί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο τολμηροί και να εκφράσετε χωρίς δισταγμό τις σκέψεις σας κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προκαλέσετε με τη στάση σας τις αντιδράσεις των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες τις οποίες μπορείτε να βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε μέσα σας αρκετά πράγματα που εμπόδιζαν την εξέλιξη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας και θα την αναστατώσουν ευχάριστα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο δρόμο σας άτομα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από τη δική σας και σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτική θέασης.

ΛΕΩΝ

Οι αλλαγές στην ζωή σας έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο συχνά και αυτό μπορεί αρχικά να σας δυσκόλευε τώρα όμως έχετε αρχίσει να προσαρμόζεστε πιο εύκολα. Αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να τολμήσετε μια αλλαγή στην καριέρα σας η οποία θα αιφνιδιάσει όχι μόνο τους συναδέλφους αλλά και τον φιλικό σας κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευκαιρία που τόσο καιρό περιμένατε για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας αυτές τις ημέρες θα σας χτυπήσει την πόρτα. Αφορμή για αυτό μπορεί να είναι ένα φιλικό σας πρόσωπο το οποίο με μια του λέξη θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να τολμήσετε να ακολουθήσετε τα όνειρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες ανατροπές στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί, και γι’ αυτό θα βάλετε και εσείς το χεράκι σας, αφού θα πάψετε να είστε υποχωρητικοί και θα τολμήσετε να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να σπάσετε τους δεσμούς από σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατάνε πίσω και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, θα πείτε αντίο σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν προχωρούν και θα υποδεχτείτε νέες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Το θετικό για εσάς είναι ότι αυτές τις αλλαγές θα τις δεχτείτε με χαρά αφού θα σας βρουν προετοιμασμένους, ενώ οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε μπορεί αρχικά να σας αγχώνουν, ωστόσο, σταδιακά θα σας βοηθήσουν να νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενοι και γεμάτοι όρεξη για ζωή είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας όσο τολμηρά και αν φαίνονται στα μάτια των άλλων, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον/ την σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο όμορφη και αρμονική θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε την καθημερινή σας ζωή, και όλα αυτά θα γίνουν πολύ εύκολα για εσάς, αφού με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου, θα πάρετε την απόφαση να σπάσετε τις αλυσίδες από οικογενειακές πεποιθήσεις που δυσκόλευαν την καθημερινή σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Το μότο σας αυτές της ημέρες είναι, ο τολμών νικά, αυτό ακριβώς θα κάνετε και εσείς οι Ιχθύες κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βρείτε τολμηρούς τρόπους για να διαφημίσετε τα νέα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα τολμήσετε να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Aνάδρομου Πλούτωνα, Kρατάω τα χαρτιά μου κλειστά !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά έκρυθμη θα είναι η κατάσταση αυτές τις ημέρες για όλους, και όπως θα παρατηρ ...

Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη να ζήσουμε πιο ξέγνοιαστα κα ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Η διαίσθηση οδηγεί στις σωστές αποφάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την ζωή μας, εξαιτίας του δύσκολου χειμώνα που περάσαμε, προσπαθούμε να χτίσουμε  ...

Ήλιος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καλοκαίρι, διακοπές, ανέμελες στιγμές, δημιουργία και έρωτας, αυτά είναι τα στοιχε ...

Πως θα επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι είναι λιγάκι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, γι’ αυτό ...

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Ερωτικές περιπέτειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα, είναι η εποχή που αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u