Εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού, Ευχάριστες αλλαγές !!!


Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας, όταν, ακούνε την λέξη αλλαγή, τρομάζουν, μιας και δεν τους είναι καθόλου εύκολο να αλλάξουν τις παγιωμένες συνήθειες τους .

Υπάρχουν όμως και οι  αιφνίδιες αλλαγές, οι οποίες είναι ευπρόσδεκτες από όλους. Στις  05/07 ο Ήλιος που από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (13ο 59’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου θα μπούμε  στην διαδικασία να προετοιμάσουμε εμείς τις αλλαγές στη ζωή μας, ώστε να έρθουν πιο ήπια. Για αρκετούς από εμάς αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αφήσουμε πίσω μας παλιές συνήθειες και εξαρτήσεις και θα κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας, επίσης, αφήνουμε πίσω μας την αναβλητικότητα και γινόμαστε πιο τολμηροί.  

Από την άλλη , οι αποφάσεις που θα πάρουμε τόσο για τις προσωπικές μας σχέσεις όσο και για την επαγγελματική μας εξέλιξη θα είναι επιτυχημένες, και θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Καρκίνους και τους  Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιού του 2ου  δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα . Ιδιαίτερα για όσους Καρκίνους έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα κάνουν ριζικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους οι οποίες θα αιφνιδιάσουν ευχάριστα το περιβάλλον τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η λέξη πρόκληση ταιριάζει πάρα πολύ στην φύση σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, καθώς θα δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση, η οποία εκτός από  χαρά και ηθική ικανοποίηση, θα σας δώσει και σημαντική ανάσα  στο πορτοφόλι σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση και θα αφήσετε πίσω σας σχέσεις που δεν θα σας αφήνουν να εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το περιβάλλον σας θα εκπλήξετε ευχάριστα αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο τολμηροί και να εκφράσετε τις απόψεις σας τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, χωρίς να σας νοιάζει εάν θα  προκαλέσετε με τις θέσεις σας τις αντιδράσεις των συνομιλητών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τολμηρές ιδέες έχετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα σας δώσει ιδιαίτερα τολμηρές ιδέες τις οποίες δεν θα διστάσετε να βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να απεγκλωβιστείτε από άτομα και καταστάσεις που σας κρατούν στάσιμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Τα νέα άτομα που θα έρθουν στην ζωή σας θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το καβούκι σας και να γίνετε πιο τολμηροί. Πολλή σημαντική θα είναι η βοήθεια τους και στην εξέλιξη της καριέρας σας .

ΛΕΩΝ

Τα πάντα γύρω σας αλλάζουν και εσείς έχετε αρχίσει να προσαρμόζεστε πιο γρήγορα στα νέα δεδομένα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να κάνετε μια  ριζική  αλλαγή στην καριέρα σας,  η οποία θα φέρει προ εκπλήξεων τόσο τους δικούς σας ανθρώπους όσο και τους συναδέλφους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα όνειρα σας με ιδιαίτερη ορμή θα κυνηγήσετε αυτή την περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει κοντά σας τον καλό σας άγγελο, ένα άτομο που θα μπει ξαφνικά στην ζωή σας και θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα πιο τολμηρά σας όνειρα.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αιφνίδιες ανατροπές στην δουλειά σας, τις οποίες πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτείτε. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε στην άκρη το συγκαταβατικό σας προφίλ και να αναδείξετε τις ικανότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το επόμενο βήμα στην καριέρα σας ήρθε η ώρα να κάνετε εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε ξαφνικά την απόφαση να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατάνε στάσιμους, και να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αυτοκυριαρχία σας θα ανακτήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην δουλειά σας, τα οποία θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις ικανότητες και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με καλή διάθεση και γεμάτοι όνειρα είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να προχωρήσετε σε μια τολμηρή συνεργασία, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλει ξαφνικά στην  ζωή σας και θα την ανατρέψει ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες αλλαγές στην  καθημερινή σας ζωή θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου, θα  προκαλέσει ευχάριστες ανατροπές στην καθημερινότητα σας, οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να αναλάβετε νέες ευθύνες στην δουλειά σας, ενώ άλλοι μπορεί να πάρετε την απόφαση και να κόψετε ορισμένες κακές συνήθειες.

ΙΧΘΥΣ

Το τολμηρό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προβάλλετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας με ιδιαίτερα πρωτότυπο και τολμηρό τρόπο, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους φίλους και τους συνομιλητές σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερα τολμηρό τρόπο τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!