Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, Δύναμη ισχύος !!


Τις τελευταίες ημέρες , εκτός από την ρομαντική διάθεση και την ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς, το τοπίο γύρω μας ήταν θολό, καθώς οι ειδήσεις που δεχόμασταν ήταν αρκετά συγκεχυμένες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε εύκολα να βγάλουμε ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Η συνθήκη αυτή, θα αρχίζει από τις 16/03 να αλλάζει με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (26ο 23’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα αρχίσουμε να έχουμε πιο διερευνητική ματιά στα γεγονότα, και να παρατηρούμε με μεγαλύτερη προσοχή τόσο τις κινήσεις των άλλων, όσο και τις πληροφορίες που μας δίνονται, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να επικεντρωθούμε στους στόχους μας.

Και δεν θα μείνουμε μόνον εκεί, αφού θα έχουμε καταφέρουμε μετά από καιρό να βρούμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν και είχαν μείνει σε εκκρεμότητα για καιρό, να δεχτούμε πιο εύκολα διαφορετικές απόψεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες, και να ανακαλύψουμε πράγματα που γινότανε στο παρασκήνιο.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα  όψη τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την δύναμη σας θα αρχίσετε να βρίσκετε εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε καλά κρυμμένα μυστικά , και πράγματα που γινόταν στο παρασκήνιο τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στην δουλειά σας. Οι αποκαλύψεις θα παίξουν θετικό ρόλο για εσάς, αφού θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να τακτοποιήσετε  τις σκέψεις σας,  αλλά κυρίως, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για την εξέλιξη της καριέρας σας, όσο και για την προσωπική σας ζωή, οι οποίες θα αλλάξουν την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ευχάριστη συνθήκη δημιουργείται αυτές τις ημέρες για εσάς τους Ταύρους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι θα σας φέρει σε επαφή με άτομα, μέσω των φίλων σας, τα οποία εκτός από εξαιρετικό ενδιαφέρον, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης και την οπτική σας απέναντι σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην καριέρα σας έχετε αφοσιωθεί αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι η επιτυχία και η καταξίωση είναι θέμα χρόνου για εσάς. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε ότι τίποτα δεν χαρίζεται, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για σκληρή δουλειά. Μέσα από αυτή την διαδικασία να είστε σίγουροι ότι δεν θα εξελιχθείτε μόνο επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο αισιόδοξοι από κάθε άλλη φορά είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τους νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ παράλληλα θα είστε ακόμα πιο παρατηρητικοί στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. 

ΛΕΩΝ

Σημαντικά βήματα είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τις συζητήσεις για μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία στα μάτια των δικών σας ανθρώπων μπορεί να φαίνεται υψηλού ρίσκου. Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος θα έρθει μόνο εάν δουλέψετε μεθοδικά χωρίς να αφήνετε θολά σημεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το χαμόγελο της χαράς και της ικανοποίησης θα υπάρχει ζωγραφισμένο αυτές τις ημέρες στο πρόσωπο σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα νέα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε νέα πνοή στην  ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που επιζητάτε αυτή τη χρονική περίοδο είναι ηρεμία και αρμονία. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο αρμονική και λειτουργική την καθημερινή σας ζωή. Αυτό θα το πετύχετε μόνο όταν κοιτάξετε στα βάθη της ψυχής και συνειδητοποιήσετε την δύναμη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητα σας να παρατηρείτε τις αλλαγές που γίνονται γύρω σας σας βοηθάει να είστε ένα βήμα μπροστά και να προλαβαίνετε τις εξελίξεις. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει αυτές τις ημέρες να γυρίσετε το κλίμα προς όφελος σας, επηρεάζοντας τις αποφάσεις όχι μόνο των φίλων και των συνεργατών σας, αλλά κυρίως του ερωτικού σας συντρόφου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι να κλείσετε τις οικογενειακές σας εκκρεμότητες. Στην προσπάθεια σας αυτή, και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δείξετε στους αγαπημένους σας ότι είστε εκεί και τους προστατεύεται. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, γιατί το πιθανότερο είναι να ανακαλύψετε μερικά οικογενειακά μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά έντονες και πιεστικές είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις σκοπέλους και τις κακοτοπιές, κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, με την παρατηρητικότητα και την διαίσθηση που σας διακρίνει τα τελευταία χρόνια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει πριν ολοκληρώσετε μια νέα οικονομική συνεργασία, να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σας, και έβαζε εμπόδια στο δρόμο σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα σας ανανεώσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Γερά στα πόδια σας αισθάνεστε ότι πατάτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα που θαυμάζετε και σας συναρπάζουν. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, με την βοήθεια τους, θα καταφέρετε να βγάλετε προς τα έξω τα ταλέντα σας και θα πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας..

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!