Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες !!


Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, και πολλές φορές, μέσα σε αυτά καθρεφτίζονται  ξεκάθαρα η διάθεση και οι σκέψεις μας, έστω και αν με τους κλασσικούς τρόπους επικοινωνίας (λεκτική, γραπτή) ή με την στάση τους σώματος μας προσπαθούμε να δείξουμε κάτι άλλο.

Στο ζώδιο των Ιχθύων ο Ερμής έχει την δυνατότητα να λέει αυτά που θέλει μόνο με τα μάτια, και αυτό άλλες φορές μπορεί να είναι μαγικό, ενώ άλλες, μπορεί να δημιουργήσει κενά στην επικοινωνία.

Μετά την πολύμηνη παραμονή του Ερμή στο επικοινωνιακό, αλλά παράλληλα απόλυτο ζώδιο του Υδροχόου, η είσοδος του Ερμή στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων θα μας ωθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους, θα αρχίσουμε να ακούμε περισσότερο την διαίσθηση μας και λιγότερο την φωνή της λογικής, ενώ δεν θα είναι λίγες οι φορές που η σκέψη μας θα ταξιδεύει.

Μια ακόμα δυνατότητα που μας δίνει η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες, είναι ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν μέσα από τα όνειρα, και την έμπνευση.

Βέβαια αυτός ο Ερμής έχει και τις δυσκολίες του, καθώς κάτω από την επιρροή του μπορεί να έχουμε την τάση να αναβάλουμε σημαντικές αποφάσεις, ή να χάνουμε την μαχητικότητα μας και να απογοητευόμαστε όταν τα πράγματα δεν γίνονται με τον τρόπο που εμείς θέλουμε, ενώ στην προσπάθεια μας να αποφύγουμε τις ευθύνες ή να μην δυσαρεστήσουμε τους αγαπημένους μας είναι πιθανό να πούμε μικρά αθώα ψεματάκια.

Φυσικά εκτός από την επικοινωνία με τα μάτια, θα έχουμε την δυνατότητα να εκφραστούμε πολύ άνετα και μέσα από τον γραπτό λόγο, μια δυνατότητα που μας δίνει η τεχνολογία, και λόγο της συγκεκριμένης συνθήκης που ζούμε, θα χρησιμοποιήσουμε όλοι μας  περισσότερο.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο τους Ιχθύες στις 16/03 στις 00:27 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 04/04 στις 06:39 π.μ., όπου θα κάνει την είσοδο του στον Κριό. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) καθώς και οι Ταύροι  και οι Αιγόκεροι, τα οποία θα αφήσουν το ένστικτο τους να τους οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις, από την άλλη πλευρά θα έχουν και πολύ δημιουργικές ιδέες.

Ενώ, τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) θα έχουν πολλοί σημαντικά θέματα να λύσουν στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στους Ιχθύς  οι όψεις που θα σχηματίσει είναι:

  • Στις 22/3 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (8ο 30’), κάτω από την επιρροή της τόσο οι Ιχθύες και οι Παρθένοι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, θα βρουν έξυπνους τρόπους για να προωθήσουν τα σχέδια τους και να λύσουν τα θέματα που τους απασχολούν.
  • Στις 24/03 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (11ο 45’), κάτω από την επιρροή της οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες ) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, είναι πιθανό να έχουν αρκετές εντάσεις στις σχέσεις τους.
  • Στις 30/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (21ο21’), θα δώσει έμπνευση στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 02/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (26ο 39’), θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και την ικανότητα να διεισδύουν στην ουσία των πραγμάτων που τους απασχολούν, τόσο οι Ιχθύες και οι Παρθένοι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο των Ιχθύων  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Μυστικές συζητήσεις και έντονο παρασκήνιο θα υπάρχει στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο  για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  από την μια πλευρά θα σας δώσει έμπνευση και έξυπνες ιδέες πάνω στις οποίες θα σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα, ενώ, δεν θα λείψουν και οι συζητήσεις αλλά και οι συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό είτε να ξεκινήσετε μια κρυφή ερωτική ιστορία, είτε να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα σελίδα θα ξεκινήσει στην κοινωνική σας ζωή για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο γνωρίζοντας μέσα από τις φιλικές σας παρέες πολύ σημαντικά άτομα, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να φλερτάρετε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια σημαντική περίοδο ξεκινά για την καριέρα σας. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους και να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες και επαγγελματικές επιτυχίες, οι οποίες θα αλλάξουν την εικόνα σας.  Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να περάσετε από συνέντευξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι . Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα Σπουδών, ή για να βρείτε λύσεις στις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα βρείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία ακούγοντας την διαίσθηση σας και όχι την λογική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό οι σκέψεις σας να δημιουργήσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει, με την προϋπόθεση ότι θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας.  Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Έξυπνες λύσεις θα κληθείτε να δώσετε στην δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, εκτός από νέες ευθύνες,  θα σας βοηθήσει να δώσετε αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κανονίσετε το ετήσιο τσεκ απ .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να αναπτύξετε τα σχέδια σας. Σε προσωπικό επίπεδο,  οι δεσμευμένοι θα έχετε την δυνατότητα να προσεγγίσετε τον σύντροφο σας και να του εκφράσετε τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ οι αδέσμευτοι, θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στο ερωτικό παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στα θέματα που απασχολούν την οικογένεια και τα συγγενικά σας πρόσωπα ή τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε και την πιθανότητα οικονομικής εκμετάλλευσης ενός ακινήτου. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να επεκτείνεται τις επαγγελματικές δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα καθημερινότητα ξεκινά αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας επιφυλάσσει  ενδιαφέρουσες συζητήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα από το φιλικό ή κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον που έχετε να δείτε καιρό, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με επιτυχία σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς θα τους δείξετε την πιο προστατευτική και ευαίσθητη πλευρά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδο ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες . Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές. Επίσης, θα πάρετε αποφάσεις για πολύ σημαντικά ζητήματα ακούγοντας την φωνή της διαίσθηση σας, ενώ δεν θα διστάσετε να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα πιο τολμηρά σας σχέδια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!