Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες !!


Μια νέα σελίδα στην ζωή μας, είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε, αυτή την χρονική περίοδο. Η ανάγκη μας είναι ακόμα πιο έντονη, μιας και εξαιτίας της κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας εδώ και ένα χρόνο, αισθανόμαστε ότι η ζωή μας έχει μείνει πίσω. Για να κάνουμε όμως το επόμενο βήμα αυτό που χρειαζόμαστε είναι, όραμα.

Αυτό ακριβώς μας προσφέρει,  η Νέα Σελήνη του Μαρτίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες στις 11/03, με την συμμετοχή του Ποσειδώνα.

Ποια είναι  όμως τα στοιχεία που κάνουν, την Νέα Σελήνη του 1ου μήνα της άνοιξης τόσο ξεχωριστή, αλλά και ποια στοιχεία της πρέπει να προσέξουμε;

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα πραγματοποιηθεί στις 11/03 στην 23ο 08’ στις 12:21 μ.μ., ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την υπηρεσία και την θυσία, την διαίσθηση, την έμπνευση, τις τέχνες, το φανταστικό, την πίστη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ενώ, ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 8ο 57’ του Παρορμητικού Καρκίνου, θα μας ωθήσει από την μια πλευρά να ασχοληθούμε σοβαρά με τα του οίκου μας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Σελήνη τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στον 10ο Ηλιακό οίκο, μας λέει από την μια πλευρά ότι είμαστε έτοιμοι να βάλουμε νέους στόχους, για τους οποίους θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, έστω και αν ορισμένοι από αυτούς είναι ουτοπικοί. Επίσης, θα βοηθήσει αρκετούς να δείξουν προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, έστω και αν δεν είναι αυτή η πραγματική τους εικόνα.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει άλλωστε, η Αφροδίτη με τον Μεσουράνημα του χάρτη της Νέας Σελήνης, μας δηλώνει ξεκάθαρα ότι ένα από τα δυνατά μας όπλα, για να πετύχουμε τους στόχους μας θα είναι και η γοητεία μας.

Η κυρίαρχη όψη της χρονιάς, του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού, θα εξακολουθεί να δημιουργεί αρκετές ανατροπές στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα κοινωνικά θέματα. Ενώ σε κοινωνικό επίπεδο, θα εξακολουθήσει να προκαλεί αρκετές αντιδράσεις.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, θα μας ωθήσει να δουλέψουμε με υπομονή και επιμονή, βοηθώντας μας παράλληλα, να ξεπεράσουμε τους φόβους και τις ανασφάλειες μας και να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση μας.

Το θετικό αποτέλεσμα για όλους μας είναι ότι οι αλλαγές, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Ωροσκόπο, μπορούν  να γίνουν με το μικρότερο κόστος.

Ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας με την Νέα Σελήνη, μας υπόσχεται ότι θα καταφέρουμε να μεταμορφώσουμε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας σχέσεις.

Μπορεί αυτή η Νέα Σελήνη να έχει αρκετά θετικά στοιχεία, σε σχέση με τις προηγούμενες, σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο όμως, θα είναι πολύ έντονο το στοιχείο της σύγχυσης, γι’ αυτό καλό θα ήταν, ότι και αν ακούσουμε μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να είμαστε προσεχτικοί, και να μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όπως και η Πανσέληνος που προηγήθηκε, είναι ότι , είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε στις 14/12/2020 στο ζώδιο του Τοξότη, και μιας και οι Εκλείψεις είναι σημαντικοί δείκτες αλλαγών, τις επόμενες ημέρες μπορεί να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στους τομείς που μας επηρέαζε.

Αστρικά, η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 28ο 54’ του Υδροχόου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 14ο 48’ των Διδύμων.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Δεν φοβάμαι να κάνω όνειρα για το μέλλον, αρκεί να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να παρασυρθεί σε ουτοπικές καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να θολώσουν την κρίση μου και να μου δημιουργήσουν σύγχυση.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη   του Μαρτίου στους Ιχθύς  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να αποτραβηχτείτε για λίγο από το προσκήνιο, ώστε να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε και να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα μείνει κρυφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε τα σχέδια σας για το μέλλον με ορισμένα φιλικά σας πρόσωπα. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους και ανησυχίες, ωστόσο, καλό θα ήταν πριν τους βάλετε ενεργά στην ζωή σας, να σιγουρευτείτε για τις πραγματικές τους προθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας ονειρεύεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ παράλληλα θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δείξετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, είναι να μην απογοητευτείτε, εάν τα πράγματα δεν εξελιχθούν  με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε, ή εξαιτίας των υπερβολικών προσδοκιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα στο μέλλον έχετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία όταν υλοποιηθούν θα σας βάλουν σε μια νέα πορεία ζωής. Επίσης, αρκετοί από εσάς επίσης, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση, η οποία θα μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή.

ΛΕΩΝ

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας παλεύετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες, στις οποίες θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί και να μην επιτρέψετε να σας δημιουργηθούν υπερβολικές Προσδοκίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε πολύ έντονα την ανάγκη από τον σύντροφο σας να σας δείξει τα συναισθήματα του, ώστε να σας διώξει τους φόβους και τις αμφιβολίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία μπορεί να είναι η αφορμή ώστε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δείξετε στον σύντροφο σας την πιο ρομαντική και τρυφερή σας πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές ευθύνες θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σας, και μαζί με αυτές νέες ευθύνες, αλλά και αρκετό άγχος.  Σε ότι αφορά την εμφάνιση σας, καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε μικρές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρούμενοι και έτοιμοι να ερωτευτείτε είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα δώσει έμπνευση και θα ενισχύσει τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες. Επίσης, θα σας βοηθήσει να βρείτε εμπνευσμένους τρόπους για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είστε έτοιμοι να αφεθείτε στα δίχτυα ενός παραμυθένιου έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένειας θα σας προσπαθήσετε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να δώσετε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τόσο τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τη σχέση σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα με άλλη ματιά. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να νιώσετε ότι ένα πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το καλό σας πρόσωπο θα βγάλετε προς τα έξω αυτές τις ημέρες εσείς οι  Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας κάνει ιδιαίτερα εκφραστικούς και επικοινωνιακούς, τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, γιατί είτε είναι πιθανό να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε, είτε θα αφήσετε τους άλλους να σας εξαπατήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα αποφασιστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να ξεμπλοκάρετε τις συζητήσεις που αφορούν, μια σημαντική για εσάς, επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ικανοποιήσετε τους αγαπημένους σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε για να κάνετε τα επόμενα βήματα σας, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και την καριέρα σας. Ωστόσο, εξαιτίας της συμμετοχής του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, εκτός από έμπνευση και ενθουσιασμό, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας ή να ενισχύσει τις τάσεις φυγής και τις ψευδαισθήσεις σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!