Σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ρομαντικές ιστορίες …


Ρομαντικές ερωτικές ιστορίες, έχουμε ανάγκη, λίγο πριν μπει η άνοιξη να ζήσουμε όλοι μας. Στο ροζ συννεφάκι του έρωτα θα μας ανεβάσει η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (20ο 45’) στις 14/03, μια μέρα μετά την Νέα Σελήνη.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα , η επιθυμία μας να ζήσουμε ένα ρομαντικό παραμύθι θα είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό και θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ερωτευτεί, γι’ αυτό και οι ερωτικές ιστορίες  που θα προκύψουν θα ξεκινήσουν με πολλές προσδοκίες, ωστόσο, θα μοιάζουν πολύ όμορφα για να είναι αληθινά.

Ενώ δεν θα λείψουν και οι πλατωνικοί έρωτες ή το ερωτικό φλερτ από απόσταση. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την οικονομική υπόσταση της Αφροδίτης, γι’ αυτό καλό θα είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις οικονομικές μας συνεργασίες, ώστε να μην απογοητευτούμε.

Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου  και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω από εσάς τους Κριούς αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, την οποία όμως για λίγο καιρό θα πρέπει να κρατήσετε μυστική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε μια ρομαντική ερωτική ιστορία, μακριά από τα περίεργα βλέμματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις φιλικές σας σχέσεις θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια στον φιλικό σας κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα πλατωνικό έρωτα με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την εξέλιξη της καριέρας σας και κατ’ επέκταση την νέα σας εικόνα ονειρεύεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για την επαγγελματική σας καταξίωση, μετά από μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα για ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δημιουργήσει ευφορία και προσδοκίες για το επαγγελματικό σας μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό, είτε να ζήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα, ή να ζήσετε μια ρομαντική ιστορία από απόσταση.

ΛΕΩΝ

Ρομαντικά ειδύλλια είστε έτοιμοι να ζήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες στις οποίες, θα είναι πολύ έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού και της φαντασίωσης. Εσείς αυτό που μένει να κάνετε είναι, απλά να αφεθείτε…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτές τις ημέρες για εσάς τους Παρθένους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία που ονειρευόσασταν καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα τον σύντροφο σας, καθώς θα βγάλετε στην επιφάνεια το τρυφερό και ρομαντικό σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Πιο αρμονική θα προσπαθήσετε να κάνετε την καθημερινότητα σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε πιο όμορφο το περιβάλλον που ζείτε και εργάζεστε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα δίχτυα ενός μυθιστορηματικού έρωτα, θέλετε να πέσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στην ζωή σας ένα νέο έρωτα,  ο οποίος θα μοιάζει να είναι βγαλμένος από παραμύθι. Εσείς απλά θα είστε οι πρωταγωνιστές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις ισορροπίες στο σπίτι σας προσπαθείτε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τα τρυφερά σας συναισθήματα για την οικογένεια και τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τις συζητήσεις με τα φιλικά σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, και να βγάλετε στη επιφάνεια την πιο ευγενική σας πλευρά. Ενώ στον αέρα θα είναι διάχυτη η επιθυμία σας για φλερτ, αρκεί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τα όμορφα λόγια και τα κολακευτικά σχόλια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο ισχυρή την θέση σας θα καταφέρετε να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια σημαντική για εσάς οικονομική συνεργασία, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε τα τρυφερά σας συναισθήματα στους αγαπημένους σας και θα τους εκπλήξετε ευχάριστα. 

ΙΧΘΕΙΣ

Την ρομαντική σας φύση θα εξωτερικεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, θα σας ανεβάσει σε ένα ροζ συννεφάκι στο οποίο θα ζήσουν οι δεσμευμένοι, με τον ερωτικό τους σύντροφο. Ενώ, οι αδέσμευτοι, θα κάνουν μια νιώσουν ότι είναι πρωταγωνιστές μιας ρομαντικής ταινίας η οποία μπορεί να έχει happy end.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!