Η Αφροδίτη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει!!


Έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε την Αφροδίτη κυρίως με τις απολαύσεις, ερωτικές και οικονομικές.  Η Αφροδίτη όμως, δεν είναι μόνο αυτό,  καθώς της έχει δοθεί και ένας άλλος πολύ σημαντικός ρόλος τον οποίο συνήθως προσπερνάμε, αυτόν του ρυθμιστή, αφού χωρίς την παρουσία της δεν θα υπήρχε αρμονία και ισορροπία όχι μόνο στην φύση, στην αγάπη αλλά και σε ότι χαρακτηρίζουμε  όμορφο,  το οποίο αποτυπώνεται φυσικά  στην  τέχνη.

Η Αφροδίτη στους  Ιχθύες είναι μια ιδιαίτερα ελκυστική Αφροδίτη, πολύ καλή στον σεξουαλικό τομέα, γεμάτη αγάπη και κατανόηση για τους άλλους, είναι ρομαντική και έτοιμη να θυσιαστεί για τους ανθρώπους που αγαπά, και επειδή έχει μεγάλα αποθέματα προσφοράς  της αρέσει να φροντίζει τους αδύναμους, είναι έντονα διαισθητική, δεν επιδιώκει να κάνει σχέσεις, ωστόσο δεν μένει μόνη της, έχει την τάση να δημιουργεί κρυφές ερωτικές σχέσεις και αυτό γιατί δημιουργεί μέσα της μια εξιδανικευμένη εικόνα για τον έρωτα τον οποίο μπορεί να αναζητά  σε όλη της τη ζωή. Αγαπάει την τέχνη, την οποία πολλές φορές μπορεί να χρησιμοποιήσει ως διέξοδο για να ξεφύγει από την ρουτίνα της πραγματικότητας, ενώ αν πληγωθεί, είναι πιθανό να δημιουργήσει πολλές και ποικίλες σχέσεις από αντίδραση ή να καταφύγει σε χρήση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Επίσης, όταν βρεθεί απέναντι σε προβλήματα είναι αναβλητική, με αποτέλεσμα αντί να προσπαθήσει να τα λύσει περιμένει αυτά να λυθούν από μόνα τους. Και επειδή η Αφροδίτη είναι και ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, είναι πιθανό να πέσει θύμα οικονομικής εξαπάτησης.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των  Ιχθύων στις 26/03/2019 στις 21:43 μμ και θα παραμείνει μέχρι τις 20/04/2019 στις 19:11μμ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 27/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό (1ο 03’), θα βοηθήσει να έρθουν σε επαφή με ετερόκλητα άτομα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα (17ο 24’), θα ενισχύσει τις ερωτικές φαντασιώσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο (20ο 17’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να δημιουργήσουν σχέσεις ουσίας, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα (23ο 07’), θα βοηθήσει να αγαπήσουν βαθιά και αληθινά οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Δία (24ο 18’), θα κάνει απείθαρχους, σπάταλους και ματαιόδοξους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ως περίοδος έντονης εσωστρέφειας μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που ξεκινά για  εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί ιδιαίτερα τις  παρασκηνιακές επαφές και τις οικονομικές συμφωνίες που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, ταυτόχρονα όμως, είναι μια εξαιρετική  περίοδος για  να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Ενώ, σε ότι αφορά την  ερωτική σας ζωή , είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να δώσει αέρα ανανέωσης στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα  διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ το σημαντικό είναι ότι θα  γνωρίσετε άτομα με τα οποία  μοιράζεστε τους ίδιους κοινωνικούς προβληματισμούς. Επίσης, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο δεν θα λείψουν και οι  ερωτικοί πειρασμοί, οι οποίοι θα σας προκαλέσουν να πειραματιστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ευχάριστα νέα γύρω από τα επαγγελματικά σας. Για όσους από εσάς ψάχνετε να βρείτε δουλειά, αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για να στείλετε το βιογραφικό σας, ενώ για όσους ήδη εργάζονται, θα τους βοηθήσει να μείνουν προσηλωμένοι στους επαγγελματικούς τους  στόχους. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να φλερτάρετε με έναν ή μια συνάδελφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πλανητική μετακίνηση της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Καρκίνους . Αφού, κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία  να συζητήσετε ένα νέο φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο ή για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας να προωθήσουν θέματα που αφορούν τις  Ανώτερες Σπουδές τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να πάρετε το ταίρι σας και να κάνετε εκείνο το ρομαντικό ταξίδι που του/της έχετε υποσχεθεί.

ΛΕΩΝ

Μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Και αυτό γιατί η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε ρυθμίσεις όσοι από εσάς έχετε οφειλές απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)  με ευνοϊκούς για εσάς όρους, ενώ όσοι από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία δεν έχετε παρά να εξετάσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Από την άλλη πλευρά,  η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των  Ιχθύων δεν θα αφήσει παραπονεμένη την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο  ευχάριστες περιόδους της χρονιάς, θα ξεκινήσει με την  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Παρθένους.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να   αποκαταστήσετε την ισορροπία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με τον /την σύντροφο σας. Ενώ για τους αδέσμευτους, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσουν μια νέα σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να γλυκάνετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, αλλά και να οργανώσετε την δουλειά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν διενέξεις. Από την άλλη πλευρά, αυτή  η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση ή να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας, όπως για παράδειγμα να αλλάξετε τα μαλλιά σας ή να κάνετε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα σας ανανεώσει, χωρίς όμως να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μαζί με τους Καρκίνους  είστε αυτοί που θα απολαύσετε περισσότερο από όλους την  πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης. Και αυτό γιατί η είσοδος  της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει αρκετούς τομείς , έτσι αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας , ενώ θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Όσο για τον έρωτα, αυτό θα κάνει την εμφάνιση του με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, δεν θα φέρει απλά στο επίκεντρο της προσοχής σας τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, αλλά θα σας βοηθήσει να τα λύσετε. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας, είτε για να κάνετε μια ανακατασκευή, είτε για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει για εσάς τους Αιγόκερους μια  περίοδο έντονης κινητικότητας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις. Ο λόγος σας, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις θα είναι ζεστός και εκφραστικός, ενώ πολλές φορές θα γίνει και αρκετά ποιητικός. Επίσης, αρκετοί από εσάς αυτή τη χρονική περίοδο θα κάνετε και αρκετές μετακινήσεις οι οποίες θα συνδυάζουν την δουλειά με την διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις αφού θα στρώσει τον δρόμο για να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ είναι πιθανό να σας φέρει και μια απρόσμενη οικονομική επιβράβευση με την μορφή ενός bonus.  Προσοχή όμως, γιατί παράλληλα, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές προϊόντων που έχουν άμεση σχέση με την εμφάνιση σας, και οι οποίες θα τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα σας κάνει γοητευτικούς και ακαταμάχητους ενώ θα κάνει ακόμα πιο έντονο το αίσθημα αγάπης και προσφοράς που έχετε απέναντι σε όλους.  Κατά τη διάρκεια που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, η παρουσία σας κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα είναι, ενώ θα έχετε την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι την γοητεία σας, να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Αυτό που πρέπει μόνο να προσέχετε είναι να μην πέσετε στην πλάνη ενός φαντασιακού έρωτα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u