Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …


Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο των Ιχθύων (21ο 05 ), σε ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με το όνειρο, τη θρησκεία και την θυσία, καθόλου τυχαία αφού ο άξονας Παρθένου – Ιχθύων είναι ο άξονας της υπηρεσίας και της θυσίας, θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Ο Ωροσκόπος στο χάρτη της Πανσελήνου είναι στην 26η μοίρα του ζωδίου της Παρθένου, γεγονός που κάνει ακόμα πιο έντονο το αίτημα να ολοκληρώσουμε τις υποθέσεις που είχαμε ξεκινήσει στην Νέα Σελήνη που προηγήθηκε.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη τον Ωροσκόπο τον Ερμή και την Αφροδίτη θα μας δώσει την δύναμη που χρειαζόμαστε για να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο τα θέλω μας, χρησιμοποιώντας άλλες φορές φορές τον δυναμισμό μας και άλλες φορές τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες.

Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η μεγάλη σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη τον Ωροσκόπο, την Αφροδίτη και τον Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα μας βοηθήσει να ισχυροποιήσουμε την παρουσία μας, με την προϋπόθεση ότι την δύναμη θα την βρούμε βαθιά μέσα μας, μια δύναμη η οποία θα μας βοηθήσει να μεταμορφωθούμε και να γίνουμε πιο ισχυροί.

Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο θα μας γεμίσει με υπομονή και επιμονή.

Και θα ήταν μια πραγματικά εξαιρετική αυτή η Πανσέληνος, αν δεν είχε την ενεργή συμμετοχή του Δία, ο οποίος θα μας ωθήσει σε υπερβολές.

Όπως και  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα θα είναι αιτία που θα θολώσει την κρίση μας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε λανθασμένες επιλογές τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις και συνεργασίες.

Επίσης, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να παρατηρήσουμε φαινόμενα θρησκευτικού φανατισμού.

Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη του και να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινήσαμε με την Νέα Σελήνη, και να δυσκολευτούμε να μην το βάλουμε κάτω αλλά να ψάξουμε να βρούμε την δύναμη μέσα μας και θα τα καταφέρουμε με δύο σημαντικές προϋποθέσεις, ότι δεν θα παρασυρθούμε σε ακρότητες και δεν θα χρησιμοποιήσουμε πλάγιους τρόπους για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Ιχθύες τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά εσωστρεφείς θα είστε εσείς οι Κριοί.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας να έχετε όσο γίνεται πιο γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι πιθανό να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φωτίσει την κοινωνική σας ζωή. Στην προσπάθεια σας να γίνετε αποδεκτοί από μια μερίδα ισχυρών προσώπων είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε λανθασμένες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες γύρω από την καριέρα σας. Στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που διαθέτετε θεμιτά και αθέμιτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Προσέξτε μόνο, γιατί είναι πιθανό τα σχέδια σας να είναι ουτοπικά.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια τους κρυμμένους φόβους και τις ανασφάλειες σας, τις οποίες τόσο καιρό κρύβατε πίσω από το κυνήγι της οικονομικής επιτυχίας και της αναγνώρισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                             

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Για να συνεχίσετε να υπάρχετε μέσα σε αυτές θα πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε ως υπηρέτες και να συμπεριφέρεστε ως ίσοι.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δείτε με πιο καθαρή ματιά τις σχέσεις στο χώρο της εργασίας σας. Ίσως ήρθε η στιγμή να κατανοήσετε ότι προσφέρω υπηρεσίες δεν σημαίνει ότι θυσιάζομαι για τους άλλους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ ευχάριστη θα είναι αυτή η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, και αυτό γιατί θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ παράλληλα θα σας παρασύρει στα δίχτυα ενός υπέροχου έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Και επειδή η Πανσέληνος λειτουργεί σαν ένας μεγεθυντικός καθρέφτης, είναι πιθανό να θεωρήσετε ότι τα ζητήματα σας είναι δυσκολότερα και πιο απαιτητικά από ότι πραγματικά είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο είναι πιθανό να σας παρασύρει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα στην προσπάθεια σας να περάσετε τις θέσεις σας και να πείσετε για τις απόψεις σας τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στους αγαπημένους σας, ενώ στην προσπάθεια σας να τους έχετε κάτω από την επιρροή σας είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τραβήξετε τα βλέμματα στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u