Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθένου,  η θεά του έρωτα και της ομορφιάς θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού έχει την δυνατότητα να εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις ιδιότητες της, είναι συναισθηματική, τρυφερή, ευγενική, κοινωνική, ικανή να αγαπά, δεν μπορεί την μοναξιά γι’ αυτό το λόγο και κάνει σχέσεις για να μην μείνει μόνη, ενώ παλεύει με όλες τις δυνάμεις της για να τις διατηρήσει, βέβαια αν πιεστεί μπορεί να γίνει άπιστη. Της αρέσει η αρμονία και η ισορροπία στις σχέσεις, και πολλές φορές αναλαμβάνει τον ρόλο του διαμεσολαβητή στις σχέσεις των άλλων, ενώ δυσκολεύεται να λειτουργήσει όταν υπάρχουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις.
Έχει την τάση να κάνει πολλές υποχωρήσεις στις προσωπικές της σχέσεις και αφήνει στους άλλους να πάρουν γι’ αυτή αποφάσεις, και αυτό είναι πιθανό να την φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Είναι κοινωνική και δίνει ιδιαίτερη σημασία στις απόψεις των άλλων.
Δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, ωστόσο, όταν σιγουρευτεί για τον/την σύντροφο της αφήνεται και αμελεί την εξωτερική της εμφάνιση.
Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολύ καλή στις δημόσιες σχέσεις, σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με την μόδα αλλά και την Τέχνη. Ενώ σε ότι αφορά τα οικονομικά, αυτή η Αφροδίτη μπορεί να είναι συνήθως σπάταλη, έχει όμως κέρδη από τον/την σύντροφο της ή από συνεταιρισμούς.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/09 στις 16:43 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 8/10 στις 20:05 μ.μ.. Κατά τη διάρκεια της παραμονή της θα έχουμε την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε την αρμονία και την ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, να ασχοληθούμε με την εξωτερική μας εμφάνιση, να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να ασχοληθούμε με την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού μας με στόχο να το κάνουμε πιο όμορφο και αρμονικό.

Ευνοούμενοι από το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο Ζυγού, θα είναι τα ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), οι οποίοι θα δουν τόσο την ερωτική τους ζωή όσο και τα οικονομικά τους να βελτιώνονται.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Ζυγό οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

  • Στις 25/09 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (13ο 57’), θα κάνει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να συμπεριφερθούν με συναισθηματική σκληρότητα στις προσωπικές τους σχέσεις.
  • Στις 28/09 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (17ο 55’), θα κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς και θα φέρει τύχη στις επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Την 1/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (20ο 38’), θα παρασύρει σε ερωτικές και οικονομικές εξαρτήσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι  από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού και τον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε  την αρμονία και την ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση,  ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος  της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία την ομορφιά και την φυσική σας κατάσταση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο χαρούμενες και ερωτικές περίοδος ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας θυμίσει ότι η ζωή είναι στιγμές, γι’ αυτό και θα σας ωθήσει να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφα και να ερωτευτείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα επαναφέρει ισορροπία και την ηρεμία στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. 

ΛΕΩΝ

Μια πολύ ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις, ενώ σε ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα συνεργάτη σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αφού θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνετε ιδιαίτερα διεκδικητικοί με τους αγαπημένους σας. 

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Ζυγούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας στους οποίους θα εκφράσετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα σας, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να κάνετε πιο όμορφο και αρμονικό το περιβάλλον στο οποίο ζείτε και εργάζεστε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια από τις πιο μυστικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Σκορπιούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μυστικές οικονομικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην εξέλιξη της καριέρας σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εικόνα σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα σας, ενώ θα κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες για να δείξετε στους άλλους την τρυφερή σας πλευρά. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση οι οποίες θα σας ανανεώσουν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι για νέες περιπέτειες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με το εξωτερικό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε ένα καρδιοχτύπι σε ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό ή για ένα πρόσωπο από άλλη χώρα.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αφού θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους ώστε να πάρετε σημαντικές οικονομικές ανάσες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u