Η Πανσέληνος του Απριλίου στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει…


Η Πανσέληνος του Απριλίου, σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί συνηθισμένη, αφού θα πραγματοποιηθεί  , στις 19/04 στις 14:12 για 2η φορά στο τέλος του  ίδιου ζωδίου με αυτό του Μαρτίου ,στο ζώδιο του Ζυγού  (29ο 06 ),  θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Ελλάδα είναι στην 19ο του Λέοντα. Η Πανσέληνος  γίνεται σε 3ο  – 9ο οίκο (στον άξονα της αντίληψης, της διδασκαλίας και επέκτασης), μας βάζει στην διαδικασία να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που θέλουμε από τις  διαπροσωπικές μας σχέσεις , και κυρίως με πιο τρόπο μπορούμε να εξελιχθούμε μέσα από αυτές. Οι  όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσουν ο Ήλιος και η Σελήνη με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, απαιτούν από εμάς να αναλάβουμε ευθύνες και να προσπαθήσουμε, μέσα από ουσιαστική δουλειά, να αφήσουμε πίσω τις παλιές μας πεποιθήσεις ,τους δογματισμούς και τις εμμονές που κουβαλάμε για το πώς πρέπει να είναι οι σχέσεις, και αντί να καταναλώνουμε άσκοπα ενέργεια να διατηρήσουμε το παλιό και φθαρμένο, να εξελιχθούμε μέσα από αυτές. Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την συνθήκη, θα παίξει η επερχόμενη όψη συνόδου του Ήλιου με τον Ουρανό η οποία θα γίνει σε λίγες ημέρες στο ζώδιο του Ταύρου και έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει, υπόσχεται ότι θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και ρήξεις σε αυτές. Οι θετικές όψεις τριγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία και ο Δίας με τον Ωροσκόπο υπόσχονται θετικές αλλαγές, σε όσους αποφασίσουν να δουν τις σχέσεις τους μέσα από το πρίσμα της εξέλιξης. Πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία αλλά και της συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Χείρωνα στον 8ο οίκο, για όσους προσπαθήσουν να ελέγξουν τον/ την σύντροφο τους και να του/της επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις και επιθυμίες, από φόβο μην τον/την χάσουν, γιατί θα έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούν. Σε κοινωνικό επίπεδο, αυτή η Πανσέληνος θα φωτίσει θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, την διαχείριση της πληροφορίας, θέματα Παιδείας  και μιας και είμαστε λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια θέματα θρησκευτικού ενδιαφέροντος.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ζυγό τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού, έρχεται να φωτίσει για  άλλη μια φορά τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτή τη φορά όμως το κύριο αίτημα της είναι  να ολοκληρώσετε τον μετασχηματισμό των σχέσεων, που ξεκίνησε στην  προηγούμενη Πανσέληνο, να αφήσετε πίσω σας τις παλιές σας πεποιθήσεις για το πώς πρέπει να λειτουργούμε μέσα σε αυτές και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, πιάστε το χέρι του / της συντρόφου σας και χαράξτε από κοινού την πορεία σας αφήνοντας πίσω τα πρέπει του κοινωνικού σας περίγυρου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού, θέλει να σας πει ότι είναι άσκοπο να προσπαθείτε να ελέγξετε και να επιβάλετε στον/ στην σύντροφο σας την δική σας οπτική, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι στο τέλος να τον/ την απομακρύνεται. Αυτή η Πανσέληνος σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία, και αυτή είναι να αφήσετε στην άκρη τις παλιές σας πεποιθήσεις και να προσπαθήσετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η 2η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  θα σας ωθήσει να δείτε με άλλα μάτια τόσο την ερωτική σας ζωή όσο και ότι σας γεμίζει χαρά. Το κύριο αίτημα της είναι να αλλάξετε την οπτική σας και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην απλότητα, μέσα από την οποία θα γίνετε πιο δημιουργικοί και παράλληλα θα αναγνωρίσετε ότι οι απολαύσεις κρύβονται μέσα στα απλά πράγματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η  Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού θα φωτίσει έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της ύπαρξης σας, την οικογένεια σας και τις σχέσεις που έχετε με τα υπόλοιπα μέλη της.  Αυτό που σας ζητάει είναι, να αφήσετε στην άκρη τις παρωχημένες αντιλήψεις και τα κοινωνικά πρέπει με τα οποία έχετε μεγαλώσει, και να προχωρήσετε μέσα από τα δικά σας θέλω. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχετε αρχίσει να αλλάζετε πολλά πράγματα μέσα σας.

ΛΕΩΝ

Σε νέα μονοπάτια  είστε έτοιμοι να βαδίσετε εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού , θα σας ωθήσει  να αφήσετε στην άκρη τις δογματικές αντιλήψεις και να δείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις μέσα από άλλη ματιά. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι, ο κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή μας για συγκεκριμένο λόγο και για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια με σκοπό να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι για εμάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται να τονίσει ακόμα πιο έντονο τρόπο το ότι πρέπει να μετασχηματίσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στις σχέσεις σας. Αυτή τη φορά θέλει να σας τονίσει, με ακόμα πιο έντονο τρόπο ότι, πίσω από την ανάγκη σας να ελέγξετε τον /την σύντροφο σας και τους συνεργάτες σας ότι η δική σας οπτική είναι η σωστή, κρύβεται φόβος και ανασφάλεια. 

ΖΥΓΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού για 2η φορά θα είναι στραμμένα επάνω σας.  Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει  να δείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με άλλη ματιά. Όπως και στην προηγούμενη Πανσέληνο το άγρυπνο βλέμμα του  Κρόνου και του Πλούτωνα, απαιτούν από εσάς να πάψετε να είστε συγκαταβατικοί, να βάλετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις σε άλλες βάσεις και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ενώ εάν χρειασθεί, κόψτε τους δεσμούς με σχέσεις οι οποίες είναι τοξικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για άλλη μια φορά, η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας φέρει σε επαφή με την πιο αθέατη πλευρά του εαυτού σας. Αυτή τη φορά θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις αλήθειες σας και θα σας προετοιμάσει για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν τα επόμενα χρόνια στη ζωή σας. Εσείς αυτό που μένει να κάνετε είναι να αποδεχτείτε ότι κανείς δεν είναι κανενός, και ότι οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας δεν μας ανήκουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις κοινωνικές σας σχέσεις, και τον τρόπο που λειτουργείτε μέσα σε αυτές, θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο. Το μήνυμα της είναι ότι, θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και αν χρειασθεί να κόψετε κάποιους δεσμούς από το παρελθόν, και να κρατήσετε μόνον όσες σχέσεις θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την ζωή σας, σε προσωπικό και πνευματικό επίπεδο, παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε από τους ανθρώπους που σας απασχολεί πάρα πολύ το πώς σας βλέπουν οι άλλοι.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού, θέλει να σας πει ότι δεν πρέπει να μένετε κολλημένοι στις παλιές σας αντιλήψεις. Αυτό που πρέπει όμως να θυμάστε είναι ότι, εσείς μπορεί να έχετε προχωρήσει μέσα σας σε σημαντικές αλλαγές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν προχωρήσει και οι άλλοι. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, αντί να προσπαθείτε να τους πιέσετε να ακολουθήσουν τις αλλαγές σας, να πορευτείτε μαζί με ανθρώπους που τις έχουν κάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πόσο χαρούμενοι και έτοιμοι για αλλαγές είστε ,θέλει να δείξει  αυτή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Άλλωστε, οι περισσότεροι από εσάς, έχετε δείξει με έντονο τρόπο μετά τα γενέθλια σας, ότι θέλετε νέα δεδομένα στις σχέσεις σας και στη ζωή σας, γι’ αυτό και η αντίδραση σας σε όποιον προσπαθήσει να σας ελέγξει ή να επιβάλλει τις απόψεις του, είναι κάθε άλλο παρά φιλική. 

ΙΧΘΥΣ

Για άλλη μια φορά θα μπείτε στην διαδικασία να δείτε ξεκάθαρα το οικοδόμημα της ζωής σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας ζητήσει με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, να βάλετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, την επιθυμία , αλλά κυρίως τους τρόπους που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα,  για να οδηγείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι σας να ακολουθούν τις δικές σας επιλογές. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η ελευθερία είναι πιο ελκυστική από την χειραγώγηση.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u